❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Миле, ово Гавра за двајес година. :Д

2. ааа леба му хахаха а воденица у Реснику.

3. jepte se,ne radi mi komp a nece preko fona da mi ucita Miletov post.

4. Гавро, у питању је онај четник у воденици из емисије "Шумадијски праг".

5. A zasto nema ni jedne zene, m? Izvin'te zbog latinice bez kose, kucam s pametnog telefona koji je u posedstvu nesto manje pametne vlasnice....

6. Ааааа, зовем ову Саксо шурњајест пута на окупљање-ништа, Гавра позове једном-она се јави.
    Саксо, ове су знале да препију на претходним окупљањима, па се плаше истог сценарија.

ЕДИТ: Ја јавио Александри, нема је да одговори.

7. Гавро, у питању је онај четник у воденици из емисије "Шумадијски праг".

nema vodenica u Desimirovcu,jbg.mozda bih i opravdao ocekivanja.

A zasto nema ni jedne zene, m?

Jbg,takav nam horoskop.

Dopuna: n!n@ ne dolazi zato sto se ne drogiramo,Trilijan ide samo na okupljanja u Bg,izdalz rodnu grudu. Aleksandra007 ne znam da li dolazi,a do jedne autorke ne mogu da dodjem nikako. Eto.

8. Veverice, sta da ti kazem, lajferisem vec ohoho...Poslednji put kad sam bila na Vuki, nije bilo reakcija, a ja bila 400 i neka :)

9. Не знам, ја сам виђ'о да си активна с времена на време. А можда сам и излапео. :)
    Ништа, наврати да попијемо по коју. :Д

10. To ja strogo poslovno proveravam da l Penzioneru stoje zubi :) Al' ne pisem... Ako se neko dobrovoljno javlja da cuva dvogodisnje cudoviste u trecoj smeni- eto me! :)

11. Ааааа, зовем ову Саксо шурњајест пута на окупљање-ништа, Гавра позове једном-она се јави.

taki sam ti ja,decko iz predgradja. Gavra kersme lololololololo

12. Поведи и дете, да га ушикамо овамо, има да спава три дана. :)))

13. Ako se neko dobrovoljno javlja da cuva dvogodisnje cudoviste u trecoj smeni- eto me! :)

utrapi svekrvi.

14. Veverice, ja volim svoje dete, jos uvek ;)
    Oce Gavrentije, bonus za ovaj mesec smo ispucali na dva skijanja, sad ne mrdam do daljnjeg bez deteta, oce da me usikaju!

15. Саксо, толицко детенце се напије кад помирише пиво. :)))
    Ух, зајебана ситуација. Ма поведи и дете, ће га чувамо, шта. Ево Џела и он су скоро вршњаци. :Д

16. Ево Џела и он су скоро вршњаци. :Д

lololololo

Oce Gavrentije, bonus za ovaj mesec smo ispucali

onda ostavi muza da cuva dete,a ti dodji u kafanu. Kakva si ti to moderna snajka ako ti muz nije papucar? Ako ne znas sve tehnike, pitaj Radmila da ti kaze sta njemu radi njegova zena pa primeni.

17. Ево Џела и он су скоро вршњаци. :Д

Pišam ti se u usta, Veverice, opet lolo.

18. Нисте тол'ко вршњаци, више сте растом блиски. ололо

19. Ako ne znas sve tehnike, pitaj Radmila da ti kaze sta njemu radi njegova zena pa primeni.

лоло, колико волим ову спрдњицу на свој рачун.
    е овако:
    ја сам у говнима начисто. неизвесна ми је финансијска ситуација тотално. ако за викенд дортмунд одлучи да игра како ваља, и пар енглеза и италијана, и ако звезда још једном убије партизан, онда сам ту :Д

но, било би фино кад би саксо дошла. ја, пошто сам фалабогу утицајан, могу да позовем страју и сакиликг. ово друго је женско, страја није женка, ал' не пије алкохол, па као да јесте, лоло.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.