Prijava

умало кемба да оде преко у првој четвртини све му јебем

Зато Колистајн није ишао преко јебем их уста

Video sam jutros, bas sjebano. Ali moram priznati da sam se davio malo na komentare o Zazi Pačuliji ispod ovog videa

https://www.youtube.com/watch?v=EvHzvWTOs1s

kakva ludnica u Denveru

Jokić ladno lola ima šut 3 od 15, a miriše na 3d

Ал дао кош за победу

jedan asist za 33d falio jebiga

6/20 na kraju, loša tekma što se koševa tiče, al u globalu bio dobar, par bitnih skokova, jedan bitan blok, mnogo bitan ofanzivni skot i koš na kraju. Biće zanimljivo ovih par mečeva.

Večeras Minesota - Lejkersi i Pelikansi - Sansi, i Minesota i Pelikansi gostuju. Jebem li ga, nisam ubeđen u pobedu Minesote, dan za danom, nakog ovakvog meča sa Denverom, a Lejkersi koliko god ispali, igraju, dobiše Sparse pre neki dan.
I onda sutra Pelikansi gostuju Golden Stejtu, jeben tempo. I još Sparsi i Tanders imaju pobedu više od Nagetsa, kontam da ako Denver uzme 2/3 preostala meča, da verovatno ide u plejof. Ako jedan od ta dva bude onaj protiv Minesote, ide sigurno.

a pritom i SAS i OKC imaju samo po pobedu više od Nagetsa. Biće zanimljiva ova tri kola, lol

klipersi će sutra zagristi sigurno

Jebote, Portland treći, Juta četvrta i to u onakvom Zapadu. I dalje mislim da je najrealnija repriza od prošle godine, ali ne toliko da bih stavio pare na to.

A što se Jokića tiče, izgleda da mu je Tauns antidot, ujebava ga lepo za ovo malo godina. Ja i dalje pokušavam da shvatim kako Jokić uspeva ovo što radi. Kapirao sam da je ono u prvoj sezoni user i da će postati prosek nakon detaljnog skautiranja, posebno sa njegovim krš fizikalijama, ali dečko sabija. Izgleda da se komotno može reći da je njegova košarkaška inteligencija u top10 u NBA.

A Sparsi će posle skoro dvadeset godina (ako se izuzme sezone kad je bio lokaut) biti ispod 50 pobeda :(

Eventualni odlazak Kavaja i neminovni skori odlazak Grega će od njih napraviti neki Finiks :'(

A poslednjeg dana regularnog dela Minnesota - Denver i Pelikansi - SA, koje ludilo će da bude ako ti mečevi budi direktno odlučivali