Prijava

Како је у Русији?

Volio bih Bosnu da posjetim nisam bio 3 mjeseca. :D

Како је у Русији?

Москва - метропола ко метропола, ал' има шта да се види. Дођеш, видиш и ако си дуже ту, смориш се :)
Петровград - предиван. Тамо бих можда чак могао и живјети. Да није проклете зиме. Зима сјебава концепцију гдје год да си у Русији :)
Обилазио сам тако још неке градове. Све на исти калуп, мање више.

Ал' из мене говори петогодишњи смор. Испочетка сам био одушевљен. Тако да би те евентуални туристички обилазак вјероватно оставио без даха.

U Britaniji ne bih mogao da živim, pa da igram u Sitiju. Sunce svaki 10. dan, fegeti na sve strane i još ne vidoh neku lepu Britanku. Sve neki gabori. I naglask me mnogo nervira, a to što su pokvareni, o tome da ne pričam.

DjordjeSr
Volio bih Bosnu da posjetim nisam bio 3 mjeseca. :D

Isto govno k'o i prije tri mjeseca. :D

Facafacaa

Ај ти мени среди да ја тамо живим, оћу да бежим одавде.

Одувек сам желела једно путовање Транссибирском железницом, негде у пролеће...

Волела бих Мексико, Перу, Бразил, Финску само због језера, обожавам их, Италију целу, Француску пар градова... Углавном, не бих се бунила где год да ме отпремите. :)

Ма, највише бих волела ранац на леђима, друштво вољно за то, много времена и нешто пара.

Čuo sam da Francuzi neće da pričaju na engleskom il bilo kom drugom jeziku. Retko koji hoće.

kuba ljudi, kuba.plate kod njih 20 eura, sa našom penzijom od recimo nekih 100 eura ti bi tamo bio car, odeš tamo pod stare dane i gotiviš se.lijepa priroda, ljepe žene, super kokteli i provod, medicina na zadovoljavajućem nivou, ništa ti više ne treba, to je meni cilj :)

Ма, највише бих волела ранац на леђима, друштво вољно за то, много времена и нешто пара.

Evo imas jednog pajtosa za ovo.

Бразил

I ja bih tamo, zbog KARNEVALA, ako me razumeš. :)

Kuba..
Mada, đe god da odem, ne bih se bunio, ako uzmemo u obzir to da nisam izlazio iz Crne Gore :D

C 60, i ja bih transsiberijom :)

Australiju, pogotovo bih voleo da vidim Pert.

Izgleda mi kao super-kul mesto za život. Zamislis cele godine sunce, okean tu, dosta Srba, znam engleski, solidne plate, zanimljive pičke.

Zanimljiv sajt, majku ti bož'ju. :D

Тако да би те евентуални туристички обилазак вјероватно оставио без даха.

U prevodu toliko bi se smrz'o da bi prest'o da dišeš. :D Baš bih vol'o da vidim Petrograd. :)

Čuo sam da Francuzi neće da pričaju na engleskom il bilo kom drugom jeziku. Retko koji hoće.

A zamisli tek šta se desi kad Italijani umisle da je njihov jezik najjači pa neće d' uče engleski, jeboimtimaterblesavu. :) A i Francuzi imaju isti trip samo je njihov jezik 333 hiljade puta ružniji i gluplji. Italijanski je predivan, ali da se ne lažemo, još ga samo Italijani govore. :)

Albaniju i Makedoniju. Mrtav sam ozbiljan. Ja te zemlje blago idilicno zamisljam

Aj Makedoniju i nekako, nisam bio pa ni ne znam kakva je, ali možda neki Ohrid ili tako nešto ima divno, ali Albanija? Otkud ti da je to lepa zemlja, geografski gledano, a i u svakom drugom smislu? :D Mislim, nisam ni dole bio, ali realno, moje oskudno znanje je ne interpretira nešto posebno lepo. :)
I menjaj ovo u nazivu u BISTE.

Kuba, Maroko,Brazil, Italija, Irska... Voleo bih da vidim naročito London, Veneciju, Dablin i Moskvu. Imam želju da vidim pustinju Saharu.

Indija, Australija, Amerika i to San Francisko i Nju Orleans, južna Italija i južna Španija, Istanbul, Berlin, Argentina, Bolivija, Venecuela, Kolumbija, Brazil, Meksiko, Sankt Petersburg.

Baš sve svetske ćoškove, od Ognjene zemlje, Kamčatke, Tibeta, Medeljina, Tahitija, Madagaskara, Maroka, cele Karibe, Peru, Tajland, Papuu. Od Evrope, od onog što nisam video me interesuju samo Portugal i Island. Posebna priča su kockarski rajevi, samo da se pare namnože pa pravac LV i Makau. U Monte Karlu sam bio na ekskurziji. I voleo bi da malo duže ostanem u USA, naročito NY, Kalifornija i Majami. Boston, Detroit i Čikago sam video, od čega druga dva ko klinja.