Nevidljivost je keva, ali da mogu da se vratim u prvobitan oblik kad hoću. Opljačkao veliki broj banaka, uključujući i zlatare. Ponižavao bih i ove strane visoke zvaničnike tako što bi im skidao gaće u LIVE programima.
Nešto bih bačio na sebe, da budem privlačan svakoj đevojci
To možeš i bez natprirodnih moći. Baciš na sebe majicu od 150 jevreja, pantalone od 200 jevreja, patike od 180 jevreja, gaće od 20 jevreja, zlatan lanac od 200 karata i baciš u džep debelu rolnu od po 500e. Bićeš privlačan do jaja.
У је, киндер буено музеј?
Nevidljivost je keva, ali da mogu da se vratim u prvobitan oblik kad hoću. Opljačkao veliki broj banaka, uključujući i zlatare. Ponižavao bih i ove strane visoke zvaničnike tako što bi im skidao gaće u LIVE programima.
Побио сва америчка говна...Мислим за то ми не требају моћи, само једна нуклеарка.
Idi na barikade na Kosovo!
Brale kol'ko puta sam zamišljao da mogu da zaustavim sve ljude na svetu. Iš'o bi redom i gur'o kurac u usta svakoj dobroj pički koju bi vid'o.
Mlatafaka pobednik :)
A jebeš ga, mašta može svašta. :)
Ulazio bih redom u mozgove ljudi i prelistavao njihova sjećanja i emocije.
Idi na barikade na Kosovo!
a sta cemo sa Metohijom?
Hoćeš da kažeš da ne bi
moj djecacki san, iskreno
Najiskreniji definitivno > mlatafaka
Mlato to me uopšte ne zanima. Moja kita je bila u radnoj posjeti desetinama, ako ne i stotinama ustiju.
Nešto bih bačio na sebe, da budem privlačan svakoj đevojci
To možeš i bez natprirodnih moći. Baciš na sebe majicu od 150 jevreja, pantalone od 200 jevreja, patike od 180 jevreja, gaće od 20 jevreja, zlatan lanac od 200 karata i baciš u džep debelu rolnu od po 500e. Bićeš privlačan do jaja.
Ženska filozofija.
Mlato to me uopšte ne zanima. Moja kita je bila u radnoj posjeti desetinama, ako ne i stotinama ustiju.
Svaka čast, iskreno, da mogu jedino bi sam sebi pušio kurac. Šta ćeš, tako ti je to.
Al seres Glavni nije ti dobro
Udesio da se Amerima vrati sve ono sto su oni radili sedamdeset puta slabijim nacijama od sebe.
plus jedan, zbog stotina....
http://www.thedialecticalplaya.com/wp-content/uploads/2010/10/Mordor1.jpg
+1
И онда моћи могу да ми се скину.