❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Saću da zovem da pitam, al' ja para nemam uopšte. A i ne umem da rolam, nesposoban sam što se toga tiče lolo.

2. Ma chill za rolanje... Samo da se ima. =)
    Je l' Messalina u KG-u? Ako jeste, neka je iscima neko da dodje.

3. Je l' Messalina u KG-u?

Ne.

al' ja para nemam uopšte

ako moze nek donese na mesto okupljanja i tamo da se izbacimo,m?

4. nina nemoj da kenjas, da te ne iznabadam.... :D

5. Znaci ninaaaa najebala si ..... Osetices bes pekinpke patke... :DDDSDSDSDSASADSADSDSD

6. osetice gnev egipatske patke, pocetni stav :D

7. update:
    dolazak potvrdili:
    Mali_Sale_91_kg
    Дрогирана Веверица
    aleksandarkg
    Mr.RaleQ
    n!n@
    aleksandra007
    govedarica
    MrTestis (90%)

ЏелА Brankovic otkazao!

Ako ima jos koji,nek se javi i izbegne vecno prokletstvo.

8. Au, pope, pa ti i anatemom pretiš :)

9. КСЕЛА НЕМАШ ПОЈМА ДА ИГРАШ ТЕНКОВЕ НАЈГОРИ СИ

10. ШТО САМ И ДОКАЗО УПРАВО

11. E, ne dajte Gavri da pije.

12. E, ne dajte Gavri da pije.

iskopace tebe Bili,ja ti kazem.

13. Kad bi znao kako izgledam možda bi se i usudio, 'vako nja-a.

14. Žao mi je što nisam upoznao messalinu, možda bih i ja dobio neku odabranu preko reda :)))

15. Mali_Sale_91_kg
    Žao mi je što nisam upoznao messalinu, možda bih i ja dobio neku odabranu preko reda :)))

Јестееееееее, као што сам ја добио! Откад сам је упознао - ништа! Боктенејебо, ко зна на шта сам личио то вече, мора да је због тога, сад нонстоп бежи чак и од мог профила!

16. Kad bi znao kako izgledam možda bi se i usudio, 'vako nja-a.

polako,imam ja vremena...:D

17. Mnogo drveća, nigde trave? :)

18. jel to Nedja asfaltiro i veliki park, ne bi me cudilo.
    testisov poslednji lerdi se overio 98-me lololo
    pikanterije?

19. Ništa pikantno. Bilo decu sramota od matorog čoveka, pa bili fini :)

20. Šta si sad radila kučićima crna Nina? lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.