Aj da prebrojimo ko je za 11-ti i ako se nekom ne sviđa predlog za kod Dva brata da iznese svoj predlog.
daklem:
Džela, n!n@, aleksandra007 i ja smo za ovaj datum, da vidimo dalje...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Au Au leptijebem, de komšiju da zaboravim?! :D
E, najvaznije od svega. Droga. Znaci da se obezbedi na vreme. Necu da ganjam Nininog kuma ili Dzeline sumnjive batice i to za vreme okupljanja.
To se organizujte vi koji se drogirate, mene bole kurac.
Ima smisla.
Najbolje je 11-og, Kostić je takođe izrazio želju da bude tu sa nama, samo da vidimo da li mu odgovara, a CARA isto tako ako bude u Kg-u u to vreme.
au opaka ekipica se kristalise. palim avijon!
Ti si Mile okovan lancima kapitalizma, ali jbg, napravi kapital pa dođi vamo da otvoriš kafić i merkaš srednjoškolke. To uvek možeš da radiš. lololo
ne bre, ja sedim s one strane sanka. kafana je propas' za ljude kao ja. bar za toliko znam. a srednjoskolki i trulih kapitalista ce uvek biti :)
Pa i to što kažeš, ako Srbin koji otvori kafanu, ne postane alkos, kao da je nije ni otvarao :)
Пих! Алкохоличари!
vama advokatima zatvorise Moskvu, sad sve trezvenjaci hehe
Aha, otvoriše banku na mestu gde je bila kafana. Strašno!
Ко да је проблем да се нађе згодно место кад имаш воље и времена :)
Ma sada će u "JUSTICIJI" da nam dozvole alkohol, tako da ono, biće cirke i na faksu :)
E jebga, da je u NSu pa ajd :(
Al ovako... daleko...
А не знам ни што су то укидали који мој, вазда је била добра атмсфера док се то није укинуло.
Nacirkaju se ljudi, pa zapale u čitaonu, i onda teraj cirkus. Sada će opet valjda tako biti, bar se nadamo :)
E jebga, da je u NSu pa ajd :(
Al ovako... daleko...
A šta ti fali da dođeš? Sedi u bus i dođi.
Kartu će ti platiti grad Kragujevac.
Aj da prebrojimo ko je za 11-ti i ako se nekom ne sviđa predlog za kod Dva brata da iznese svoj predlog.
daklem:
Džela, n!n@, aleksandra007 i ja smo za ovaj datum, da vidimo dalje...
dodaj i mene na spisak.