❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Au Au leptijebem, de komšiju da zaboravim?! :D

2. E, najvaznije od svega. Droga. Znaci da se obezbedi na vreme. Necu da ganjam Nininog kuma ili Dzeline sumnjive batice i to za vreme okupljanja.

3. To se organizujte vi koji se drogirate, mene bole kurac.

4. Najbolje je 11-og, Kostić je takođe izrazio želju da bude tu sa nama, samo da vidimo da li mu odgovara, a CARA isto tako ako bude u Kg-u u to vreme.

5. au opaka ekipica se kristalise. palim avijon!

6. Ti si Mile okovan lancima kapitalizma, ali jbg, napravi kapital pa dođi vamo da otvoriš kafić i merkaš srednjoškolke. To uvek možeš da radiš. lololo

7. ne bre, ja sedim s one strane sanka. kafana je propas' za ljude kao ja. bar za toliko znam. a srednjoskolki i trulih kapitalista ce uvek biti :)

8. Pa i to što kažeš, ako Srbin koji otvori kafanu, ne postane alkos, kao da je nije ni otvarao :)

9. Пих! Алкохоличари!

10. vama advokatima zatvorise Moskvu, sad sve trezvenjaci hehe

11. Aha, otvoriše banku na mestu gde je bila kafana. Strašno!

12. Ко да је проблем да се нађе згодно место кад имаш воље и времена :)

13. Ma sada će u "JUSTICIJI" da nam dozvole alkohol, tako da ono, biće cirke i na faksu :)

14. E jebga, da je u NSu pa ajd :(
    Al ovako... daleko...

15. А не знам ни што су то укидали који мој, вазда је била добра атмсфера док се то није укинуло.

16. Nacirkaju se ljudi, pa zapale u čitaonu, i onda teraj cirkus. Sada će opet valjda tako biti, bar se nadamo :)

Перовић
    E jebga, da je u NSu pa ajd :(
    Al ovako... daleko...

A šta ti fali da dođeš? Sedi u bus i dođi.

17. Sedi u bus i dođi.

Kartu će ti platiti grad Kragujevac.

18. Aj da prebrojimo ko je za 11-ti i ako se nekom ne sviđa predlog za kod Dva brata da iznese svoj predlog.
    daklem:
    Džela, n!n@, aleksandra007 i ja smo za ovaj datum, da vidimo dalje...

19. dodaj i mene na spisak.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.