❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Kafana neka odgovara, samo datum izaberite, po mogućstvu posle nove, jer sam puk'o sve pare sad.

2. џела урбани момак, прославља нову годину дајући педес' јура за вече, више него џанки за сингл на тенис током челинџера у алжиру. пиздо, изд'о си блеју!

3. Kakvih 50 evra, odakle mi to?

4. не знам ја кол'ке ти паре бацаш за та ексклузивна места на којима проводиш новогодишње ноћи!
    кад смо већ код тога, свемујебем, још не знам ку'ћу за нову годину. најбоље би било да организујемо вукајлијашку прославу нове године. ау, што би било крцање, зло!

5. Odgovara li treći dete mu jebem... Xela buržuj, prodo kosu pa se kurči sa lovama 100%!

6. Може трећи што се мене тиче.

7. Мени после Божића два или три дана би било врх, а верујем да је и за остале тако најопуштеније, јер бих да доџем по први пут, а вазда сам нешто затрпан све до по Божићу, па ако би могло...

Предлажем Два брата (кад се крене од милиције из Светозара Марковића према општини она улица, сад се зове Зорана Ђинђића). Реномирана кавана, средили ВЦ (нов газда, па да се покаже), а цене ко у Балкану до пре три године.

8. Вид чоека, објашњава де су "Два брата". Избриши опис, ко не зна, не треба ни да буде на окупљању.

9. А окле знам де се ви млађи скупљате.

10. Их бре, колега, па јесмо школовани људи ил нисмо? лоло
    Е, бољи нам је ваки назив теме, оно док прочиташ први пост, помислиће да се стварно окупљамо у парку. :Д

11. moze u dva brata,odavno nisam bio.i ja glasam za posle bozica,vise mi odgovara tako.

12. 11-og kolokvijum, 19-og kolokvijum... Sišite ga hejteri! Ae onda 16-og?

13. ajde 11-og, taman mi tad, 16-og kasno, imam lolokvijum 17-og.

14. ajde studentarijo,dogovorite se,meni skela nece nikud,lololo

15. Причо сам са Салетом, Ралеком и Цоом, нама тројици одговара 11-ти, а вероватно ће и Цои. За Говедарицу треба да видим, он је сад у некој зајебанцији.
    Елем, данас смо Ралек и ја истроловали колегу да правимо окупљање омладине ротари клуба, да смо масони и та срања. Није му било добро. Још кад смо поменули да треба да позовемо и Манијака и Тестиса, хаварија. лоло

16. ja bi trebalo da odmaram od posla u tom periodu,ali i ako budem radio,uvece mogu,tako da,jos jednom kazem,dogovorite se vi kad vam odgovara.

17. убедљиво најгори месец за било какву организацију, тај јануар...
    да га јебем, ја распоред знам тек негде пред божић, тако да ако ми баце нешто ту дванаестог, тринаестог, онда попијте по једно у моје име.

18. Zvao ja Manijaka, ali doci ne moze.
    Sta je sa zenama? Aleksandra, Nina, Mesalina?
    I neka dodje neko sa strane.

19. Нессс рече једном давно да би волео да дође, позваћу га. Ал проблем је што ми још ништа не знамо. лоло
    Ове жене, неам појма, ко ће то да гледа онако пијано бре. :Д
    Пустићемо им певетеове, па шта буде.
    А ови са стране чекају да им шаљемо позивнице...

ЕДИТ: Саце чуо са Ациком, ака Џела, вели да му одговара тад, на распусту је.

20. Ja samo cutim i cekam da se definise lokacija i termin...:)