Prijava

Ma Miličić ako krene da igra kako treba, to je to. On kad je raspoložen u glavu jede i Hauarda za doručak.

Ove sezone velike promene u ligi što se timova tiče. Orlando ne treba očekivati u plej-ofu , dok bi Minesota trebala barem neko 6. ili 7. mesto da zauzme. Zanima me šta će Nju Orleans sa Dejvisom da uradi, imaju i Erica Gordona i par dobrih igrača, ali ne verujem da će u plej of. Što se tiče Bruklin Netsa imaju brutalnu ekipu za ovu sezonu, i treba barem očekivati plej of, pa nek' ispadnu i u prvom kolu toliko mogu da doguraju. Niksi idu na iskustvo ne znam koliko će to da im pomogne no dobro. Boston bi trebalo već da krene u neku rekonstrukciju tima sledeće sezone ako ne doguraju do finala konferencije, i za sad to je to...Ima još dosta da se piše ali ovo je nešto osnovno za sad

Нисам неки стручњак братееееууу, али могу да се убацим на тему. Од ове сезоне треба очекивати финале Мајами - Лејкерси, гдје би Лејкерси напунили Мајамчугу до врха. Једноставно у лиги нема више екипа на том нивоу. Ајде Оклахома може нешто Дурент је екстра, Вестбрук је луд и брз, Сејфалоша змај у одбрани, као и Ибака, па и Перкинс. А имају још и одличног Хардена. Хајде да кажемо да они могу да сјебу и једне и друге. Бостон са Миличићем тешко да може нешто. Имају Ронда који је најбољи дефанзивни плеј па могу рећи икад. Колике руке и шаке тај човјек има. Ту је још Гарнет са Пирсом. Ето њих у плејофу, али од њих не треба очекивати ништа. Све зависи од Ронда, а и од Бредлија (2. плеј) . Лејкерси са Хауардом чисте све пред собом. Кад у одбрани имаш Артеста и Хауарда, тешко да ћеш икада примити више од 80 поена. Ту је Коби који се превише форсира, али кад га усере сипа ко вјеверица. Стив Неш је дошао по прстен и сад је загризао више него икад. Мислим да ће се то и остварити. Што се тиче Мајамија њихова предност у односу на Лејкерсе је та што су једну годину играли заједно плус Реј Ален који са клупе трпа 10 - 15 поена. Што је доста за играча с клупе. Биће неизвјесно финале, то је сигурно. У овој сезони наравно навијам за Сакраменто (ПЕЂА, ПЕЂА), Бостон (због Миличића и Ронда), Чикаго (јер сваки прави четник навија за Чикаго) и Оклахому (јер су сиротиња са стилом). Остали нек се прцају како хоће. Још сам заборавио Минесоту која би ове сезоне требала да буде трпалица. Бијела петорка Рубио - Швед - Кириленко - Лов - Пекмен. И трпај шампионе.

MultiChipmunkED
Имају Ронда који је најбољи дефанзивни плеј па могу рећи икад.

Број један Гери Пејтон, број два Џејсон Кид, после њих рокај кога год хоћеш....

Niksi ovaj put forsiraju iskusne igrače, možda im i prođe tako, ko zna.

Голден Стејт, Сакраменто и Филаделфија ће имати боље резултате него прошле сезоне. За Сакраменто се надам, а ови остали нека играју како хоће.

Sto uradise to jebote?

Па ово је логичан потез. Знају да ове сезоне не могу ништа поред Мајамија и Лејкерса, а ако узму квалитетног младог играча, могу да се осладе у неким наредним годинама. А уосталом, растеретиће буџет. Интелигентан потез. Мада је Харден страшан играч (не само јер личи на муџахедина).

Sto ste bre umrtvili temu,ludilo tek pocelo

JEBALI SMO MAJAMIJAAAAAAAAAAAAAAA!!!

E a Harden sto jebe, sta je ovo bre.

Kažu Ameri poslije prve utakmice Roketsa, Harden sjajan, ali vjerovatno neće još mnogo puta imati ovakav skor. Kad iduća utakmica, PLJAS, 45 poena. Jeste mi žao što je otišao iz Oklahome, ali ko ih jebe kad nisu htjeli da plate. Gotivim Hardena, ali ovo nije humano. Nadam se da će igrati ovako i u nastavku sezone, pa dokle stignu u plej ofu. Valjda će i Lin početi da odvaljuje. Uglavnom, OKC mi nije više omiljeni tim u NBA nakon ovog trejda.

Језераши 11 пораза у низу, Стив Неш паузира пар текми ради повреде, супер, Е!

Slabu klupu imaju Roketsi, ne znam koliko će izdržati.

Pa dobro, mogu doći do plej ofa. Za ovu sezonu je i to dosta.

Okliznuo se, šta sad, jebote?

Kolko Bostonu fale trojke Alena,to je strasno
Harden odlican,a Hjuston konacno sklepao dobru ekipu
Dzengins iz Baksa takodje odlican
A sa Lejkersima ne znam sta je,mora Braun da ih razmrda malo
I da,Niksi kobjasnili

preključe puknem za 4500 na raspali denver, iskreno mislio sam da će da počiste filadelfiju, em im ne igra bajnam em realno Lavson i Iguadala bi trebalo da počiste sve iz filadelfija...al kurac igudadala mađar ne može ništa da pogodi....a sinoć odigram na roketse, na kliperse i na minesota i debil stavim keca na klevland protiv čikaka, i ovi ih operu sa 30 razlike jbt...

A što se tiče hardena mislim da je ovo više njegov pametan potez nego pametan potez uprave oklahome...

Знају да ове сезоне не могу ништа поред Мајамија и Лејкерса, а ако узму квалитетног младог играча, могу да се осладе у неким наредним годинама.

Pa harden je mlad igrač, ima 23 godine de ćeš mlađe, može još 15 sezona da odigra, njegovo vreme tek dolazi tako da mislim da su se zajebali...a njemu je dobro jer će u hjustonu da bude prvi igrač, sve će da se vrti oko njega, a u oklahomi bi svejedno bio 6ti igrač i večita senka vestbruku i durantuli.
Još da je Martin ostao u Hjustonu bili bi dosta ozbiljnija ekipa