Žargonaut - izmišljanje hrvatskog slenga

1. Пошаљемо јој на емајл да јој никад неће успети сајт ако буде брисала коментаре од људи из Биограда и Шибеника у којима има највише жаргона. Вратиће гарант, контам да би се продала да сајт успе.

2. па нема шта џони не вреди, то је то. ајмо да нађемо нови хрватски сајт и да се преселимо тамо.

3. обрисала екипу крај малих екрана курва!

4. a bas se vidi da nije za moderatora, ja ne bih reagovao 2-3 dana i ne odobrim nista i svi bi prestali, ili bih odobrio sve i ostavio 2 dana i onda odjednom sve pobrisao. a ona ko idiot trci da brise komentare jedan po jedan i onda kad skonta da ne ide obrise sve lolol
    cak i da nista ne obrise nije velika steta, vidjece ona i ostalih 5-6 autora na sajtu

5. САЋЕ И ЊИХ ДОКУПИРАМО! БИРАМ ЏОНИШУ ЗА ПРЕЦЕНИКА! БУДИ ВОЂА!

6. lolol sreca da je sajt toliko jadan da nas ne moze ni banovat

7. па нема шта џони не вреди, то је то. ајмо да нађемо нови хрватски сајт и да се преселимо тамо.

http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8 SVI U REJD!

8. BOK ČAKEC! lolo

lololololo
    A stvarno je vrh...

9. СУЗУ САМ ПУСТИО МАЛОПРЕ КАД САМ УШАО НА ДЕФКЕ, РЕФРЕШОВАО И ВИДЕО ДА КОМЕНТАРИ НЕСТАЈУ

10. Nema na čemu Henc. Fala i tebi na učešću. Dobro smo se sprdali. Pozdrav braćo, do novog napada.

11. Sa defke "tebre" ima link i sve je sačuvano.

12. Vijesti iz Žargozemske

Postovi definirani iz šale ili zlobe neće se objaviti.

13. АЈМО САД СВИ ТРАЖИТЕ ПОГОДАН ХРВАТСКО ГЕРМАНСКИ САЈТ ЗА ИНВАЗИЈУ

14. Mada ja ću i dalje da zatrpavam sajt slengom, pa makar da ih samram....ako nešto prođe ostavljam ovde link.

15. Сачекајмо 2-3 дана док се смири ситуација... онда сви направимо нове налоге и пичиииииииии

16. MI OVO RADIMO ZA NJIHOVO DOBRO!!JEDAN!!

17. Barem od sada neću imati dilemu tj. dvojbu kako da pozdravim Čaka kad uđe na čet.

18. Pih, komentar čeka na odobrenje. :(

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.