НБА

1. Baš je bio, što bi Ameri rekli - clutch :) A što bi naš čovek preveo - kvačilo. To je ono kad si mnogo dobar u ključnim trenucima.

2. Mada, što se tiče tih procena, rekao sam i da će se Finiks ozbiljno boriti za plej of :)

Pazi imali su kakve takve šanse dok se Bledso nije povredio.

3. Ma Bulsi uzimaju istok.

4. Sad je izjednačio rekord, jel tako? Jednom će da poludi skroz i ubaci 20 trojki, potpuno je realno kad je on u pitanju. Pa jebem ti, kakvo je ono samopouzdanje, ne vjerujem.

5. https://youtu.be/ifSLXsicHDQ
    Jbt, pa nijednu trojku nije šutnuo ladno, možda onu treću-četvrtu, na izlazu iz bloka (a ta trojka je najteže ušla, nači rješenje za odbranu je puštati ga da šuta xD), sve ostale preko ruke. Vidi se razočaranje igrača kad sve uradi u odbrani, a on ubode bez koske. Čak i zadnju, onaj lik je osjetio da će ludak opaliti iz svlačionice i skočio, ali uzalud. Nemoguće!

6. 3000 blokada PA JEBEMTI SUMRAK treba brojati samo do 3 000, ne polupati 3 000 random crnja.

7. dio brt, si video kako ker ne crta akcije za karija mora lik sve neke koske s pola terena da baca, iz driblinga strašno šta rade

8. meni je i dalje KD no.1, još je i mlađi od Karija

9. Mislim da bi mu bolje bilo u Zvezdi. Ali se zna da je ovde veći pritisak na igračima, ne znam kako bi se snašao.

10. Ima ozbiljnu auditivnu deficijenciju.

11. Ово што ради Кари је некад могло само на НБА Лајву.

12. Sad je izjednačio rekord, jel tako? Jednom će da poludi skroz i ubaci 20 trojki, potpuno je realno kad je on u pitanju.

Samo je pitanje vremena kad će i taj rekord da obori. On nikad u karijeri nije šutnuo više od 17 trojki na utakmici, a jednom će da mu dune da šutne 25 i ima da ubaci 16-17.

Bila je vest pre neki dan da ovi što prave 2k imaju problem jer ne znaju kako da virtualizuju Karija.

13. On oborio svoj rekord od prošle sezone po broju postignutih trojki, a ima još 20 tekmi da se igra+plejof. Zverina jebena.

14. Bila je vest pre neki dan da ovi što prave 2k imaju problem jer ne znaju kako da virtualizuju Karija.

Pa sigurno je problem, ubada iz svih pozicija, preko ruke, sa 10, sa 12 metara. Problem. :)
    Ne znam da li se sjećate fudbala za prvu konzolu, Wining Eleven 3, japanac fudbal, jedino rješenje da se zaustavi original Ronaldo je bilo da ga skršiš. :D

15. Jebo mamu svoju da jebe

16. U picku da je jebe

17. Pa nije normalan ociju mi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.