U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Пошаљемо јој на емајл да јој никад неће успети сајт ако буде брисала коментаре од људи из Биограда и Шибеника у којима има највише жаргона. Вратиће гарант, контам да би се продала да сајт успе.
па нема шта џони не вреди, то је то. ајмо да нађемо нови хрватски сајт и да се преселимо тамо.
обрисала екипу крај малих екрана курва!
a bas se vidi da nije za moderatora, ja ne bih reagovao 2-3 dana i ne odobrim nista i svi bi prestali, ili bih odobrio sve i ostavio 2 dana i onda odjednom sve pobrisao. a ona ko idiot trci da brise komentare jedan po jedan i onda kad skonta da ne ide obrise sve lolol
cak i da nista ne obrise nije velika steta, vidjece ona i ostalih 5-6 autora na sajtu
САЋЕ И ЊИХ ДОКУПИРАМО! БИРАМ ЏОНИШУ ЗА ПРЕЦЕНИКА! БУДИ ВОЂА!
BOK ČAKEC! lolo
lolol sreca da je sajt toliko jadan da nas ne moze ni banovat
http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8 SVI U REJD!
lololololo
A stvarno je vrh...
СУЗУ САМ ПУСТИО МАЛОПРЕ КАД САМ УШАО НА ДЕФКЕ, РЕФРЕШОВАО И ВИДЕО ДА КОМЕНТАРИ НЕСТАЈУ
Nema na čemu Henc. Fala i tebi na učešću. Dobro smo se sprdali. Pozdrav braćo, do novog napada.
Sa defke "tebre" ima link i sve je sačuvano.
Postovi definirani iz šale ili zlobe neće se objaviti.
АЈМО САД СВИ ТРАЖИТЕ ПОГОДАН ХРВАТСКО ГЕРМАНСКИ САЈТ ЗА ИНВАЗИЈУ
Mada ja ću i dalje da zatrpavam sajt slengom, pa makar da ih samram....ako nešto prođe ostavljam ovde link.
Сачекајмо 2-3 дана док се смири ситуација... онда сви направимо нове налоге и пичиииииииии
MI OVO RADIMO ZA NJIHOVO DOBRO!!JEDAN!!
a u međuvremenu http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=808#post_2005959
Barem od sada neću imati dilemu tj. dvojbu kako da pozdravim Čaka kad uđe na čet.
Pih, komentar čeka na odobrenje. :(