Kreativne i interesantne slike

1. http://www.geekfill.com/wp-content/uploads/2012/05/Mount-Roraima.jpg

Drkam i drkam i ne mogu da prestanem da drkam kolko mi se drkački sviđa ova drkačka slika. Drkanje.

2. Oh presveto drkanje! Dajte mi još nešto da drkam da mi ne sedi džabe ova druga ruka!

http://www.geekfill.com/wp-content/uploads/2012/05/Amazing.jpg

3. http://www.geekfill.com/wp-content/uploads/2012/05/Milford-Sound-New-Zealand.jpg

Drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk drk

4. Ovo ostrvo mi bilo na desktopu do skoro. Prelepo mesto.

5. HA..faco!
    I dan danas pamtim kada sam poceo da razvaljujem sa slaganjem reci i dosadjivao ćaletu non stop dok je gledao TV, pa me je odjebao u momentu kada mi je rekao da napišem ringišpil.

6. ne da je se sjećam nego ju i imam, jer čuvam klinca jednog malog od 5 godina i kad mu dam slovaricu mirna sam najmanje 2 sata :DDD

7. По одзиву на теми (везано за ову слику), имам осјећај да су тако те стварчице из дјетињства везане само за релацију 87-89. годиште. И то не закључујем само по овој слици, него по још неким с оне друге теме.
    Немрем сад да нађем тему, ал' вјероватно знате на коју мислим.

8. По одзиву на теми (везано за ову слику), имам осјећај да су тако те стварчице из дјетињства везане само за релацију 87-89. годиште.

Wrong!
    Ova stvar je vezana za malo starije generacije. Ja sam to nasledio od brata koji je 78, kao i moja devojka od svoje starije brace. Tuzna istina je to, da koliko znam nemas starije brace i sestara, sto znaci da su ti roditelji krisom ceprkali po kontejnerima ili zickali stvari od rodbine.
    ZAR TI NIKAD NISU BILE SUMNJIVE PODVUCENE KNJIGE I "FLEKE" PRISIVENE NA FARMERKE!!!!???

9. Ja sam to nasledio od brata koji je 78, kao i moja devojka.

Дјевојка ти је 78-мо?! Риспект братац. Набаци петака!

10. Кад се већ сва ишарала, могла је и ове стрије на гузици покрити.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.