Prijava

Evroliga > Nba

old man yells at anything

Realno u pravu je Grin, drugi meč zaredom ga hvataju za nogu a ovde i nije mogao bolje da reaguje - što reče, šta je trebalo da radim, da se prospem po parketu...Nisam ljubitelj DG ali nemoj hvatati ljude za noge tako jbg, ili trpi posledice. Gazi Sakramento ove, što i nije neko čudo, dobra su ekipa a i igraju konstantno dobro celu sezonu.

Nije u pravu Grin, ako te neko uhvati za nogu nije rešenje da mu celom težinom staneš na pleksus i odbaciš se o njega kao da je odskočna daska. Da nije toliki retardirani magarac koji diše na usta mogao je iz ovoga da izvuče laganu tehničku za Sabonisa. Ali zna cela liga o kakvom trogloditu se radi, što je bilo vidljivo i posle tokom interakcije sa publikom. Ne budu li ga suspendovali za sledeću biće i sto posto potvrđeno koji tim je mezimče lige.

NIJE IMAO GDE DA STANY

Gde bre da ga suspenduju, ništa od toga. Šampionski tim u plejofu, gube dva nula, naravno da će ih gurati kod kuće jer Sakramento ne donosi gledanost i lovu jbg. Vidi Šmo, ko što je Barkli rekao za Rodmana - fora je da ga na početku odalamiš što jače možeš, i posle ti više ne prilazi. Sumnjam da će recimo Jokić, posle onoga sa Morisom, morati da trpi bilo kakva sranja. A i nije ga Grin nagazio baš tako, preterujemo i mi malo. Realno ne znam kako to da ga niko do sada nije okapio, Kazins ili Hauard recimo, ali dobro.

Jokić je posle toga sa Morisom trpeo prošle godine od iste ove magarčine takvo mlaćenje uz amin sudija, istrpeo je isto i prste u oči pa se ništa nije desilo. Ovog imbecila definitivno nego mora da nokautira i to baš ono da bude najgori udarac u istoriji embieja da ga doživotno ukloni sa terena da bi mu univerzum vratio za sva sranja koja je napravio tokom karijere. Nagazio ga je dovoljno jako ne razumem zašto postoji ta tendencija da se umanji taj pičkarski potez. Ne gaziš lika koji je na parketu pa sve i da krenuo da ti skida šorc rukama odozdo, jednostavno. To ako si čovek, ako si magarac onda druga pravila važe.

Jokićev potez nad Morrisom je jedno 12 puta gori od ovog DG nad Sabonisom

Grin se ovde odbacio lijevom nogom, iako jeste desnom stao na njega ali pusti priče da mu je s 110kg naskočio na pluća, borili bi mu se za život

Tačno se vidi kako je pokušao da oslobodi nogu i da je radi ravnoteže prislonio na sabonisov grudni koš ali se odbacio lijevom

Aha, načepio ga je, nije baš da je skočio na njega kao što preuveličavamo. Ja bih ga suspendovao na jedno tri utakmice, ali ništa od toga, a i jači su Voriorsi bez njega realno. Tako da bolje da ostane i da ispadnu, dosta bilo gsw. Nego šta misli narod vukajlije, hoće li Bruklin uspeti da dobije makar dve utakmice protiv ovih? Kmečavac je već krenuo da glumi humor, kakav je to čovek ja ne verujem. Na stranu što će ih u drugoj rundi izgaziti ko pačije govno, nije ni Bruklin tako loš.

Pliduuu
Jokićev potez nad Morrisom je jedno 12 puta gori od ovog DG nad Sabonisom

Gori je jedino ako na oba ta poteza gledaš u vakuumu bez ikakvog konteksta. Ali baš zato treba kontekst da se uzme u obzir. Drejmond Grin je jednostavno prljav igrač kome je dozvoljeno da radi maltene šta god hoće na terenu. Vi niste normalni ako vidite ovo što je uradio desnom nogom kao onaj iz američke istorije X i kažete ma nije to toliko strašno.

Nije to toliko strašno.

Pa nije kad si ćorav sig.

Hahhahah pogle govnjara sad kao traži snimak članka kaže da ga Sabonis povredio kad ga uvatio. Odavno liga nije imala ovakvog govnjara jednog. Brus Bouen jeste roknuo maj geri Zerbijaku u nos ali bar nije bio govedo u duši.

A sad zamislite da je obrnuta situacija

Što bi reko Metju MekKonahi uz puštenu suzu na kraju u završnoj reči u onom filmu na suđenju za silovanje i mučenje maloletne afroamerikanke:
- A zamislite sad da je crnac dole gažen!
Kevin Spejsi neverue, porota koma

Gori Amerika

Upravo. Btw odlican film

Plidu ne lupaj onaj upad u kolena na stajaću nogu je da ga Jokić udari pesnicom u potiljak bez kazne

u pravu je šmoklja treba neko majmuna da nokautira nego nema niko muda za to u enbiej