U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
vi ste zene gore od nas...
To!
Ja volim laktove čoveče .. uhh
+1
Змаје, очекивала сам више од теме. Али, ево Путин полако вади лактовима и коленима.
+1
Ja volem neobrijane noge .. ono kad bocna .. mhh
Змаје, очекивала сам више од теме. Али, ево Путин полако вади лактовима и коленима.
-----
počni ti da pričaš o čemu želiš, niko te neće osuditi :)
Kad nosi košarkaške patike. :D One stvarno svakom momku lijepo stoje. Sviđa mi se.
tako je cure, oslobodite se malo, kao što rekoh , stidljive da se ne javljaju :)
Ja sam košarkaš, po čitav dan nosim košarkaške patike ..
Da se nađemo neđe, ovako na piće? :D
Može, ti iz Pg, ja iz Nikšića. :D Crna Gora preuzima sajt!
Opaaa, opičim na autobus, eto mene za sat vremena .. msm, samo da vidim kad ima autobus :D
Čekam te. :D Sve u svemu, dosta su važne šake i izražene vene na šakama.
vide vesne i fora, nemoj neko da mi kaže šta za stopala više :D
Vene na rukama mogu da znače da čovjek ima veoma dobru cirkulaciju što dalje implicira da ima i veoma dobru erekciju, da izvineš.
I na kraju imam zaključak da se meni vene sad još više sviđaju. :D Fala ti.
Vene na rukama mogu da znače da čovjek ima veoma dobru cirkulaciju što dalje implicira da ima i veoma dobru erekciju, da izvineš.
---
žene misle pragmatično :D
Auu kakve ja vene imam, svaki bi ih narkoman poželio :D
ОВо има у сваком гернатолошком центру. Колко `оћеш :Д
http://vukajlija.com/forum/teme/26420-stopala-fetis-ili-nesto-jos-bolje