Да ми је сајт на два дана...

1. Zabranio bi zajedljive komentare razni zenskinja po sajtu sto odvlace kvalitetne autore na pvt pa ne mogu da pisu...

2. -Plaćao mod tim koji izaberem, s tim što bi im bila zabranjena interakcija sa članovima. Ikakva.

е, ово не да је добар предлог, него убија! црно, тиранину!

одвојио бих једно 300 старих дефиниција које су раније биле одабране да се одабирају опет аутомацки, сваки дан по једна, да едукујемо младе нараштаје на сајту.

3. -Stavio bih Ipčeta umesto dede na naslovnu.
    -Trudio se da održim sajt u životu nakon naglon porasta popularnosti prourokovano tačkom broj 1.

4. zamijenio bih tri clana mod tima.

Пешес. И умодовао исто толико, можда и више.

5. daj mi dinar jedan kurg.

6. - Odbanovao bih ljude kao sto su Cara, Jogurt i Pjer88. Treba nam takvih na sajtu.
    - Trajno bih banovao samo plagijatore i one koji se ponovo vracaju iskljucivo da bi pravili sranja (osim Samhaina), sve koji se iole normalno ponasaju bih banovao na maksimalno 6 mjeseci.
    - Odredio bih da se dnevno odabere 3-5 d/p/r ali bi morali za sve modovi da glasaju i ako prevagne vecina tek bi onda sadrzaj bio odabran.
    - Otkljucao bih jebanje
    - Razmodovao bih nekog
    - Uveo bih da admin moze da vidi sadrzaj pvt-ova koji se salju moderatorima
    - Ja bih bio admin i zvao bih se maizen

7. - Otkljucao bih jebanje

JEBANJE se može uvek otvoriti, znaš:)

8. JEBANJE se može uvek otvoriti, znaš:)

CHALLENGE ACCEPTED!

9. Banovo bih buxnetinu, jer samo promovise buksne i napusaje omladince na okupljanjima

10. Namestio bih da je poslednji post na prosloj stranici automatski prvi post na sledecoj i time onemogucio gubljenje postova uzrokovano tim fenomenom.

11. - Ja bih bio admin i zvao bih se maizen

Хахахахахах

12. Променио бих Каизену шифру.

13. Banovao bih ovu bagru od autora, stavio ograničenje od 1000 poena na reakcije (OVO OBAVEZNO), a za ostalo mi puca kurac.

14. ManUtdOwn18
    Namestio bih da je poslednji post na prosloj stranici automatski prvi post na sledecoj i time onemogucio gubljenje postova uzrokovano tim fenomenom.

Ахахахахахах, па ово је нестварно.

15. Ставио бих ограничење од 1000 поена на дефиниције.

16. Hahhah Reme objasnio

17. Ставио бих ограничење од 1000 поена на дефиниције.

Ставио бих ограничење од 1000 поена на регистровање, лолоолло.

18. one koji se ponovo vracaju iskljucivo da bi pravili sranja (osim Samhaina)

TO nedostaju samhainove spem teme

19. Ставио бих ограничење од 1000 поена на дефиниције.

Ставио бих ограничење од 1000 поена на регистровање, лолоолло.

Stavio bi ograničenje od 1000 poena za ulazak na sajt

20. Ja bih ga nekoj stavio...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.