НБА

1. Јбг Шмо, лик је претплаћен на 6 поена и 10 скокова сваку....

2. I Nurkić je, al izdominirao Jokića sinoć realno.

3. Redži Džekson dobar, al je malo na foru Bartona, ne igra timsku košarku.

4. Treba i jedan takav, da se zaleti pod koš i uradi nešto suludo kad stvari ne idu, da pogodi neki glupavi šut itd. A i da vodi tu drugu postavu, što realno može da radi dosta dobro.

5. Al Deandre me oduševio, nisam očekivao da je onako agilan i u formi.

6. I mene isto, samo da ne gledam više Nnađija kako igra peticu kad konjušar izađe, ovaj bar ume da odradi pikenrol i da uhvati pas. Slobodna bacanja su druga priča ali jebiga.

7. deandre ok igrac bio. ima 35 god, i dalje je dobar, samo sto ne moze istera celu sezonu, povredio bi se, pa verovatno oladio i sa trenizima i sa motivacijom.
    ako zapne da igra, ne verujem da je nesto losiji nego sto je bio.

8. U suštini, masa timova i nema neke visoke igrače, tako da kad Jokić odmara mogu da im pariraju i bez centra. Zavisi ko je na parketu, jer generalno, nije lako ni protiv Gordona i Portera raditi ne znam šta u reketu, prvi je stena, drugi krakat, može izblokira šut i uhvati loptu.

9. jokara bogotac izabrao pravu stranu

10. Drago mi je zbog jokica, govno lalosko ko cara jebo vas vucic u bulju

11. Što neko napisao - pa voli čovek konje štaš

12. haha moj krindzgardene gazicemo vas 17og kao i do sada ima u rupama budete mejmuni

13. jokicu treba jos jedna dobra reklama za kladionicu da se izvadi

14. I za koju građevinsku dozvolu pride

15. haha kakav bilde ovaj lik,, moga je promeni prezime u anus makar zbog kolega sa faksa

16. ne igra za repku a igra za vucica sad mi reci ti

17. Ode Vučić u nekakav kurir nešto, kaže podržo me Jokić, i ljudi u fazonu - podržo ga Jokić...Ajd dok ne ispadnemo svi kompletne budale i majmuni, neka mi neko okači neku sliku, video, dokument pisani nešto bilo šta, što nedvosmisleno pokazuje da je ovaj stvarno na toj listi i podržava ovog izroda.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.