Prijava

Ne uznesi se u pobedi

Ma kenjao ja malo, prejak je Boston, moglo to da ode u drugom smeru, kod kuće pogotovo...Ali nema bre tu šampiona mislim ni jednog, zato ih je i GSW dobio prošle sezone, na iskustvo i ništa drugo. Da je ostao Udoka druga bi priča bila, ovako, organizacija Hita kupila igračima avionske karte za Denver još prekjuče lol, Pet Rajli i Spolstra su stare bitange, videli ljudi koliko je sati i na koju kartu treba igrati. Pogl. samo izjave posle one prošle što su izgubili. Boston ima preozbiljan tim, ali je čitava organizacija katastrofa, suspenduju Udoku jer je slao sms nekoj voukerki iz organizacije LOL, pa i treba da se uruše idioti.

seltik zasrao sa trenerima od 90tih. jednom kad su imali generaciju koja bi jebala, doc rivers bio trener sto jebem li ga kako izgledalo tad, al ovako posle bitke verovatno bi imali sa onim timom bar jos jednu ako ne i dve titule da su imali nekog malo ozbiljnijeg trenera.

sad kad krenuli u novo gradjenje sampionske generacije saseku trenera koji pokrenuo voz.

verovatno ce ovaj mazula vremenom da bude bolji, al bez razloga gube vreme.

doc rivers imao garnet, alen i pirs trio mislim 6-7 god, osvojio jednu titulu za to vreme i racuna se u dobrog trenera :)

to ko da imas od 2016 god do danas karija, durenta i kavhija umesto tomsona i osvojis samo 2016. titulu

Pa to, Čouk Rivers ima neke kompromitujuće slike nekog tipa magnata, pa ga zato drže u lizi. To je jedino objašnjenje. Nznm brate Boston je sve igrače skoro vezao ugovorima, prave šampionski tim koji će da vlada, dinastiju...Ali moglo bi to lako da postane ona what if priča, Majami će ojačati, Njujork takodje, Klivlend će se graditi oko Mičela, Siksersi izg. kreću u ribilding...Sansi će biti jači, Denver jak, Kingsi stasavaju...Mogli bi ovi lako da se raspadnu i ne uzmu bukv. ništa.

E da Milvoki sam zaboravio lol.

ma normalno je, on je vrlo prosecan trener koji je imao srecu i onda palo na njega vece ocekivanje. imao srecu da prve sezone sa prejakim timom osvoji titulu i onda se na to vozio duze vreme, jer vrlo verovatno je odlican sa igracima (zato i drzi prosek tokom sezone, nema nekih frikcija i svadja po timu, i ne traze mu zvezde trejdove da idu), ovako nije neki baksuz sa upravom, i onda svake sezone kad se kao lomi oce ga menjamo, aj nemoj, osvojio jednu titulu ocigledno moze to, i nadje mu se izgovor.

tako vec 3 tima :)

hipopateticki govoreno, ako se poklope zvezde i melon uzme titulu sad, bez da je morao stvarno da bude testiran kako improvizuje, moze da vozi to ihaha dokle god je sa upravom i igracima dobar, i dok mu tim dovoljno jak da moze tako da ide na ler mozda i osvaja.
vremenom, ako je pametan, naucice i ovo drugo, posto se to ko i sve uci. a ako ne, ostane dok rivers :)

Pa vidi, Denver stvarno pravi te korake napred stalno. Igrali finale konferencije, sad prvi put uzeli konferenciju, prvi put u velikom inalu, možda i osvoje - dvostrukog MVP imaju, sa gomilom povreda su igrali solidno bili, ispali od Voriorsa i Lejkersa (budući šampioni) i Finiksa (budući finalisti tad). + i Jokića i Marija i Portera su uzeli kao pikove i razvili, to su bile fenomenalne odluke. I uspeli da ih zadrže. Nema šta, radi ta organizacija opasan poso, a tim bi mogao da vlada 3-5 godina realno, ako im se poklope stvari.

sve to stoji i lepo bi bilo da jokic bude vodja tima koji bio u nekom periodu dinastija ili kako ga zovu, a melon da bude ko pop ili ker (vidim sta sam napisao)

da se vratim na doca, mnogo lako kao navijac da pljujes po organizaciji i kako bre mozete da ga zaposlite posle svega itditd, al zajebano je da budes neko ko treba zaposli trenera. jedan trazi pare previse, nemos ga platis, drugi pomocnik trenera negde, nemas pojma kakav, treceg mrzi glavni igrac, ti gledas i sad kao mozes da ides na neki rizik i da zaposlis nekog jebem li ga odakle, pa gledaj kako se razvija, pa menjaj, tupi, na kraju za sve ti kriv, ili sa druge strane gledas ovog, ok, kakav takav, daj da mu spustim cenu jer choker, pa neka tera.
evo seltiks, otpuste glavnog, aj necemo sad da radimo ovo, stavi pomocnika, pa vidis kako izgleda kad neko neiskusan trenira dobar tim.

nisu ni oni glupi, nego tesko se to organizuje.

ili da budes kao pop, ne da se krijes tu iza trenera nego kazes daj mi to ovamo jebem vam treniranje da vam jebem:

In 1994, Popovich returned to San Antonio as the general manager and vice president of basketball operations after Peter Holt purchased the team.
After the Spurs had a 3–15 start in the 1996–97 season, with David Robinson sidelined with a preseason back injury, Popovich fired coach Bob Hill on December 10, 1996 and named himself head coach.

