Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Odjebite s tim bazenima. Necu da dobijem sifilis ili koleru...
како фин начин да кажеш да нећеш да се експонираш са пилећим грудима, како те пола сајта не би зајебавало, опааааааааааа. асам ти га шукн'о!
иде следеће окупљање тамо после 11. јула, мада моште и раније, ал' ја не могу.
haha
Ja sam od 9-og do 20-og na Kopaoniku. Ne računjajte me.
I meni, pope, dok je puno piva :)
Kad god bilo to okupljanje, jesmo li dobrodošli i mi što nismo iz KG, ali smo tu u to vreme? Bar na sat-dva, čisto da se u 3D vidim sa još nekim ko je na sajtu?
Dobrodosao si, naravno. :)
Javi se i kad si u Kraljevu.
svi su dobrodosli,naravno.samo jos da odredimo kad cemo da se okupljamo.
razdragani cobancici,ocemo da se okupljamo u neko dogledno vreme,jel jok?
Podržavam ideju!
Priziva se stado oca Gavrentija na liturgiju prociscenja od greha.Liturgija ce se odrzati 04.08.2012. na starom mestu sa pocetkom u 20:00 casova. Pricest ce se obavljati ladnim lavom, ili bilo kojim drugim alkoholom,po zelji ucesnika.Alkohol odaberite i donesite sami.
Ovnina Aleksandar se odaziva pozivu!
nemote mlogo da se opijate.
nemojte mnogo, oće alkohol jetru da ošteti.
moli se i ostatak stada da se javi!
Јавља се црни ован, звани Веверица.
Сале ме предухитрио, он је ован предводник.
ЕДИТ: Модулатори, децхко, промените нам име теме из 2. у 3. окупљање...
Ovnina Aleksandar se odaziva pozivu!
како можеш да причаш у моје име? пу!
ја ћу видети, имам нешто испланирано, ал' ћу свакако да свратим бар на сат времена, можда и јаче.
HakLovao si mi profil, pa si u polu-pijanom-polu-droZiranom stanju kucao po forumu sa mojega profilja, uz to vređajući ceo modleratorski tim i pritom spominjujući im njojzinu familiju!
dolazak potvrdili:
Mali_Sale_91_kg
Дрогирана Веверица
aleksandarkg
ЏелА
Mr.RaleQ
n!n@
aleksandra007
MrTestis (90%)
ceka se potvrda govedarice.
mole se ostali zainteresovani da potvrde svoj dolazak.
90% da ću i ja bar na kratko da navratim da u 3D upoznam bar nekoga sa sajta. Jebiga, mator čovek, obaveze, nema se ni kondicije više za dugotrajnije sedeljke. Je l' ulaznica beše dvolitarka piva? :)
ja sam cuo da je dzela glavni.i nemoj da se stekas,greh je.
Ja sam pricao sa Dzelom u vezi pirkanja, kaze bice. Inace danas sam stigao u KG. A htedoh da ponesem 3 iz KV-a, nego lerdi nije mogao... PU!
Sve se svodi na Dzelu.