НБА

  1. trofej je trofej. svi su igrali sa namerom da pobede, naravno nema znacaj i tezinu kao prsten ali dobar je turnir igra se ozbiljno sto je najbitnije. ja kad sam cuo bice nba kup, neupoznat sa detaljima mislio sam to ce da bude neko sranje kao ol star utakmice ili pri-sizn, ali nije, dobro su uklopili ovo sa skorom za regularnu sezonu i parama u finalu

    al sta radi lik sa 39 godina, dal je goat ne znam al sigurno je najbolji veteran svih vremena
    https://x.com/dimeuproxx/status/1733703280528633939

  2. human growth hormone radi poso

  3. kome smeta jak human growth hormone?!1

  4. lebitch's hairline disliked this

  5. svi do jednog se dopinguju. bar ovi bolji

  6. osim naprednjaka, on se ispomaze frutelinom koka kolom i backim kulenom

  7. riblji paprikaš i tepsija bureka (samo je sa sirom) i odučava one udrogirane čamuge eee moj ti srbine

  8. Burek je s mesom*, sad nastavite

  9. Meni taj nazovi turnir pun pogodak, jer timovi kao Indijana ili Pelikani igraju utakmice u plejof ritmu, što im je preko potrebno. Ja bih stavio i bonus da pobede u kasnijem toku takmičenja vrede kao dve itd. to bi bilo izvanredno, grizli bi svi redom.

  10. nije plidu, sirnica je s mesom

  11. Uzmu par kora, stave šaku sira među njih, nazovu to burekom i proglase za nekakav delikates i nacionalno jelo, i maltretiraju pola sveta da viču kako je to dobro i najukusnije nešto što su u životu probali. Takav ti je to tamo narod.

  12. A kad im kaes burek sa mesom donesu ti burek redovan a na drugom tanjiru mesetine koliko ne mozes da pojedes video skoro na insta, samo tako porucivati

  13. Ne prdi melk i vaša ku’inja je neka mješavina mađarsko-turskih splačina kao i naša. A možda se i u vojvodini jelo nešto bolje..

  14. Oprostite mi šmokljo i určegazanje što ljuto offtopikujemo vašu temu, odlazim

  15. Uzmu par kora, stave šaku sira među njih, nazovu to burekom i proglase za nekakav delikates i nacionalno jelo, i maltretiraju pola sveta da viču kako je to dobro i najukusnije nešto što su u životu probali. Takav ti je to tamo narod.

    sta fali bureku sa sirom? to najbolji burek.

    jeste jednostavno jelo, kao i sve sto imamo mi srbi, a i vi lalosi sto se pravite da ste neko mudo a ustvari ste jos veca govna sto se kuhinje tice.

    sve se svodi na jedenje onog sto turcin doneo, al od sastojaka sto on nije hteo da jede ili nije odneo, i to je otprilike to.

    aj pliduevi kao poturice mozda imali malo pogodnosti... mada i to, isto sve ko i kod tebe tu sto se pravis da si neko mudo austrougarsko, i njima ta ljubav im donela koristi ko nama ruska.

    vi vojvodjani ste i najgori sto se tice neke kompleksnosti jela, jedino sto ste od svaba naucili tortu da napravite, pa i to sve izopacene verzije, al dovoljno da mozete da se pokondirite, ko sto volite da radite.

  16. vaša ku’inja je neka mješavina mađarsko-turskih splačina kao i naša

    Karađorđeva šnicla sa ajvarom pride has entered the chat.

  17. Nemoj pogrešno da me shvatiš vi ste još i dobro prošli, ovi dole redneci jedu belmuze i muda od kojekakvih drugih životinja.

  18. Celte nije ovde gore bilo Turaka, ovde civilizacija vazda bila.

  19. ma naravno, vi niste srbi nego svabe.

    bez bre tamo seljo, ne brukaj se

"Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga www.vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“."

Ekonom:east Magazin | 03. Februar 2011.