Prijava

Oklahoma je napravila taj trejd jer Harden je prvenstveno snažna dvojka, što znači da voli kontakt i jaku igru koliko god bio dobar šuter i tehničar. Od ove sezone su pooštrila pravila što se tiče ''flagrant fouls'' što znači da faul koji je jači od ''prosečnog'' može biti dosuđen kao tehnička greška, a Harden je imao nezavidan broj istih u prošloj sezoni i zato je Oklahoma težila da dovede iskusnu dvojku šutera u vidu Martina, koji iskreno može i da se provuče u reket. A i samim tim nastavljaju svoju tradiciju trejdova za pikove, jer su dobili 2 prva pika za ovu i sledeću sezonu od Hjustona, što uopšte nije loše.

Mene Sjebo juce Majami za 27 000. Pogodio sam sve do jedne utakmice poene, pogodio sam Chicago hedikep i Minesotu hendikep.
Jel gledao neko mozda utakmicu Nju Jork - Majami i ako jeste da li bi bio ljubazan da mi objasni kako su ih pobedili bez pola tima?

šta znači to hendikep? ja retko kad igram kladionicu, a kad igram to je ono klasično kec-dvojka...
ma juče bilo po meni baš dosta iznenađenja....milvoki, bobketsi, orlando, njujork i po meni i hornetsi...
evo ga majami i sad egal sa denverom, moguće da ni njih ne dobiju...al tek je kraj prve četvrtine

Kako niko ne prenosi NBA?

od sutra dube počinju da prenose na sport klubu +

A da, od nedelje.

Brada već deset poena jebote, a još 3 min do kraja prve.

U pravu je ovaj lik što je rekao da Harden može da igra još petnaest sezona 'ladno. I može. Ali Oklahoma želi budućeg rukija. Odrekli su se Hardena i prstena da bi u nekim sledećim sezonama mogli da proizvedu novog Duranta. Plus što im je došao Martin koji je objektivno lošiji od Hardena, ali uz pikove, na ovom trejdu je zaradila Oklahoma. Pogledaj im trenutni roster i buduće pikove, pa ljudi će konstantno da traju još 10 godina bez prestanka, minimalno. A oslobodili su platu, koja nije bila velika, ali je ipak bila, a to je dovoljna činjenica. Još ako uzmeš u obzir da njihova druga ekipa, Tulsa, jebe, eto ti dovoljno razloga da imaš u vidu prsten koji se nazire nad Oklahomom. Westbrook, Martin, Durant, Ibaka, Perkins, Sejfaloša + pikovi = PRSTEN.

A Sakramento je loše krenuo imajući u vidu da u ekipi imaju Bruksa, Evansa, Kazinsa i Robinsona. Uće u plej - of, ali će tek sledeće sezone pokazati koliko potencijala oni u stvari imaju. Naprijed Sakramento!

Оклахома је добила курчину од пикова, барем што се тиче два од три. Добили су заштићене Даласове и Торонтове пикове (први топ 20, други топ 3). Веће појачање им је Кевин Мартин него ти пикови. Потпуно одрађује Харденов део посла у Оклахоми, а и јебо Хардена, лик је био тек трећи играч Оклахоме. Довели су Мартина као замену, Дурантула и Вестбрук су остали ту, Ибака је остао, Брукс је остао на клупи, и даље ће да јебу кеве.... Није то Лебронов одлазак из Кливленда да НБА лига прави толику помпу око тога. Ово је добро и за Оклахому која није ништа изгубила, а узеће још неког талентованог клинца, а и за Хардена који је сада вођа франшизе Рокетса....

А и Спорт клуб једе говна, уместо да пусте НБА лигу одмах, они су на то прво вече пуштали тенис и то женски и то још неки турнир у Бугарској....

Оклахома зна да бира играче и њима је сваки нови пик велики бонус. А за пикове не можеш да кажеш да су лоши, узимајући у обзир како је рангирана Оклахома. Није то Шарлот па да има најбоље пикове.

Ma Oklahoma će da se snađe, nije njima frka. Pa kako su sklopili ekipu koja je došla do finala, a sve klinci. Oklahoma mu dođe kao neki Arsenal u NBA.
Nego mene nervira što ni večeras nema prenosa basketa na SK.

Ко игра вечерас? Послаћу ти ја солидан стрим, ако не можеш да нађеш.

Ma nije problem u strimingu, nego mi je ljepše kad gledam prenos na televiziji.

Niksi pobedili Filadelfiju ko iz pičke.

Ču Niksi iznenađenje za pobedu nad Hitom.

Да л' достанем до пола ноћи да гледам бијелу Минесоту и Пековића брата спланине?

Oklahoma - Atalanta će biti dobra utakmica. Možda bi mogli Hauksi i da pobijede.

Не зајебавам те, али зашто сви јебено говоре "Аталанта" кад се екипа зове "Атланта". Имам пријатеља који тренира кошарку и прати НБА лигу можда и више од мене, а и он говори Аталанта. Је л' то неки фазон или само грешка у изговору? :)

Atalanta je ekipa iz Italije, a meni se potkralo to "a". Neću sad da editujem pa da tvoj post bude besmislen. Omakne se nekad.