НБА

  1. E da i veći je od Džordana realno, mada teška srca mogu da napišem tako nešto. Al da se ne lažemo, ni ovaj nije mogao kurca da napravi dok mu nisu spakovali čitav tim oko njega i dovukli mu Rodmana, Kukoča itd.

  2. Lepo sam napisao da čovek zna košarke i za to ima svaki respekt (da li je veći od Džordana - za mene lično nije, ali nije košarka individualni sport pa da je merljivo), ali mi je antipatičan do krajnjih granica. Ne samo zbog flopovanja i dramljenja. Ima tu i do okupljanja supertimova, nezajažljive sujete, milosti sudija, nepoštovanja protivnika...

  3. Bulgakov unfathomably based

  4. unfathomably based

    Что вы сказали, не понимаю?

  5. неописиво утемељен

  6. To sa supertimovima je mitologija. Kavsi bili daleko od supertima, u Majami je stigao poslednji, a sigurno nije bilo šanse da najboljeg igrača na svetu trejduju u tipa Vašington - otišao čovek u ekipu koja je mogla da parira GSW, sasvim razumljivo. Ni Lejkersi nisu bili supertim, šta su imali samo njega i Dejvisa, ovo ostalo nisu bili superigrači. Dvajt bio praktično na zalasku karijere. Ne možemo da mu nakačimo ni da je previše sebičan, jer imao 7.3 asistencije tokom karijere.

  7. Opet, ja uvek pre biram Džordana, ali ako je neko igrao u supertimu to je bio on u Bulsima - najjača ekipa ubedljivo, najbolji trener, sve podredjeno njemu. Džordan nije igrao prajm basket sa 38, nije ni sa 33. Po meni svejedno daleko atraktivniji, daleko bolji lider, harizmatičniji itd. ali realno kraće trajao, imao supertim oko sebe i izasrao gomilu kojekakvih gluposti u Last dance bez ikakve potrebe, nije ni čudo da je Pipen odlepio onako.

  8. Nego jel ispratio neko Hjuston šta radi? Doveli Udoku ljudi, kakvi kraljevi. Biće to dobra ekipa sad tamo

  9. majami je bio supertim, sva sreca pa nisu bili dobar fit on i vejd i to se raspalo. te 4 godine sam mrzio lebrona, al oprostio sam mu kad se vratio u klivlend, pogotovo kad je okrenuo finalnu seriju protiv 73-9 goldenstejta 2016. supertim je kad imas bar tri ol-stara od kojih su bar dvojica superstarovi. moze i 1 superstar al onda bar jos tri ol-stara. i naravno to treba da su igraci u dobrim godinama a ne na zalasku tipa meloun u lejkersima, rej alen u majamiju i sl, takvi se ne racunaju osim ako ne igraju i dalje na ol-star nivou. to lebron nije imao u klivlendu, a u lejkersima neko bi racuno ovo sa vestbrukom sezonu i po ali bolje da nije dovodjen, to su samo protracene lebronove godine bez veze. i svako iole upucen je znao da to nece funkcionisati, zali boze kcp-a i koga su sve trejdovali za njega. vestbruk na papiru igracina tripl-dabl masina a u praksi vodi te u propast, a nije ni bio glasan za ol-star tih godina ja mislim, al ja sam za vestbruka ovo misljenje imo i kad je bio u prajmu

  10. Ma kakvi, Majami je postao supertim kad je Lebron došao u njega, nije ispao šupak ko Durent i Kazins. Iz Klivlenda, ako si dobar, ideš ili U LA ili Majami, gde je toplo i gde je košarkaška kultura dobra - ili ideš u Boston, sve drugo je manje - više boranija. Lebronov jedini greh je taj što je pravio ono čudo sa Vesbrukom i Karmelom, kome je to palo na pamet LOL. Preporodio Lejkerse, doneo im prsten, doveo Dejvisa i opet imaju dobar tim.

