Fetiši kod vukajlijaša

1. Stvarno ste bolesni! xD

2. Варнеров фетиш је у ствари психопацка потреба лоло.

3. ДОПИЈА ДАЈ СЛИКУ СВОЈИХ СТОПАЛА И СЛИКУ СВОГ МЕНСТРУАТА САД ОДМА!!1

4. BeboP
    ДОПИЈА ДАЈ СЛИКУ СВОЈИХ СТОПАЛА И СЛИКУ СВОГ МЕНСТРУАТА САД ОДМА!!1
    ------
    šala ili ne, ovo je za PVT, nisam ovo želio čuti :)

Stvarno ste bolesni! xD

ejsss, sada generalizuješ, čitao na staroj temi smarkov post, život mi se zgadio, ne znam kada ću ikada više djevojku moći oralno da zadovoljim, a mi se život ne smuči, e to je bolesno :D.ja razumijem da ti ćutiš oko svoga pošto dosta ljudi te poznaje :), ali svako ima fetiš, neki ga svjesni drugi ne.te najlonke, još sa halterima i lakovane kožne cipele, dam ti još bič u ruke i napravim dopiu dominu od tebe, imaš ime koje asocira na to :P, iako to nije moj fetiš.zaboravih dodati da staviš korzet na to ;)

warner me zabrinjava

onako detaljno opisano djeluje kao da je malo češće mislio o tome, ali nadam se da je bila samo šala :)

5. imaš ime koje asocira na to

Upravo. I ne poznajem autora, ali mi je njen nik oduvijek zvucao tako. :)

Ja znam da postoji dosta ljudi sa fut fetisom, ali mi to nikada nece biti normalno. Recimo meni se stopala izuzetno gade i stvarno nema nista gore nego kada vidim djevojku kojoj su ispucale pete, dodje mi da povracam.

Ja se nesto lozim na tusiranje vrelom vodom, nemam pojma, nije to bas potpuni fetis, ali mi prija.

6. nema nista gore nego kada vidim djevojku kojoj su ispucale pete, dodje mi da povracam.

pa ja baš napomenuo, volim LIJEPA stopala kod djevojaka, takođe djevojke koje mnogo furaju štikle imaju ružna stopala, jer ih štikle deformišu :)

7. ne poznajem ni ja dopiu, ali mi djeluje kao da je starija od mene, iako piše "xD", što je inače glavni logo klinčurije po Fb :)

8. ДОПИЈА ЈЕ МОЈА МАЈКА, МАМА ОЋУ ИНЦЕСТТТТТТ. Шалу на страну само да поздравим допију.

9. Ne znam to sa stopalima, nije mi jasno. Meni se nekako pogled zadrži poprilično iznad, daleko pre stopala. :)

10. daleko pre stopala. :)
    -----
    fetiš mi nije opsesija, to je nešto što mi upotpunjava seksualni užitak :), cijenim i ja dobru sisu, guz i duge nogice i na sve to djevojka sa dugom mekom kosom i očima koje to prosto tope ;)

11. Hmmm, kad već pomenuste stopala!!! Šta je sa japankama, male, fine, kosooke i naravno uvek mazohistički raspoložene. By the way, kad nema japanki i kineskinje su dobre!!!

12. Šta je sa japankama, male, fine, kosooke i naravno uvek mazohistički raspoložene.

upoznao samo dvije japanke u životu, i to u hamburgu prije 2g, nisu mi svidjela njihova stopala :)

13. njah...ne volim nešto azijatkinje. previše kompleksa imaju one.
    Bele istočnoevropljanke najbolje ribe, bar po meni. i za mene:)

14. Mnjah, stvar ukusa! Glasam za bambusarke! Stvarno nemaju ukusa, ali karirana suknjica, bele dokolenice i košuljica kao standardna uniforama japanki nema premca!!! Fetiš bre, mada možda malo vuče i na pedofiliju, al' jebi ga :)

15. Ne pomenu niko vrat!
    Ja volim vrat.

16. Matori na vratu se skupi više prljavštine nego na stopalima! Gde će ti duša?

17. standardna uniforama japanki nema premca!!! Fetiš bre

http://i50.tinypic.com/206bnz7.jpg

18. Što bi reko Deni Krejn "I'll rest my case"! Hvala na grafičkom prikazu brate Grujane!

19. SIDEBOOB.
    Iliti kad stanes iza nje,a vidis joj levu stranu leve sise .. Cu dumrem.. Na bazenu redovno buljim, samo se pitam kad cu batine da dobijem..
    Ja bogme volim i haltere.. Al ne da me trlja njima,nego jednostavno da ih ne skine da mogu da mlatim na miru

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.