Žargonaut - izmišljanje hrvatskog slenga

1. Pa daj se istuširat pa malo da švrljamo...guba im je stranica skroz lololo

2. Ja se registrovah kao tantan i napisah par...sad čekam.
    A da vas pitam, jeste li naišli tamo na nešto duhovito da se i ja smejem? I ko je Stig? Neko naš?

3. Stig je naš. Ma bilo je duhovito i bolesno dok nam nisu zabranili komentarisanje. Znaš kako smo odvalili komentarima defku "čiko"....ubili smo je....sada im piskaram na fejsu dok me ne zabrane lololo

4. Ma videla sam, pratim danima, samo da pohvatam sve naše :)

5. Sada smo se malo prikrili i čekamo da opet popuste pa kidaj po žargonautu. Do tada fin sleng da nešto objave i fini komentari. Inače sajt je sranje, al nema veze.

6. Pa da, primirje. Pametno.
    Svega mi, sve što pročitam zvuči kao da su Teletabisi pisali...

7. Ma da...meni je ustvari to smešno mada kombinovanje naših i njihovih izraza je bilo neprocenjivo....

8. Mislite li da bi neko na onom sajtu konačno mogao da mi rastumači pojam "ženska momćad"?

9. Ženska momćad su ti muškarci ženskog pola koji se organizovano bave istim sportom u isto vreme :)

10. I ja sam se ukljucio, samo cekam da mi objave ono sto napisah (mada možda i neće). A jesu li obrisali te vase komentare na tu defku "ciko" posto ne mogu da je nadjem...

11. Ladno je sa sajta nestala opcija "najpopularnije", sa desne strane.

12. Ladno je sa sajta nestala opcija "najpopularnije", sa desne strane.

He,he...

13. Mislim da ni oni ne znaju šta ih je snašlo.
    Samo, kada će mi objaviti defke, koliko treba da prođe?

14. Ladno je sa sajta nestala opcija "najpopularnije", sa desne strane.

Zato što smo Šarlo i ja kobjasnili tu lolololo

15. Preradija par svojih na dalmatinski, pa ćemo vidit kako će proć

16. Џони, јеботе, склони са профила ону слику са гломазним словима ВУКАЈЛИЈА - РЕЧНИК СЛЕНГА, а и пише ти НОВИ БЕОГРАД, Деки, и теби пише Београд на профилу кад пређеш мишем. ШТЕКАЈТЕ СЕ МАЛО ЈЕБЕМУ КОЛАЧ

17. A jebe mi se baš, imam jedan lažni profil, Sava Getze, iz Splita sam i muvao sam svoju ženu ali ne mogu da se setim ne šifre nego mejla xD

18. Skloniću Radjard...glej sada novo

19. Kako d' vidim dal su mi odobrili neku?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.