Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
bio da se kulturno uzdizes, a?
e, a jel bilo bar dzabe pivo?
Naterao si da te plusujem na prevaru:). 100 kinti, ekonomično. E da, mislim da tvoj andergraund manje vonja od ostalih.
drago mi je.
a ne sekiraj se, ide ovo na oplemenjivanje
Celte, ne može u oplemen šta ti hoćeš. Ako te čuje Surovi, ima da bude tuča moderatora :).
BTW, Blek popio 3 piva i peo se na sto sa novom kapom :p
JTU, svaka čast za izveštaj :D
euglena trćila dupe ne bi li je ko častio. Smilovasmo se nekako. Na kraju zaspala pod astalom, našla je tetkica jutros :D.
Ahahhaha, ja se toga ne sećam :DD
Pa kad si popila 22 piva :P.
Блек хоул је био пијан?!
То објашњава оне глупости које је говорио...а шта ли објашњава његове дефинције...
JTU, pa on je pijan uvek. On je pijan i došao, i presretao tamo neke devojke da mu skinu kapu :))
i jel mu skinula neka?
JTU bio u ljubicastom, kao i ja?...Jako mi je zao sto se nismo upoznali, a velika mi je bila zelja:(((((((((((( Nadam se drugi put da cu te upoznati.
Elenna i meni je jako žao što si ode tako brzo :(. Mada znam da si i ranije došla :). Al' nekom drugom prilikom... :)
Meni se narocito dojmio jedan par, ali ne znam da li su sa Vuke. On imao dugu kosu, visok krupan, u drustvu crne lepe visoke devojke. Neko vreme stajali blizu mene kraj vrata. Da li su sa Vuke? Zna li ih ko? Bok bila u crnoj suknjici i beloj majci? Ko je tip sa crnom kapom, belom majcom i kajlom oko vrata? Ko je Kaizen? Ako neko zna, molim da me obavesti. JTU, znas li ti?
Odmah sam pitala Predrazinja za tebe i Bleka:))) cekala da te vidim, a moj drug se ubio od nestrpljenja, i niiiiista... ranije dosli, i ostali i preko vremena koje smo planirali za FIST...Ali drugi put se vidimo, obavezno:)))
Pa ti si Elenna samo šmekala okolo :)). Nemam pojma ko su ti :))
Elenna, koji sad pa drug :DDD? Pridržinjo je lud k'o struja. Smeje se isto kao Miki Maus sa njegovog avatara :).
rano dosla, pa sta drugo da radim:)))))))
Да, носио сам љубичасту ролку и имао сам пругасте панталоне - моја омињена комбинација (љубичасто и пруге) и наравно - мој аметист и сребро, без кога не идем.
nisam te videla:((((((((((( mnogo mi je zao:(((