U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Legalizovao bih koks i gandzu
U mojoj državi ako se supružnici razvedu, a pritom je muško bogat ko Bog, nema šanse da kuja može da uzme pola toga.
Argument u picku materinu.
Nekog zgaze kola, zabranjuj i to.
Ретко ко се навуче на гажење људи колима. А коцка је ионако врста дроге.
Spuštio cijene cigareta za 50%! I piva takođe.
Hahah retko ko se navuce na to. Mislim da sve treba legalizovati jer i kada ga zabranis svejedno ce se prodavati samo sto ce na toj prodaji zaradjivati pojedinci. Kada bi drzave prodavale koks, heroin itd, Kolumbija bi bila ekonomski najstabilnija drzava, a ni mi ne bismo lose prosli.
Salu na stranu, kao i u Americi za vreme prohibicije. Al Kapone i te picke materine.
AHHAHAHAHHA oplakah!
u mojoj drzavi bi bili zabranjeni svi tv kanali osim hustlera i slicnih.
то кобе
70 посто на црвено слово и четвртком
Hm, ovako
Himna bi bila Tolerancija od Brkova, ko je ne peva, boli me kurac, znači Sliniša napolje
Grb bi bila stilizovana Đina Karano
Ukinuo bih SOKOJ ( jel se tako zove) i slična sranja.
Takozvana letnja muzika bi bila zabranjena.
Udate žene moraju da se bave isključivo kućnim poslovima i kurvanjem, a ovo prvo su obavezne ako i samo ako muškarac iscepa i unese sva drva. Neudate nek rade šta hoće ( osim da voze) , ali moraju da imaju sertifikat da znaju gorenavedene poslove. Takođe ne bi imale pravo glasa, osim ako im muž nema sertifikat da navija za Malu Moštanicu.
Takođe bih zakonom zabranio žensko durenje i nelogično ponašanje.
Liverpul i Real bi se puštali na ErTeEsu umesto domaćih serija, a Gospodar Prstenova, Fajt klab i Ameriken Histori X svake nedelje.
Dao bih pare Zvezdi i Partizanu, ali i manjim klubovima, samo što bi morali da budu moja svojina.
Zabranio bih prenos Đovaka osim ako ne igra sa Federerom ili Nadalom. Svako prekomerno obožavanje/hejtovanje Đovaka će biti sankcionisano.
Pragnje će biti nacionalna životinja, ali je nećemo čuvati, već ćemo je jesti.
Slepu veru i neveru bih zabranio. Takođe bi, kao što je neko rekao, limit na priloge u crkvi bio maksimum 200 dinara.
I da. Fašistička govna bih bez problema odrao pa ispekao, i poslao Muslimanima i Hrvatima da se goste, kao gest prijateljstva.
Takođe bih zabranio puštanje Kamiondžija, Otpisanih i svih partizanskih govana osim Bitke na Neretvi, a i tu bih pustio prilog kako je to komunistička govnjiva propaganda.
Žene ne bi izlazile iz kujne makar imale i magistraturu univerziteta iz masačusetsa lo lo.
vegani bi bili javno linčovani.
Kod mene ne bi ni mogle nuniverzitet.
Fazon kao i u kroganskoj hijejarhiji, samo bez džinofejdža lololo
Žene bi se šetale gole.
To je mac sa dve ostrice
Betonom bih zalio Guču. I trubače. I na betonu bih napisao da dođu neđe na prelo, da čuju kako se pjeva ojakača da jebe u bubreg naopako. I ja bih legalizovao koks. Vrijeme je da naša metalurška industrija izađe iz ilegale! One nakurnjake koji stalno kenjaju o rakiji i kako je do jaja i kako oni piju mnogo jer su jebači u bubreg poslo bi da dva dan kupe šljive da ne jedu govna. Litra treba da košta 25 maraka. Čvarci ne bi bili baš standardizovani, ali svi oni koji izgledaju ko končići ili zamazane guzne dlake bili bi protjerani u ilegalu ili u Hrvatsku. Legalizovao bih Hrvatsku.
Juce mi je bas pala konstruktivna ideja na pamet, naime zatvorio bih sve penzionere sem onih bogatih, obrazovanih (inteligentnih) i onih sto vole da se zejebavaju u rezervat koji bih napravio samo za njih u Vrnjackoj banji. Bila bi to drzava u drzavi sa tim da bi superiorni autoritet u toj drzavi opet bio ja preko nekog coveka od poverenja, oko sireg podrucja grada - rezervata bila bi udarena zicana ograda 6m visoka sa slabim naponom da se pale da je moguce pobeci.
Karte za lokal bi placali 500din, nek setaju ko im jebe mater.
Koji ce ti 6m za penzionere
Kad umiru da ne prave gomile pa da preskacu preko.
Hahahahha, dosetljivo :)