Prijava

to mi je generalno neko foliranje u smislu a brate ne kapiraš ti to ja sam ovde intelektualno nadmoćan pa znam kako i zašto se tako igra sad a nekad nije. more mrš

all star uvek bio zajebavanje. sto jeste malo sranje, jer gde ces drugacije da vidis timove od takvih igraca zajedno, al jbt mnogo je ocekivati da se bilo ko tu znoji.

jedino sto bi trebao neko da ih postroji pre utakmice i da im kaze da zajebu sa grupnim silovanjem jadne trojke jebo ih nenormalne. zakucavajte, alejupujte, utrcavajte, dodajte se iza ledja, kroz noge, jedite govna malo i bice ko 90tih

stanes sa igracima i trenerima i: "ko sutne trojku bez da se izdodajete malo, ide na klupu minimum celu cetvrtinu"

danas je problem je sto se cela utakmica svodi na jedan dotrci i sutne trojku.

doduse to ti je NBA u malom danas jbg.

Al' Šmokljo, šta treba da rade na All star meču? Mislim, 'ajde da imaju neki All star pehar, pa kao za ovaj smešni kup što su izmislili da imaju da se bore. U vreme Džordana bilo je ozbiljnih sukoba izmedju igrača i All star je posmatran kao direktan duel s nekim ko ti ide na živce. Sad je poenta da se ljudi ne povrede i da se zabave.

Pa brate nek se ukine onda, igrači su sad skoro svi dobri jedni s drugima, posle tekme se grle, šapuću nešto jedni drugima, zovu jedni druge u svoje timove, makar ovi 'superstarovi', nema više pravih rivalstava kao nekad kad je sve bilo bolje a sad je sve gore

I ti isti igrači su svesni da je cela manifestacija govno i pun im je kurac što dolaze tamo pa ih paradiraju kao robove na aukciji da bi embiej mogao uspešno da plasira svoj proizvod consoomerima. Silver kao tu nešto jede govna 'igrajte kao da je prava kompetitivna utakmica' a onda ih pušta u taj cirkus sa onim introima što traju po više od pola sata i skroz ih izbaci iz koloseka. Ne znam dal je vido neko ali jebeno su komentarisali oni na razglasu u areni DOK SU SE ZAGREVALI. Što bi reko svaki evridž srb 'ma to ti je cirkus tamo'.
A postoji vrlo jednostavno rešenje: monetarna nagrada za pobednike. Videli smo kako se Lebitch i fejkersi popalili da osvoje onaj kup za pola miliončeta po igraču, daj im nešto slično i za olstar pa da vidiš kako će grizu u odbrani i igraju pravu košarku.
Meni je problem sa olstar učešćima taj što se to na kraju karijere igrača navodi kao neki tobožnji uspeh, ide ono 4 prstena, 2 MVP, jedan FMVP, 13 učešća na olstaru. Ajdeeee jebote, učestvovao je na revijalnoj utakmici, pa to je jedno veliko dostignuće nema šta.
Previše kontradiktornosti ni oko čega u suštini.

opet kmecanje jokara lvl nece igra za repku na x takmicenjima a u parizu na oi moze jedva cekamo

zakljucak: ukinimo raznorazna svecka i evropska prvenstva jer jokara nece da znoji bulju bez para, nego ajmo mu dati malo vise para da se jos vise znoji a posle mu kenjati kako mu nikad dosta para

Kontam da većina tih igrača moli Boga da ih ne pozovu na all star da se tamo smaraju, slikaju, daju izjave i šetaju po parketu, kad mogu lepo kući da izbleje i zaleče kojekakve sitne povrede. Trebalo ukinuti odavno, drago mi je što se svelo na ovakav nivo fejspalma. Onaj iz mislim 2003. kad je Ajverson bio mvp meča je bio poslednji pravi, tamo se baš ginulo za tu pobedu.

Jedini spas za all star je ameri vs ostatak sveta

Tu bi jasno bili podeljeni i bilo bi rivalstva.

Embid bi bio u krizi identiteta al ko ga jebe.

pa zar to nije finale oi srbija (sa jokarom) vs usa

to je dupli san, finale oi i jokara u drzavnom dresu

Ako bogda uzece jokara 200k eura ovog leta od drzave koliko je premija za tozla u radost cele nacie

Micić jebe u Šarlotu, a sinoć zaigrao i Poku.

Pajsad petorku:

Micić
Bogdanović
Pokuševski
Jokić
Marjanović

Spejs dzem bato, osvajamo sve!

Što dve petice? Ubaciš Jovića umesto Jokića i sve pozicije pokrivene.

Ako se svi odazovu, možemo da nalupavamo sve redom do tog famoznog finala, sad smo stvarno dobri. Ne znam u šta će izrasti mali Topić, Jović će biti solidan igrač, u principu, bićemo ok i u narednim godinama što se tiče represtacije. Ne znam samo ko će biti seektor, Piksi verovatno..

Micić
Bogdanović
Pokuševski
Jokić
Marjanović

https://media.tenor.com/avcepH03hDEAAAAM/all.gif