❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. па које си ти годиште јебогапас?:) шесетпето?

2. А и мескалина '88. Звао сам Сакили, а Алексе, бата гуги је старији од тебе.

3. lelele, pa ja ću izgleda da budem najstariji... imam 31 :( ali sam vedar duhom :9 ako mi je za utehu, hahaha.......ipak nije :(

4. Кажем да је и торазулу старији, боле вас курац. Тестис био на прошлом окупљању, а он је старији и од тебе. :)

5. ništa, kao na svadbi, levo neka sede mladi a mi stariji desno :):):)

6. lebtijebem,ako svi dodju,zauzecemo celu kafanu.valjalo bi da se rezervisu stolovi.

7. Sedi u bus i dođi.

Iz Vrbasa? Pa jedino ako prodam nešto iz kuće.

8. Шта то пичкин дим. Врбас од Крагујевца ти је овако, само ПУ и ту си...

9. Ajde Peroviću pičko, skenjaj kladionu jednom ko čovek, a i koliko košta povratna?

10. Ја осамдестреће ако кога брине :)

11. пазте како се понашате. Гаврентија ми чувајте, воли он да се прекади. Алекс и Торазулу да преузму одговорност, немој да нам забране приступ бирцузима. 2 брата, јел то онде код општине?
    никад се не зна, мој матори коље сепра за Божић, а деца волу...

12. bas tu :) moze prase,moze,lololo

13. koliko košta povratna?

Ne znam, a veruj mi da ne bih želeo da znam...
    Daleko bre

14. Ja sam mislio u duhu praznika da ponesem jednu punu kesu najjacih petardi, pa da ih povedem u presevo da rusimo spomenika, ali ako Bata Mile kaze da je disciplina- ja se povinujem starijem od sebe...Srusicemo Fiatov znak...:P

15. Ko te jebe, ko da ne mož bez tebe da se okupljamo. lolo

16. Nina, pita Piksi da mu dadneš "onu" stvar.

17. Nina, skinuću te sutra. Sad ne mogu, preko fona sam.
    Sa spiska, da ne bude zabune. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.