❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. e fala vam na pozivu kragujevčani, dolazim, al negde na proleće tek,nema šanse sad

2. Manijače, Manijač biće onih stvari!! Piši 11-i dete mu jebem u usta škrbava!

Kartu će ti platiti grad Kragujevac.

Kurcem u pičku! Od "grada" Kragujevca mož da dobije samo masnu karinu, ali zato može da se švercuje! Stopira hladnjačiu ili tako nešto!

3. baš 11. mi je rođendan:)

4. Elem,da napomenemo: SVI autori su dobrodosli da se pridruze ako su u mogucnosti.

5. E jebeŽga onda, ali na proleće tamo u martu/aprilu, nemo da se niste pojavili svi Vi što obećavate, inače ću da nahuškam Gavrenija da baČi neku kletvu na sve Vas kenjatore koji ne dođete!

EDIT: A Gavrentije je majstor svog zanata, on kad prokune i unučići osećaju posledice kletve!

6. A Gavrentije je majstor svog zanata, on kad prokune i unučići osećaju posledice kletve!

ucio sam vudu-madjije na 6 kontinenata, mojne se zajebavate.

7. A na vlaškoj je doktorirao, pa Vi vidite sad šta se isplati!

8. listam temu ima jos par ljudi koji su ranije izrazili zelju da prisustvuju:
    vukosav,trosarinacnis,ФејзБукснетина,krupovrbaski zmaj,Vesli Snajps
    organizatori da im puste pvt

9. Vukosav hehe, Gavrentije kakav si ti to pop kad ne znaš šta ti se dešava po parohiji? :D
    Ne verujem da će Zmaj da poteže iz Banja Luke, kao ni Trosarinac iz Niša čini mi se, al pustiću im peveteove čim stignem kući.

10. jbg,priznajem da sam Kostunica,al sta cu.mnogo ovaca imam u stadu,lolololo

11. Дакле овако:

Окупљање је ОТКАЗАНО, јебига.

12. Виш, тебе сам прво заборавио да линкујем, ал сам сад средио. :)

13. sram te bilo bre drogirani veverane :):):)

14. Битно да нисам забравио да те позовем. :)

15. А која је старосна структура потврђених, да не будем тамо одговорни маторац? :)

16. Гавра '90. остали млађи, само торазулу старији од тебе, бар тако мислим. лоло

17. мессалина је старија, ако дође, а неће вероватно.

18. е да, веверице, пусти певете и оној сакили_кг, или како се већ зове, и она рече да 'оће да иде.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.