❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. ено ти мој ћале, мајсторчина у пензији. помагао сам око лимарије икс пута, ако ти је шкољка здрава, нема шта да секу, нек исправе и врате у винклу. не знам која ти ово макина, ал дал се исплати давати те паре. знам да би мој матори урадио у пола цене, ал не дам му више да ради, доста је било, 40 година...
    ето сад, да пришам, био овде код мене, и није мого докон, па сам му пазарио алат и после купово хаварисане аутомобиле будзашто, он догна, возим мало, па продамо, па опет. таман почео лепу кинту да прави, заебемо се те купимо слупаног бмв-а икс5, све смо паре на делове дали лоло ал нема везе ... поента је да треба стварно да те боли кита за парче лима, каки бедак, каки курац, одма у Круну на по једну за здравље...

2. Kakav je ovo maler poterao. Strašno.

3. одма у Круну на по једну за здравље...

nema vise toga mile...dve noci ne mogu da spavam.stalno mi kroyzglavu prolazi sta da je bio neko sa mnom u kolima? da pogine zbog mene? ne bih izdrzao...a iskreno,da ga radim,nemam kintu.ovo mi je najlogicnija opcija trenutno,mada,ako budem uspeo da namikerim nesto za 500 jura,malo cu da se nategnem pa da uradim,to mi je maksimum.mada slaba vajda.

4. au sinko, pa ti si janpi vozio? a, pa tu nema opravdanja, razumem ja i mlados' i sve ali treba da budes totalni bezmozgas da naliven sednes da vozis. ne zbog tebe, nego zbog drugih ucesnika u saobracaju, ali vidim da razumes... steta nije napravljena, dobro si proso, pamet u glavu. taksi, busom, peske bre...

5. ma brate,sikao sam kao i uvek,ali sam znao sta radim.na klizavom putu ne pomaze nista. mada opet...mozda bih malo bolje sagledao situaciju da nisam sikao.kriv sam samo ja na kraju kad se sve podvuce.

6. nemoj bre to da radis, prizivas zlo...
    ali dobro je da ne mozes da spavas, taman mi pravis drustvo dok sljakam :)

uzmimo moj primer, popodne idem kod taste na slavu i sa kumom cu se otelim od vina to ti je 1/1. pa necu valjda ja da vozim troje dece kuci?

7. sve ja to znam Mile...al dzabe sad.

8. pa sta je sad, sve je dobro proslo i budi srecan zbog toga. jebes stetu od 700 jura, to je nista... doduse, mozda ti malko kenjaju kod kuce, a?
    evo, dobio sam ideju iz prethodnog posta, razonodi se malo :)

9. ma sta mogu da mi kazu.da sam sjebao caletovu floridu,najebao bih ko zuti.ovako ja sam ga zaradio,ja sam ga slupao. zaradicu drugi,ne sekiram se zbog toga.samo ono,sta ako...jbg,znam da nema razloga,al' takav sam jeb'o me otac blesavi.

10. E, ja tek sad video, vevercu hvala. Jebiga, ja 11. dolazim u KG, negde oko 8:30 sam na stanici, onda raport ženi i dete neće na miru to veče da me ostavi, tako da, na žalos' nema šanse. Hvala na pozivu i pozdrav svima. Imate moju moralnu podršku, ako vam nešto znači. Valjda Gavra nije sad pod antibioticima, malo da se opusti ;)

11. ee, drogirani veverane, šta bi za okupljanje? Nije valjda da je knjiga ostala na dva-tri slova!?

12. Гавро, добро си прош'о, ред би био да залијеш то што ниси зарадио неку повреду. :)
    Тестисе, ти мош и касније да навратиш. лоло
    Не знам Гуги, по садашњем стању нас је осморо. Ако још двојица откажу, мислим да би било паметно да то окупљање одложимо.
    Али ситуација се драстично мења ако Радмило и МрРалеЉ не откажу, а Говедарица, Гаврентије и Мали Сале ипак одлуче да дођу. Сутра до 3-4 ћемо да видимо, ако нас остане оволико, заказаћу кафану.

13. Само да јавим да се окупљање одлаже, пошто су ова двојица отказала, а и ја сам се разболео опасно, искашљавам нове облике живота, па је остало четир' човека. Уствари, ако 'оћете, ви мож' се окупљате, али мислим да од тога нема го курац.

14. Подјебавај Нато, подјебавај. Стварно да се овол'ко срања издешава, ово је хаварија, не да нам се да се окупимо.
    Макар се ви лепо проведите и за нас. :)

15. E, pa ne bih ja da nisi ti prvi počeo :))
    Ajde, ozdravljajte :-*

16. Mešaš se bez preke potrebe, ovo je između mene i Veverka :)
    Nemoj se kačiš sbeogradom

17. I smajli sam turio! Mada, što se tiče Beograda, zaista ga ne volim.

18. Baš sam se potresla :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.