Да ми је сајт на два дана...

1. Ukinuo bih moderisanje i vladalo bi bezakonje.

2. Uveo bih zbir glasova za postere i za reakcije.

3. Postavio bi kostiću u sobu kameru,obriso mu nalog i obezbedio direktan prenos njegove reakcije lolo
    Oglašavao bi na sajtu jeftine svadbe i sarane a faca bi volontirao
    Može faco lolo

4. Specijalna za Facu i za tu situaciju :D

5. Postavio bi kostiću u sobu kameru,obriso mu nalog i obezbedio direktan prenos njegove reakcije lolo

http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201203/2613/funny-gifs-time-to-go.gif

6. menju, ojebalo ovo tvoje :D.ma faco bez sikiracije, nisu mi posteni modovi na mojoj crnoj listi :)

7. Da mi je sajt na dva dana prvo bih pomislio da me neko zeza i da je sve to neka sumanuta zavera protiv moje ličnosti, neke dobro organizovane tajne organizacije... kasnije bih shvatio da je to istina, verovatno bih poludeo i pomislio da sam bog i da je sve moguće počo bih da budem parioničan sedeo bih zgučen u mračnom ćošku svoje sobe sa nožem i u strahu čekao da se svemir uruši i propadne u crnu rupu... na kraju pošto bih osekao sam sebi testise, popeo bih se na neku zgradu i pokušao da letim...

8. Одличан предлог. Питаћу Каизена да то одрадимо.

9. - Otvorila konzulat Žargonauta i uvela im Šengen, Kurajbera za šalterušu
    - Otvorila jebanje u vidu crne rupe 'Ko ne jebe, neka jebe ovde' i vratila Šanu za ondulatora teme
    - Odsekla psihijatru testise gratis i dala libres sa krilcima
    - Vrnula šurnajs pojena za komentarisanje
    - Dala ovlašćenje razrednog starešine za novajlije Javiu da kaki po njima

Uzela kokice i hladno pivo naposletku.

10. Recimo da bi sajt mogao da ima onu Mobile Theme, tj. da se prilagođava posetiocima koji ulaze preko telefona.

11. -Ukinuo tab "komentari" koji služi samo za reklamiranje
    -Nikada ne bih omogućio da se vidi ko koga prati
    -Vratio ograničenje za rekacije, s tim što bi bilo 2000+
    -Plaćao mod tim koji izaberem, s tim što bi im bila zabranjena interakcija sa članovima. Ikakva.
    -Odbanovao Jogurta.
    -Ekavica obavezna.
    -Ćirilica obavezna.
    -Takmičenje za definicije, neki kupovi stalno.
    -Ukidanje duplih naloga. Totalno.

12. -Ukinuo tab "komentari" koji služi samo za reklamiranje

A čemu služi reklamiranje? :)
    Pre par dana sam pronašao defku koja je imala 5 ocena a ćutala je na sajtu od 2007e, naravno nije imala komentara, iskomentarisao sam je i tek onda je dobila adekvatnu ocenu...
    Narod ne čita.

13. ja bih samo Crnom zabranio komentarisanje, ostalo ne bih dirao dobro je.

14. -Plaćao mod tim koji izaberem, s tim što bi im bila zabranjena interakcija sa članovima. Ikakva.
    -Ekavica obavezna.
    -Ćirilica obavezna.

Хехе

15. -Ćirilica obavezna.

Napisano latinicom.

16. Preuzeo bi' sva autorska prva, pobanov'o sve žive, doveo Zukerberga do prosjackog štapa, a ona bih dao koju kintu hakerima da razbucaju sajt.

17. uvo bi pravilo da oni koji nisu jebali ili nisu jebanE ne moz da pisu ovdje...

oni koji su jebani takodje ne moz da pisu ovde...

mozda bi zenskinjama progledo kroz prste ako pruze jak dokaz da su upraznjavale oral...svejedno dal sa muskom il sa zenskom spodobom...

18. Dala ovlašćenje razrednog starešine za novajlije Javiu da kaki po njima

Nema potrebe, licencu već ima.;)))

19. Da mi je sajt na dva dana, sajta ne bi bilo dva dana.

20. vratio bi da mogu da se pišu tri defke dnevno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.