Žargonaut - izmišljanje hrvatskog slenga

1. Kako d' vidim dal su mi odobrili neku?

Pa odeš na svoj profil, pa će da ti izlista ako imaš.

Nego, mene zanima kako vidiš sliku na tuđem profilu, osim ako nije ostavio komentar? Ja sad na primer kliknem na Džonija i izađu mi samo definicije, ali ništa više.

2. ниси променио, бгате! Зелени ти се слика ко пазарска читуља, а и даље ти пише нови београд

3. Promenio sam sada....nisam sejvovao....saću da stavim Šiibenik lolo

4. ‎"Čiko spava mlađahnu curu pimpekom sa klingoncem koji ima ogromno čvabalo iz kog curi vrhanj"

АЛИ КАКВА РЕЧЕНИЦА

5. A što me ignorirate?

6. A što me ignorirate?

Gdje nato?

7. Nego, mene zanima kako vidiš sliku na tuđem profilu, osim ako nije ostavio komentar? Ja sad na primer kliknem na Džonija i izađu mi samo definicije, ali ništa više.

Ne može ladno da se vidi profil....ja čak i imam neki tekst ispod ali džaba kad niko ne vidi.

8. Ја не могу да растумачим питање. :|

9. mene kostić banovao zbog vrijeđanja modova što mi zaključaše kad sam otvorio tu temu o Žargonautu...izgubijo sam volju da se sprdam onda.

10. A kad to pašoni?
    I što te je banovao zbog teme o Žargonautu?

11. Џони, опет ниси избаждарио приказаније, стави да само пријатељи могу да виде где си и одакле си.

Натнат, знаш да тренутно куцамо по фејсу, а не по жаргонауту?

12. Pa kako je onda Radjard video tvoju sliku?
    Ja ostavljam i komentare, ali šta i na to se čeka odobrenje?
    A znam...možda ću imati više opcija kad mi nešto objave, 5 sam danas ostavila, pa ćemo da vidimo...

EDIT:
    Po Fejsu? Pa što ne kažete, nego se ja usukah od tuge što ne mogu da vidim šta i vi :))))

13. A kad to pašoni?
    I što te je banovao zbog teme o Žargonautu?

jer je šatro bilo zabranjeno 'reklamiranje' drugog sajta, a teo sam da pokrenem vojsku trolova sa Vuke, al inkognito, da se ne zna 'koji smo'. pa malo popizdeh posle lokovanja teme i uputih par težiš reči na četu:))

14. Ma možda sam i ja trebao inkognito ali smo se svi zajedno odlučili za brzi juriš....evo baš im švrljamo sada fejs stranu.
    A ne reklamiramo ih mi...nego zajebavamo lololo

15. ako ako, samo napred, dećki!

16. a ne kontam to na fejsu...ja sam uša sa drugovog profila i lajkova sam stranicu al ne mogu ništa da pišem tamo po zidu...za kaj bum ja ne mogu?

17. Mora ti Petra odobrit ulaz prvo, ali brzo će valjda

18. Meni žena zabranila da je transferišem na fejsu "folirajući se na nekoj hrvatskoj stranici"... i tako... imam žulj od papuče ali sve dok "Čiko spava" JA JEMEN!
    http://www.youtube.com/watch?v=fZk3WBlW2MU&feature=related
    Oni dolaze po svoje i ne pitaju,
    dok umorne oči tvoje samo lutaju.
    Oni dolaze po svoje sve svojim smatraju,
    Dok ti patiš oni samo sebe gledaju!

19. kolko trebam da čekam da me prihvati na fejsu jebem ja mamu ustašku i sve!