  11. milosti sudija

    ceo post moze da ti prodje, sem ovog blago receno netacnog dela. dok je bio mladji a cesto i sad svaki drugi kontakt i to dobar kontakt ne dobije faul. da su na njemu primenjivali kriterijume kao za embida, luku, hardena itd lik bi imo preko 20 slobodnih bacanja po mecu. 2015. ga isprebijali grin i igudala, da je imao sudjenje ko lejkersi 2010. mozda bi tad sam sa delavedovom i mozgovim pobedio golden stejta. valjda sto je prejak pa se kontakt ni ne primeti ako ga bas krvnicki ne sastavis, kasno je posle da siris ruke i da se bunis ako pri kontaktu nisi pokazao da si obogaljen ko embidara sto radi nema faula jbg

  12. Ma kakvi, Majami je postao supertim kad je Lebron došao u njega, nije ispao šupak ko Durent

    pa to da, otiso je u tim koji je sezonu pre imao oko 45 pobeda, 2-3 vise-manje i valjda ispao u prvoj rundi plejofa, nije ko durent otiso u gsw koji pre toga vec ima titulu, pa istorijsku sezonu 73-9 i finale i jos zadrzali sve igrace osim barnsa i fazon boguta. ali kazem bio je i taj majami supertim, ne pre lebrona, ali njegovim i bosovim dolaskom. tad mi to bilo jadno, ali ovo sto posle durent uradio je jedno 10 puta jadnije.

  13. Ma jok, Šek više nije bio na vrhuncu tu, Alonzo Morning takodje, vratio se posle presadjivanja bubrega. Jedino Vejd što je bio superzvezda i vukao taj tim. Ali da za faulove, što reče Šek, njemu su otvoreno rekli - prevelik si, ako ti budemo svirali sve što treba imaćeš 30 bacanja po meču, a ko bi plaćao to da gleda...

  14. haha mesas malo godine tebra. morning vec nekoliko godina bio u penziji, a sek je trejdovan isto par godina ranije u finiks, a sezonu pre nego sto ce lebron da predje u majami je onil igrao s njim u klivlendu, pa posle te odigro zadnju sezonu u bostonu. al kapiram sta oces da kazes, sampionska ekipa majamija iz 2006. je uveliko bila razmontirana i ekipa koja je ostala oko vejda nije bila ozbiljan takmac dok nisu dosli lebron i bos

  15. Da u pravu si, nalupao sam gluposti.

  16. Ljudi zaboravljaju da je MJ došao u tim gde je od 14 likova u rosteru jedno 9 imalo dilera na speed dial, da su postojali tad mobilni.

    I takve drogoše je vodio u plejof, gde je gubio od Birda, koji je imao još 4 hall of famera pride.

    Veliki je lebron, ali ako ti dzejson teri oduzme prsten, bajo...

  17. Ko što stef u zivotu ne sme da pisne nikad o nekoj top 10 priči, liče, delavedova te zaključao, ajde kući.

  18. Mudaš u Nba je neko ko napravi nešto uz minimalnu pomoć. Pošto je nba liga heroja, timski basket se ne prodaje (sori 2014 san antonio). To nešto ne mora da bude prsten. To znači da si ti i 13 rukometaša izazvao velikane i namučio ih. Zato su veliki Redža, Barkli i slični.

  19. Kurija će taj narativ 'najboljeg šutera svih vremena' na silu da ugura u ne top 10 nego top 5 kao što mu već jašu kitu američki mediji.
    Kad vidim da neironično pišu da je bolji plej od Medžika prevrne mi se želudac.

  20. Durant je meni lik koji igra najlepse na svetu. Vrv moj omiljeni kosarkas ikad. Ali necu da ga stavim u top 15, liče.

"Vukajlija je domaći sajt, koji na izuzetno zabavan način aludira na čuvenu Vujakliju. Žargonskim jezikom objašnjen je velik broj pojmova našeg jezika, a kao korisnik i vi možete učestvovati u kreiranju sadržaja."

UrbanBug | 05. Februar 2008.