Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
vi ste zene gore od nas...
To!
Ja volim laktove čoveče .. uhh
+1
Змаје, очекивала сам више од теме. Али, ево Путин полако вади лактовима и коленима.
+1
Ja volem neobrijane noge .. ono kad bocna .. mhh
Змаје, очекивала сам више од теме. Али, ево Путин полако вади лактовима и коленима.
-----
počni ti da pričaš o čemu želiš, niko te neće osuditi :)
Kad nosi košarkaške patike. :D One stvarno svakom momku lijepo stoje. Sviđa mi se.
tako je cure, oslobodite se malo, kao što rekoh , stidljive da se ne javljaju :)
Ja sam košarkaš, po čitav dan nosim košarkaške patike ..
Da se nađemo neđe, ovako na piće? :D
Može, ti iz Pg, ja iz Nikšića. :D Crna Gora preuzima sajt!
Opaaa, opičim na autobus, eto mene za sat vremena .. msm, samo da vidim kad ima autobus :D
Čekam te. :D Sve u svemu, dosta su važne šake i izražene vene na šakama.
vide vesne i fora, nemoj neko da mi kaže šta za stopala više :D
Vene na rukama mogu da znače da čovjek ima veoma dobru cirkulaciju što dalje implicira da ima i veoma dobru erekciju, da izvineš.
I na kraju imam zaključak da se meni vene sad još više sviđaju. :D Fala ti.
Vene na rukama mogu da znače da čovjek ima veoma dobru cirkulaciju što dalje implicira da ima i veoma dobru erekciju, da izvineš.
---
žene misle pragmatično :D
Auu kakve ja vene imam, svaki bi ih narkoman poželio :D
ОВо има у сваком гернатолошком центру. Колко `оћеш :Д
http://vukajlija.com/forum/teme/26420-stopala-fetis-ili-nesto-jos-bolje