Prijava

Mene i dalje zanima koji ce tebi kurac crno-bela Burberry sara na tumblru

5. Da ne bih ovaj post činio dužim nego što već jeste, neću se osvrćati na dugačka i bespredmetna baljezganja Valdemara, samo želim da ukažem da me je ova rečinica izuzetno zabavila:
Mislim, ako pričamo o dubini, ne smemo zaboraviti ulogu Ričarda Dokinsa u Braninom diskursu.
Znači, HIT. Ako ovo nekome nije smešno, onda taj ne zna šta je humor. Kako uopšte odgovoriti na ovo? Toliko je apsurdno.

Branislave, takav stav te nikuda neće odvesti. Vidiš da to sa Dokinsom nije smešno, niko se ne smeje, pa zaključi. Ja o tebi nisam rekao ništa loše. Samo sam ustvrdio da tvoja inteligencija i obrazovanost još nije naučno dokazana. Nemaš multidisciplinarni pristup problematici, što može da govori o nivou tvoje obrazovanosti. Izbacuješ opšta mesta iz rukava, tipa: Ovo je "reakcionarno", ono je "nazadno", ovo je "protiv istorijskog progresa". Ne znam kojem diskursu pripadaju ti termini, izveštaju sa treće sednice Kominterne? Ne pokazuješ elementarno poznavanje humanističkih nauka, istorije, filozofija ti je pomalo napabirčena, ali izgleda da se i ne trudiš da svoje znanje povežeš u neki koherentan sistem koji bi imao lični pečat. Samo se gađaš stereotipima pseudonaučnog pozitivizma, i usput vređaš ljude koji te ničim nisu uvredili. Iskreno, moram da ti priznam, zainteresovala me tvoja ličnost, pa sam na Internetu pogledao, i našao sam te na nekoliko mesta, registrovanog na nekoliko društvenih mreža, gde takođe glumiš neshvaćenog genija u sukobu sa svetom i sa sobom. Šta ćeš, ti podaci su javni. I tu me je malo žacnula jedna tvoja rečenica, jer si ovde pre par meseci pisao da voliš Srbiju (u kontekstu tvrdnje da je toliko voliš da joj želiš američki sistem uređenja), a pročitah na jednom mestu, neću navoditi gde, da je mrziš i da ti je žao što još uvek postoji. Od reči do reči, Branislave. Pa budi bar malo iskren, čoveče. Inače, prilično si lep na slikama, neobično da te devojke ne vole. Da sam ja tako lep, čuda bih pravio. Wink wink, say no more...
EDIT
I da, voleo bih da te vidim na nekoj temi koja zahteva eruditnost, a gde se ne bi sve što napišeš na kraju svelo na pljuvačinu zatucanosti ovdašnjeg življa i divljačnosti ovdašnjeg mentaliteta.

Mozda ga ne vole jer je nerazdvojno vezan za pornice, kao sto je i sam rekao. Ustvari ko je rekao da one njega ne vole, vrv on njih ne voli, jer ni sa jednom ne moze da prica svojim vokabularom.

A bas je meden. Mislim makar ova polovina koja se vidi na slici.

Evo, saću da odgovorim na svoj gornji post, glumeći da je Brana odgovorio:

ARGHH, toliko si ignorantan da mi uopšte ne pada na pamet da odgovaram na tvoje baljezgarije. I onako bi to bilo kao kad bih pokušavao da nateram oposuma da shvati Dokinsovu koncepciju sebičnog gena!

Zašto uvek, ali UVEK, i na SVAKOJ temi, imaš potrebu da se u prvoj rečenici posta izdigneš na pijedestal kako si ti bolji i razumniji od ostalih, ali pritom nikada ne želiš dalje da obrazložiš svoj stav? Zašto?! Kakav je to mentalni bug? Kakav je to patološki egocentrizam?

da li te ovo podseća na još nekog?:)

Želim da ti pomognem, zaista. Dakle, ubuduće – ili ćeš da ćutiš, ili ćeš detaljno da obrazložiš svoje viđenje stvari. Jer, u suprotnom, ne doprinosiš diskusiji ni najmanje (osim što masturbiraš na svoj džinovski ego). Neka ti to bude jasno, ok?
Ti si poput urasle dlake na mom dupetu: beskoristan si, ali mi je teško da te ignorišem kad si tako naporan.

kad god bih obrazložio, ti bi izvukao iz toga najbanalnije stvari koje bi se tebi svidele, stoga često pomislim da je uzalud
a i neretko me valdemar preduhitri i kaže bolje od mene skoro sve na čemu bih ti ja zamerio:

Nemaš multidisciplinarni pristup problematici

Ne pokazuješ elementarno poznavanje humanističkih nauka, istorije, filozofija ti je pomalo napabirčena, ali izgleda da se i ne trudiš da svoje znanje povežeš u neki koherentan sistem koji bi imao lični pečat. Samo se gađaš stereotipima pseudonaučnog pozitivizma

ovo otprilike sumira

ARGHH, toliko si ignorantan da mi uopšte ne pada na pamet da odgovaram na tvoje baljezgarije. I onako bi to bilo kao kad bih pokušavao da nateram oposuma da shvati Dokinsovu koncepciju sebičnog gena!

Ovo je vrh. Cepam se od smijeha! Odlično si ga skino.

Brate, Branislave, ja se isto to pitam, ali ja sam previše komplikovan, pa sam neuvatljiv... i nikad te nisam banovao dok sam mogo. Samo teraj, zanimljive su ti teme.

Uglavnom, želim ti da naučiš da pričaš i radiš sa svima, jedino tako možeš opstati. A ako završiš faks, i još si na primer normalan, ne udari te to u glavu, možeš biti kul sa svakim, uz naravno taj rad da neće ti biti to mrsko već naprotiv...

