НБА

1. за пешеседам година први православни мвп нба лиге

https://www.youtube.com/watch?v=JUznksmYx1g

а сан антонио вечерас наводно игра без данкана, ђинобилија, паркера, дијаоа, олдриџа, ленарда, милса и грина... има боби да игра 30 минута против тандера, ако буде тако.

2. Nik Jang rekao D'Anđelu Raselu da je prevario verenicu Igi Azaleu, ovaj to izgleda snimio i snimak se pojavio na netu. Sad većina igrača izbegava Rasela. Na pe to!

3. mali je teška debilčina. imao sam žestok transfer blama kad se lupao po venama protiv jebenog bruklina, od tad ga baš ne gotivim. što se tiče izolacije od strane tima i ti priča, pitanje je šta je od toga tačno. video sam negde da će se obratiti javnosti on i jang pre tekme, pa ćemo da vidimo. nadam se da neće da dobije loptu do kraja sezone drukara mala. i mudijea u prgi tim rukija i mrš u pizdu materinu

a kajrija prevarila riba juče

nba maldivi

4. znači rasela ispod igrati haha

5. evo sad igra na poziciji Point Rat/ Snitching Guard
    ahahahahahaha

6. bukvalno. kajri juče bio zicer više, to je ta "kad te prevari riba" tekma

7. ima i ovoga, dobro čovjek kaže
    varaš djevojku, vjerenicu
    pizdec

This shows how backwards we are as males. No one is mad that 30-year-old Nick Young is sleeping with a 19-year-old woman under his fiancé's nose. They are mad at the other 19-year-old for ratting him out. This is how we enable liars.
    Instead of saying it's not right to cheat on your bride-to-be, we say you broke the man-code by snitching. Notice that the only person thanking him is Iggy Azalea.
    Let's flip the script: Strong men are honest, sensitive, caring and do what's right when no one is around.
    Weak men lie, cheat, and hurt others to make themselves strong.
    "He is no fool who gives what he cannot keep, to gain what he cannot lose."-Jim Elliott

8. Steve Franchise, kako me ubijao na nba live 2003, mrzeo sam da igram protiv Hjustona.

9. elton brand pocinje veceras u startnoj petorci

10. taj covek je umro nije vise medju nama

11. https://www.youtube.com/watch?v=rgh2LV5rbYY

јутјуб линк за СА - ГС, вероватно ће бити најинтересантнија утакмица сезоне.

12. to aleks, faco!

SIPAJ PO GSWU ODVRATNOM

14 poena, Gino grize, Kari 2 faula, sjajno za sad

EDIT: Koje pomeranje u bloku Rush-a, pa ovo je kriminalno...je l realno da nisu svirali faul u napadu debili od sudija lol

13. хаха, јесте био страшан фаул тад, судије се губиле неко време...

сан антонио разбија одбрану, почне трећу четвртину одлично и истегне муда за 10-2 серију, таман као крену да се одлепе, ал' кари је луд. шибао бих га по ушима кад сам у контри скочи за 3 ал' он само пљус пљус и ћћ поз.

14. NBA je naredila GSW da ne smiju da sruše rekord Džordanove ekipe, Bulsa 95-96, jer će im tako uništiti brend NBA, veliki su novci u igri
    svašta sam čuo, sramota šta sve rade

15. Kakve čitove koristi Kari? Neverovatno šta je čovek pogodio sad na kraju, jes da nije priznato ali jebiga. GREGE UBAČUJ BOBIJA

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.