НБА

  1. Celt ne pitah te nikad, u kom kantonu živiš tamo, švapskom?

  2. zapadnohercegovačkom

    u svapskom da. distrikt brcko

  3. Pocvesno Celt je oduvek želeo da živi u mirnoj, uređenoj i pomalo dosadnoj švapskoj Vojvodini gde vladaju red i pristojnost, ali nije mogao da pređe preko ponosa, pa se ocelio gore skroz kod onih uštogljenika, nekakav obrnuti stokholmski sindrom nešto.

  4. A dobro nemoj sad tako, kroz Sloveniju bar prolaze kola kad idu tamo - vamo. E da ako ćeš da jedeš po Vojvodini idi vamo

    https://vojvodina.travel/carda-na-kraj-sveta-kovilj/

    ili vamo

    https://vojvodina.travel/pajin-salas-cenej/

    Vojvođanska sela jako veliku draž imala nekad tamo davno, sad em što su pusta, em što se život izmenoo iz korena. Ali predivno bilo nekad da.

  5. Боца bio dodatno motivisan da zatrpa krezubu botinu konjušarsku

    avangarda, časovi ljubavi jbg

  6. suspenzija 10 utakmica nurkiću što divljački nasrnuo gloovom na orangutansku podlakticu

  7. Nikolu su ponovo isključili sinoć.

  8. Sve je to sad skroz u redu. Prvo što su rešili da ga ne odstrane momentalno iz tima pošto je nokautirao Pula, za to već zaslužuju da se raspadnu skroz. Ali da ga zadrže zbog nekakvih igračkih kvaliteta, pa lolčina. Ajde Kleja, ni sa tim se ne slažem ali može čovek da uđe sa klupe i odigra dobro, plus je leđenda, voli ga Stef, neka ga. Ali da zadržiš ovog orangutana i još dovedeš Kris Pola, pa jbt. So na ranu što Kari igra kao da je u prajmu i ovi ga vuku dole. Kako god, mislim da će raspad ove organizacije i svega oko nje naići na najveće moguće zadovoljstvo među ljubiteljima sporta širom sveta.

  9. ne znam sto, al otvorih vukajliju pa se setih melkore one price od pre sezone o zionu kako si ga opisivao koliko ce biti dominantan.

    kako ide to?

    mislim da si i za vembajamu pricao kako nece moci da se sastavi u nba, bolbol stajl.

  10. Zajku kritikovali bili sad, pojavila se priča da oće da ga trejduju, i odma odigrao vrhunski sledeću. Ne znam kakav mu je ugovor i koliko love je uzeo, možda je u fazonu - batali ovo, treba posle narednih 60 godina da živim sa skrljanim kolenima. Mada možda se i sredi, ko zna. Sa Vamba njambom vidim gori nego bez njega, 18 poraza zaredom, nije ni to lako postići.

  11. https://www.si.com/nba/2023/12/15/steve-kerr-draymond-green-indefinite-suspension-opportunity-make-change

    Добро па нису критиковали лигу што га је суспендовала....

  12. Ja koliko sam video Stivker ok sa tim što su ga makli na neodređeno. Teško da će dobiti ispod 15-20 utakmica, ali njima je glavobolja ogromna itekako, jer rešili bi ga se koliko sutra, ali dali su mu ugovor na još dve godine mislim, a i kome bi ga uopšte uvalili..

"U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”."

Mondo | 25. Novembar 2010.