НБА

  1. Mi nismo gledali Voltona, Rida, Frejžera, Havličeka... al pazi, to su likovi koji su dominirali tada. Tada kad verovatno pojedes sinteticki mac and cheese, dovezes se sam nekim skapanim fordom na utakmicu i veteran si sa 27 godina. Bitna je apsolutna dominacija u svom dobu nad likovima koji su imali iste uslove kao ti.

    I kad se tako postavi, JJ Barea omaleni jebe Majami Hit. I neko iz tog majami hita 2011 prica o sebi i nekoi goat prici. Nemojmo.

  2. Ja računam nekako od aba-nba mergera, tako da, izvini Bile Rasele.

    I jos da resimo argument "dok mu nisu doveli pipena". Pipen je B tier ljudi. Pipen je ko sad Pol Dzordz. A pol dzordz pored sebe ima jos 4 takva sada. I ne moze da dodje do finala konferencije.

  3. Kari maestralan šuter, odličan u prodoru i sasvim prosečan plej. Al njegov legacy donosi lovu na sve strane i guraće ga do iznemoglosti. A i ima 4 prstena sa jednom istom ekipom koju su sami nabudžili. Nervira me krajnje sa isturanjem dupenceta i čekanjem da ga neko okrzne kako bi se prosuo po podu i čekao to dodatno bacanje, ali realno uz Lebrona je obeležio te dve decenije, šta da mu radimo.

  4. Ali ovo Zapata što kaže, Barkli, Ajverson...Kad vuku taj svoj tim do finala, to je veličina jbg, al onda ih opet pljujemo da soliraju previše i guše timsku košarku, tako da, kako god da okreneš, ništa nam ne valja. Meni najdopadljiviji ubedljivo onaj grubijanski Detroit bio sa Ben Valasom i ekipom, najružnija košarka ikad što se igrala na ovoj kugli, al jebi se, izadji na teren i pobedi ih ako možeš. I ovaj Denver sad, jer su preraznovrsni u napadu i niko nije iritantan tamo realno. Soniksi sa Šon Kempom takodje, šteta što nisu prsten jedan uzeli.

  5. Zamisli MJ da ima 5 prstenova i da je izgovor što nema 6, "ej, jbg, nismo imali rešenja za Majerlea, povampiri se čovek"

  6. Onaj Detlef Šrepmf nas ubi čovek, ali dobro, ovo ne narušava naš legacy

  7. Mamice zaključao me australijski daunko sa 3 broja većim štitnikom za zubeeeeeee

  8. Mamice, a jel moze Kajri da sutira za pobedu u game 7 mene straaaaaaah

  9. Mamice rej alen me vadi iz govany ali ja sam goat jel da mamice

  10. lele da i to što balavi po tom štitniku i drži ga van čeljusti DOK IGRA jebeni daunko, da moram da ga čuvam i da mi primakne to ubalavljeno govno na 20 santima od ruke ide direkt pesnica u slepoočnicu pa onda nek baca one go to sleep fore

  11. Mama a jel moze prvi prsten da mi bude protiv oklahome sa prosekom godina 17 pliiiiiz

  12. Chad Kobi- otera jednog Šeka, osvoji jos 2 titule

    Virgin lebron- igranje u bablu gde su svi naduvani 24/7 i samo zele da se sve zavrsi je slag na mojoj goat torti

  13. Mamice odveo sam 13 rukometasa sam u finale i izgubio to finale, al tim dankan daje samo koseve o tablu, pa se to ne racuna

  14. Mama mama kupi mi Rodmana iz šampionskog bedbojza

  15. lol zapata

    realno lebronu onaj poraz protiv dalasa mozda i jedina mrlja u karijeri, ali zato pogolema. dzordanu se tako nesto nije nikad desilo. ovo ostalo sto je gubio finala to su brutalne ekipe bile, sparsi i gsw, dobrano jace od bilo koje protiv kojih su igrali bulsi devedesetih.

    Durant je meni lik koji igra najlepse na svetu. Vrv moj omiljeni kosarkas ikad. Ali necu da ga stavim u top 15, liče.

    mislim da moze u top 15, tu je negde. bolji je od stefa karija po meni

  16. Mama mama neću sa Ajzejom da idem na olimpijadu, kmeee

  17. bolji je od stefa karija po meni

    Daleko bolji, ne treba mu čitav tim da igra za njega.

  18. Doveo u red rodmana narkomanštinu, unistitelja svake ekipe sem detroita, gde mu je uloga a posteriori precenjena. U bed bojsima niko ne spominje vinija dzonsona, ubitacnog skorera, oridjidji microwave, a svi spominju rodmana defanzivca, u ekipi defanzivaca

  19. gde mu je uloga a posteriori precenjena

    Jasno, zato su ga i doveli u Bulse i zato je Džordan išao u Vegas da kuka i moli da mu ga vrate. Ajde beži tamo.

"Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma."

Kompjuterska Biblioteka | 7. Maj 2009.