E, ja da vam kažem da doalzim na sajt samo da napišem na onoj temi za pancir šta me pogodi...nadam se da će mi sajt opet biti zanimljiv :)

није га ћале бијо довољно.

да је правде, не би ти привирио овом сајту још од прошле године.

Како дечку не досади? Само се то питам..

"Zašto sam ja – ja?"

http://www.youtube.com/watch?v=9R9Jlp33mew

Naj ti pa diskutuj s njim.

Šalu na stranu, pa naravno da se zapitam isto s vremena na vreme. Valjda se svako normalan isto zapita povremeno, ili ne?

Prilicno sam siguran da nisi dvostruka licnost, tako da nije zasto sam ja-ja nego zasto sam ja-je.

Jaja-jaje, ha-ha kapiras?

Ja - ja / Dvostruka ličnost

Ne mislio sam, jaja kao jaje. Pa onda zasto sam jaja nije pravilno nego zasto sam jaje. Jaja bi bilo pravilno kada bi u njemu bile dve licnosti. I ponovo ha-ha. I da ne bude skroz spem komentar, ja mislim da Branislavu treba drugari da plate kurvu. Imam jednog istog u kuci, i isto 90. godiste. Bavim se ovom tematikom vec duze vreme. Nejebica je uzrok svega.

Speaking about opšta mesta...

Samo sam ustvrdio da tvoja inteligencija i obrazovanost još nije naučno dokazana.

Zamislimo se nad tom izjavom. Hmm... Šta to uopšte znači? NIŠTA! Prilično sam siguran da sâm znam da vežem pertlu tako da mentalno retardiran nisam. A moja obrazovanost u okviru sfera mojih interesovanja je više nego odlična. Moja besprekorna logika i naučne činjenice su UVEK do sada bile na mojoj strani. I to sam gazilion puta pokazao na ovom forumu. Žalim, ali tako je. Nađi mi jedan primer gde nije bilo tako. Linkuj mi post. Izazivam te.

Speaking about opšta mesta...

Nemaš multidisciplinarni pristup problematici, što može da govori o nivou tvoje obrazovanosti.

Opet baljezganje i, gle, "opšte mesto". Šta uopšte podrazumevaš pod multidisciplinarni pristup? I zašto je on NUŽAN da bi argument bio validan? Dobrodošao jeste tamo gde je primenljiv, ali nije neophodan kao što nije ni svuda primenljiv. (Ja sam iako više sklon redukcionizmu, nego holizmu, rekao bih.)

Speaking about opšta mesta...

Ne pokazuješ elementarno poznavanje humanističkih nauka, istorije, filozofija ti je pomalo napabirčena, ali izgleda da se i ne trudiš da svoje znanje povežeš u neki koherentan sistem koji bi imao lični pečat.

Na osnovu čega si to zaključio? Tvoj lični osećaj? Žalim, moraćeš više da se potrudiš od toga.
Jezičar mi kaže da ne poznajem društvene nauke od kojih jednu studiram, btw (mada je psihologija i prirodna nauka). -.- Pritom, jezičar koji ne zna razliku između "legalan" i "legitiman", jezičar koji ne zna značenje reči holokaust, jezičar koji konzistentno dozvoljava da mu emocije (koje bismo mogli da identifikujemo kao patriotizam) pomućuju logičko zaključivanje i koje ga teraju na najniži oblik racionalizovanja. Ne mogu trenutno da se setim, ali primera je zaista dosta.

Samo se gađaš stereotipima pseudonaučnog pozitivizma

Tako je, etiketiraj bez pokrića. Pozitivizam je jako ružna reč na ovom forumu, izgleda. U rangu je sa psovkama. Što je van svake pameti. Ali, tebi to izgleda nije bilo dovoljno. Ne, ti si otišao korak dalje! Pa si dodao još i "PSEUDOnaučnog pozitivizma", ali ni to ti nije bilo dovoljno pa si dodao "STEREOTIPIMA pseudonaučnog pozitivizma". Eh.
Uzgred, imaš li ikakavu predstavu šta "pseudonauka" znači?! To je stvar koju najviše mrzim posle religije, tako da se ja time sigurno ne koristim!

pročitah na jednom mestu, neću navoditi gde, da je mrziš i da ti je žao što još uvek postoji.

Da. Kakav sam lik. :D Totalno sam zapostavio svoj Formspring.
Inače, Srbija, ovakva kakva jeste trenutno, je usrana država. To je nešto oko čega možemo da se složimo (nadam se). I to ne u fazonu: ima svoje mane, ali ima i svoje vrline, kreće se u dobrom pravcu... NE. Država je u katastrofa stanju sa tendencijom da stagnira, a možda čak i da nazaduje. To je moje viđenje stvari. Žalim što je tako, jer i ja živim ovde. Da ne živim ovde, boleo bi me kurac, ne bih ni razmišljao o njoj (kao što ne razmišljam, na primer, o Ugandi). Ali pošto živim ovde i stalo mi je, moram da kritikujem. Da postoji nešto što mogu da pohvalim, to bih i učinio. To što sam bio oštar na rečima je u skladu sa nivoom moje rezigniranosti.

ALI SVE OVO JE JEDNA VELIKA DIGRESIJA, JEDAN MASIVAN OFF-TOPIC. Tako da nema potrebe da mi odgovaraš, ako osetiš nagon za tim. Zaista.

To je stvar koju najviše mrzim posle religije

Рекао бих ти нешто, ал бановаће ме.

E Branislave, eto ti studiras psihologiju, sta mislis da bi Frojd rekao na ime teme?