Вукајлија тРошиљ 2012.

1. жемо... онда нек промени неки мод наслов у датум за недељу и нек дода да ће бити још наредних недеља

2. Луди Чак
    Može sad za vikend, skupljajte pare, kupujemo roštilj i pečemo.

:Сарказам:Ти ће печеш роштиљ... ЕКЕЛЕКЕКЕЛЕ лолол

3. Fejze, ti si samo cepač drva decxko! E, za vikend idem da radim plafon u vikendici, tako da nisam tu, ali ako se vratim u nedelju popodne dolazim na Adu.

4. E ovako ljudi, da diktatorski ja presečem kada je roštilj :)

Roštilj je u nedelju 1. jula na Adi. Nalazimo se svi kod stonhendža u 6 popodne, pa neko igra fudbalicu, neko peče štiljro i to je to. Dajemo po 500 kinti, mada neka ponese ko koliko ima. Ko nema tog trenutka neka ne bude prepreka, nego da dolazi obavezno, jer biće više roštilja i uvek će se zalomiti da neko nema tada, ali biće mesa i piva dovoljno za sve.

Davide šibni to u prvi post!

5. I sta bi na kraju, kad je ovaj rostilj?

6. fmn, ja idem ako ti ideš :3

7. bio prvog jula :))

8. sledeće nedelje! ako bude :)

9. Kris, ja sam kod kuce, treba da dodjem u Bgd, al' jos uvek ne znam tacno kad :) Zato pitam kad je, ali vidim da se to jos nista ne zna... :)

10. pa, ja sam najverovatnije u bg-u još nekih nedelju dana. tak' da, mogu, ali samo ako je ovog vikenda..

11. Pa i meni mi najvise odgovaralo da bude ovog vikenda...

12. ako ne, same ćemo d' organizujemo, makar grilovale tikvice i patlidžan :DD

13. Ja sam bolestan. Dve čestite devojke ne mogu da pomenu tikvice i patlidžan a da meni koješta ne padne na um...

14. Ja reko' na temi, mogu da priložim svoju akustaru i da budem dežurno tandrkalo celo veče, ako ćete da uložite po 100din za moj dolazak jer sam bogu iza tregera, jebaga. :)

Puknem po 1500 skoro po dolasku, mnogo za svaki vikend..

A imati privatni ex-Yu/strani pank/rok/metal džuboks nije na odmet, haha.

15. A popust na indeks, Čaveze? :P

16. pa piše ex-yu, znači svira i indekse :)

17. Dok se vi dogovorite, ja ću ponovo da se vratim u Srbiju, pa ću verovatno da uveličam skup svojim prisustvom...kvantitativno gledajući. :-)

18. Sa njima sam slab jako, mada, kad (ako) se svi oletvate kao zveri, mogu i Karleušu da vam sviram, ništa neće biti bitno više. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.