Fetiši kod vukajlijaša

1. Zumbul Aga
    Mnjah, stvar ukusa! Glasam za bambusarke! Stvarno nemaju ukusa, ali karirana suknjica, bele dokolenice i košuljica kao standardna uniforama japanki nema premca!!! Fetiš bre, mada možda malo vuče i na pedofiliju, al' jebi ga :)
    ------
    ti i reme ste do sada dali najbolje opise fetiša, svako za svoj.

2. a imam druga koji se loži na kratkokose djevojke :)

da se ne poznajemo privatno ja i ti??? olololo

3. da se ne poznajemo privatno ja i ti??? olololo

moguće :D

4. dobra ti slika, idem ga zašiljiti malo :D

5. štaš pakao, nik' nas ne razumije :)

6. glavni, meni je rolovano prase njesra, ne znam zasto, mnogi to hvale, misli u sustini nije lose, ali mi je obicno peceno prase mnogo bolje...

7. Мени очи, највише волим тамне. И облик вилице, преферирам четвртасте, јако изражене. Ето.
    ЕДИТ: Није фетиш, него нешто што прво уочим код мушких. Чешће ме привлаче они са горе описаним особинама, него остали.

8. И облик вилице, преферирам четвртасте, јако изражене. Ето.

ti si već četvrto žensko koje je zapelo za tom vilicom :D

Није фетиш, него нешто што прво уочим код мушких. Чешће ме привлаче они са горе описаним особинама, него остали.

mesečarka, niko te ne osuđuje. pa dobro, ne znam tačno kako doživljavaš bradu pa ti i ne mogu reći da li je fetiš ili ne.

9. Ne mogu da razdvojim fetiš od stvari koje obožavam na ženki.

10. Mene pale neobrijane zenske podpazusne jame. Obavezno neprane bar sedam dana.

11. Mene pale neobrijane zenske podpazusne jame. Obavezno neprane bar sedam dana.

TATA?!?!?

12. И облик вилице, преферирам четвртасте, јако изражене. Ето.

'Vako nešto? :)

http://kara.allthingsd.com/files/2011/03/arnold-schwarzenegger-as-conan.jpeg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.