Dobro da slažem se, gadne su to kombinacije, svašta mora da klikne da bi radilo.

Jokić zdrugestrane sad mora da se nametne na sve načine, kako bi ga uzeli sponzori da reklamira koješta - satove, ovo ono...Sad je prilika, sad je na glasu, a i svi prave sranja a on je miran, smeran, porodičan beli čovek, ono što Ameri jako vole. Fin momak iz predgradja. Zato i dolazi u onim odelima na utakmice.

Ono, ne gotive klinci taj lajfstajl, ali gotive matori koji znaju košarke, a ni njih nije malo, to je veliko tržište za koješta. Dobro radi i taj njegov pr tim.

samo da se sad ne napalis da krenes da prognoziras rezultate po cetvrtinama xd

Ovde nema prognoze, može bude bukv. svašta. Morao bi Denver da dobije, sad je šansa, ali ozbiljan je Majami.

ovde se slazemo melkor i ja, denver ima plus sto je objektivno igracki, tehnicki i fizicki jaci tim, dok majami jebem ga, kazu da su poni koji zna samo jedan trik, al ono, dobro ga izvode.

sa druge strane majamiju je plus, koji ne sme da se pocenjuje nikako, to sto trener, organizacija, i svi muvaju se po finalima plejofa, osvajali titule, znaju kako je to, dok sa druge strane denver, od igraca, preko trenera, do vlasnika, mislim da jedino onaj Viminacijus Maksimus Pope III ima iskustvo. npr ovi kronke vlasnici su takodje i arsenalovi vlasnici, sto mi ne daje neku sigurnost za finale.

sve u svemu, 50/50

I've got everything covered

npr ovi kronke vlasnici su takodje i arsenalovi vlasnici, sto mi ne daje neku sigurnost za finale.

Jest, ali su isto tako uzeli Superbowl sa Remsima valjda i ekvivalend sa Colorado Avalanche, sto mu dodje blize NBAu nego Arsenal.

Heat imaju Haslema (42), Laurija (37) i Lava (35) kao osvajace prstena, i od njih manje vise samo Lauri igra. Podrska su sa klupe ugl. Naspram KCPa u Denveru. Jest vise, ali ne bih rekao da je znacajno preterano.

Ono gde Miami ima prednost je sto im je prakticno ceo roster vec bio u finalu u bablu.

E sad, ja nisam preterano siguran da je to iskustvo preterano relevantno (bilo bi da se igra finale kao u Ligi Sampiona u fudbalu ili nesto), jedna tekma. U seriji mislim da se gubi osecaj finala i te predrkanosti i da eventualno moze da te kosta jedne tekme, ali da ne bi trebalo da te kosta serije to iskustvo.
Plus Denver ima prednost domaceg terena sto nije beznacajno s obzirom na visinu i ostalo. Plus mislim da su objektivno bolji tim. Nekako mi istok ove godine mlitav kurac, imas Boston koji se ususka prelako i fejluje zbog toga, 2nd round Filu, Milvoki koji otkad je uzeo titulu igra anemicno. Tehnicki, vec godinama je Boston najjaci tim istoka, ali im vec godinama fali malo, ove godine iako su objektivno najjaci, razjebali su sami sebe protiv Heat-a. I imas Heat koji su godinama underdogovi na Istoku, i realno svake godine dodju do fazon finala konferencije na lozenje, jer je istok generalno bulja i nemas tim za pobediti na istoku.

Sve timovi nivoa Kingsa ove sezone.

Na zapadu jebiga, moze GSW da bude koji hoce seed, ali i dalje je to prevejan tim, imas Sunse koji su vec igrali finale i dodali KDa koji koliko god da nije bus driver ima iskustvo uzimanja titule, imas Lejkerse koji su razjebali dve sezone jer im LeBron GM, taj covek da je ikoga pustio da radi svoj posao, a ne zvao drugare da igraju sa njim basket bi imao 6-7 titula na keca.
Imas Denver koji je izasao iz povreda i koji bi verovatno uzeo prsten vec da nisu imali toliko sranja sa povredama.
To su jebena cetiri tima.

Uporedis polufinala konf:
Zapad:
Denver - Suns (Sunsi igrali finale)
GSW - Lakers (oba osvajala sa istim nosiocima igre)

I plus Kingsi, Memfis, Clippersi, Minnesota.

Istok:
Fila - Boston (embiid signature move je odmor posle polufinala konf. i Boston koji je postsezonu shvatio neozbiljno)
Heat - Knicks (Heat solidna, dobro vodjena ekipa, Knicks lol).

I imas Clivlend, Netse kojima glavni igrac Dinvidi, Hawkse i jbg Buckse.

Jednostavno, ne verujem da smo uopste mogli do sada da vidimo zapravo pravi raspored snaga istok-zapad. I zapravo mislim da je Denver daleko bolji tim.

Nešto je nelogično ovde, ne razumem kako povreda meniskusa može da završi karijeru košarkaša. Jebote kidali su ligamente na kolenima pa su nastavljali da igraju. Dehuan Bler je igrao bez ACLa u oba kolena. Nešto ne štima. Možda je ovaj apsolutno prejebo celo koleno uključujući meniskus i sve ligamente, ne znam.