Prijava

Знам за Аталанту и интересантна је коинциденција, јер претпостављам да се већини поткрада. Небитно.

Pa to, potkrada se i meni slučajno iako znam da je atlanta grad u amerikama, a atalanta grad u italijama al opet nekad nesvesno kažem atalanta....oće li raspali lejkersi konačno da prekinu ovu njihovu agoniju noćas? ja mislim da hoće

Ја се надам да неће, али ипак хоће.

Ipak je Atlanta uspjela da podere Tandere. Oklahoma je imala preko 20 izgubljenih lopti. Nadam se da će početi prenosi na SK uskoro.

ЦПОРТКЛУБ ЈЕБЕ МАЈКУ, АКО ВАКО НАСТАВЕ ПРЕБАЦУЈЕМ СЕ НА АРЕНУ ПА ВИ ВИДИТЕ!!!

Шалим се, већ сам на арени, евролигу и НБА хватам преко стрима, а АБА лигу преко Арене. А добро је што је Атланта подерала Оклахому, мало да се уозбиље.

Бергамо је град, а Аталанта је цава из грчке митологије по којој је тим добио назив. Добри су Хокси, Смит и Хорфорд има да јебу кеве у рекету.

Поче и Спорт клуб да преноси, ал' слабо је то. Сад је кул слушати Небојшу Вишковића како дахће на Ђоваков бекхенд.

И да, што се мене тиче, овако бих поређао фаворите за плеј оф:
На истоку: Мајами, Њујорк, Чикаго, Бостон, Бруклин, Атланта, Милвоки и Индијана.
На западу: Сан Антонио (једноставно, ликови имају уиграну екипу и најбољег тренера у лиги тренутно те ми јесу први фаворити за освајање запада), Оклахома, Лејкерси, Клиперси, Далас, Денвер, Мемфис и Минесота.

Само да Кавсима опет не крену проблеми с повредама к'о 'номад кад их је напустио онај смрад и ето њих у плејофу. ПаЈ шта сам рек'о! Ирвинг израста полако у супер звезду. Мора још да се докаже, ал' мислим да ће бити неки Сипи Три од њега, ако не буде и бољи. Вејтерс је одличан руки, задовољан сам за сада. 'Начи бековска линија им је поштена, а још јако млада и талентована. Варежао одличан, чисти све под кошем. Има разлога да се ове године надам. :Д А и Орландо би мог'о да се дочепа неког седмог-осмог места, добро су кренули, ал' синоћ изгубише од Чикага. Тесно је било ко'ко видим. Онај Биг Бејби почео да игра к'о да му је баба из Стајковца послала 30 тегли домаћег ајвара. Био је добар играч, ал' изгледа да ће ове сезоне пружати јако добре партије у континуитету. Отворио му се простор како је отиш'о Хауард, реално, али нисам очекив'о да бележе победе под његовим вођством.

E Diperu nek si me ispravio, kad sam glup pa zaboravim sve vezano za Kalčo jer sad sam fensi pa gledam samo EPL.
Nasmijao si me sa komentarom za Viškovića. Ali nema ti Hjustona nigdje u tih 16 ekipa za plej of.
Ja ne pratim nešto pretjerano sve timove, ali Indijana i Atlanta su mi nekako timovi koji su uvijek tu, pa i Memfis. Prošle sezone sam gledao Indijanu u plej ofu i igrali su dobru odbranu, ako me sjećanje dobro služi. Čini mi se da od Majamija ispadoše.
Šteto, i ja sam čitao da je taj mali iz Kavsa počeo jebati dobro. Kavsima je bolje da ne uđu u plej of, da pokupe još neki pik na draftu. Mada, opet, jednom te usere sa Džejmsom, dvaput teško.

Ирвинг ће бити на нивоу Вестбрука. Минимално.

Irving je tip Rouza najviše odatle, čini mi se.

Јесте, али само, да ли ће достићи ниво Роуза, нисам сигуран.

Da čujem koji je jedini neporaženi tim u NBA-u?

čini mi se ovi matori niksi.
a da bog da dete umrlo svakom onom bolesniku iz bostona

И ја мислим да су Никси.
НЕ ХЕЈТУЈ БОСТОН ДЕЦКХО, НЕ ЗНАШ КАКВА МАЦКХА ЈЕ РОНДО! НЕ ЗНАШ.

A šta je bilo sa Bostonom?

došo iks sinoć na boston...sjebali me za par iljada.
a kvota na iks bila 23 lol

лоло Била два продужетка, ако се добро сећам? Ко је победио на крају?

А ја јебем матер Лејкерсима и серем се по Кобију, тобоже најбољем играчу свих времена, бољем од Џордана... Ето му добар тим, што сад не кобјашњава?

Што се тиче Ирвинга, није ми ни Вестбрук ни Роуз. Више је неки Пол. Вестбрук је превише глуп играч. Има он све; и шут, и брзину, и снагу, и одбрану донекле, ал' му фали интелигенција. Роуз је бољи, ал' обојица су превише атлетични да би' мог'о да их поредим са Кајријем. Синоћ сам глед'о Кавсе против Вориорса. Задовољан сам, иако су изгубили. Већ у првој четвртини су Вориорси водили око 20 разлике, али их стигли Кавси у трећој и повели нешто мало. Кајри добро користи блокове. Касније опет пали, јеби га. Прва два центра, Варежао и Зелер, нису играли и нормално да не мо'ш да победиш Вориорсе у гостима.

Ирвинг не асистира на начин на који асистира Пол.