Aj nemoj da si partibrejker, Jel vidiš da se raja uživila. Nego, u duhu teme, jes ti nešto jebo skoro? Da nam ispričaš ako ima interesantno.
Последњи пут прије мјесец дана, и још мјесец целибата док не допутујем кући.
Елем, с обзиром да сам ненормално луцкаст, духовит и углавном прејак у сваком виду, деси се да нешто одвалим у току сјекса, ал' и даље вјерујем да смо такви само ја и отварачица теме, тако да и даље не налазим смисао теми.
ne mogu modovi a da ne kenjaju pa to ti je....
Бан за неулизивање и несагласност с модом :)
Ne dirajte Ninu! Ujedam za guzicu!
Нина је сасвим ок цура, не нападам њу генерално, само ову тему.
Ono, nisam ni ja mesec dana, nadam se da prekinemo niz za vikend, tako da nervozu razumem. A na ovoj sam temi čisto eto, kad već nema, da se malko prisetim kako to beše izgleda...
Savatali se jedna curica i ja, i krenemo mi. Ja malo prstima po pickici... Gurnem jedan prst, pa drugi, pa celu saku, pa ruku do lakta, pa do ramena, pa drugu ruku, pa glavu, i tako ceo udjem. Onda sam je kontrolisao iznutra. Kad mi je dosadilo, porodio sam samog sebe.
Ne dirajte Ninu! Ujedam za guzicu!
"STA? VEC?"
Vidi se da si u celibatu.
Uglavnom slučajan udar glavom o zid/radijator.
Последњи пут прије мјесец дана, и још мјесец целибата док не допутујем кући.
Елем, с обзиром да сам ненормално луцкаст, духовит и углавном прејак у сваком виду, деси се да нешто одвалим у току сјекса, ал' и даље вјерујем да смо такви само ја и отварачица теме, тако да и даље не налазим смисао теми.
Бан за неулизивање и несагласност с модом :)
Нина је сасвим ок цура, не нападам њу генерално, само ову тему.
Nije on u celibatu, samo ne jebe. Postoji fina nit razlike :)
Pa jes, ovaj u celibatu ne jebe svojevoljno.
Ono, nisam ni ja mesec dana, nadam se da prekinemo niz za vikend, tako da nervozu razumem. A na ovoj sam temi čisto eto, kad već nema, da se malko prisetim kako to beše izgleda...
ja jednog kad sam guzio lupila su nam se jaja jako jedna od druga pa nas je zabolelo, izvrištali smo posle od smeha
Dobro, Renato, ti bar jebeš.
Rupa je rupa Renato.
Tako je i Fredi pa je umro od side.
''Кад се јебе, не прича се'' - рече мама и настави стењати.
Ili misliš kao mod ili imaš pogrešno mišljenje. :) (i ovaj smajli, onako, ulizivački, možda mi nešto odabereš).
Facafacaa jebe bogougodno!!!
Faca ne jebe, on vasplođava po kanonu...
lolo a ti si mod!? aukurac...
Nije valjda da vec 15 sati niko nije nista izvalio dok jebe ili biva jeban?
Опет.. Дуче не јебе.
Savatali se jedna curica i ja, i krenemo mi. Ja malo prstima po pickici... Gurnem jedan prst, pa drugi, pa celu saku, pa ruku do lakta, pa do ramena, pa drugu ruku, pa glavu, i tako ceo udjem. Onda sam je kontrolisao iznutra. Kad mi je dosadilo, porodio sam samog sebe.