Нинџа контролор (пензијонисани маринци)

  1. Jeste Fejzbuče, Srbija je to civilizovano dokazala :)

  2. ja od sada svuda bajsom. crkni, cace, ne vracam ti ga :D

  3. Paz vako, oko 9% prihoda od busplusa ide tom privatniku (sin nekog iz DS, dokazano).
    Nakon prvog meseca,rekli su da je PROFIT oko 5 miliona evra! I uz to dodali da se ocekuje otplacivanje celokupne investicije za oko 6 meseci (ispunjeno). To bi znacilo da nakon sestog meseca, grad beograd dobije 4 500 000 evra!
    Jel moze neko da mi kaze koliko je to autobusa MESECNO?

    A ja se vozim u raspadnutom ikarbusu koji smrdi na urin, klimu je video na reklami koja je zalepljena za njega,a 30 je presao kad su mu otkazale kocnice na Adi!

    Prvo sam bio skeptik po pitanju ovog busplusa, onda nakon par meseci,skapirao sam da nije losa spika, jedino smara sto se non stop kucas,al istrpece se i to. I taman se naviknes,onda dodju da te smaraju kako moras da ulazis na prednja!

    EJ PREDNJA, gde nema pola metra kvadratnog! Umesto da slepci organizuju ULAZ na srednja,jer je najvise mesta, i nema stolica,samim tim moras krenuti levo ili desno, i naravno izadjes na prednja ili zadnja! Ne, njima je logicnije da se ulazi na najuzem grlu,i tako stvara stajanje od po 15 minuta na stanici (licno doziveo).

    I moje pitanje je , GDE SU JEBENI NOVI AUTOBUSI OD SILNIH MILIONA KOJE GSP UZIMA ZAHVALJUJUCI PERFEKTNOM SISTEMU!?

  4. ja od sada svuda bajsom. crkni, cace, ne vracam ti ga :D

    Hahahaha. A čime ću ja?

  5. Луди Чак sez:

    Hahahaha. A čime ću ja?

    Trotinetom.

  6. Rikšom, Čače, rikšom :)

  7. Ја моро пешке преко Газеле пре пар дана- набило се 10 риџована код Сава центра и још толико комуналаца са њима, праве рације по бусевима лоло, само из мог су 15 људи избацили, а ја пара стандардно немам. А ти риџовани су тек класа љигавштине сама за себе, ја сам некако видео све од ~ метар 70, и стално стартују жену, децу и старце, ваљда се боје конфликта са неким ко нема чкупи, или је заборавио шта је то. И стално иду у чопорима јеб'о их воз који их је дон'о.

  8. Pazi vamo. Dok sam živeo u beograd idem jednom busom, dijete, bosanac, kupio kartu, vozim se, stojim, milina, autobus staje, moja stanica, izlazim ja, ulazi neka žena i ja joj dajem kartu na fazon evo ti da ne kucaš svoju. Kad je krenula galama jebem ti sunac. Bila je kontrolor.

  9. jedva čekam da im krenu one utakmice pa da im ulete navijači, pa da viš kako se kuca karta!

  10. nisam jos empirijski spoznala novi sistem... ali..
    ako neko ide kolicima (ne mislim na hendikepirane osobe, oni nisu ni "ukljuceni" u javni zivot srbije/beograda) no na keve Zdecom?
    je l' se i one guraju na, da prostite, prednja?

  11. Pogrešila si adresu Kristi. To pitaj odgovorne koji su doneli to pravilo.
    Verovatno kroz šiber kako je krenulo. :)

  12. Kristina, od pravila ulaska na prednja vrata su izuzeti invalidi u kolicima i roditelji sa decom koji mogu da ulaze na bilo koja vrata.

  13. A šta ako za njima krenu ostali putnici da ulaze???

  14. Onda se pojavi nindža kontrolor i kaže im "NEMEŠ TAJ ĐUBAR OĐE ISTOVARAT! MRŠ NA PREDNJA VRATA!".

  15. Skidam kapu Petru. Sad pitanje je, hoće li dopreti to do malog mozga gospodina Đilasa?

  16. Narod je mnogo besan, treba ga dovesti u red. Objasnite vi meni kako u sred dana, u podne može da bude gužva u autobusu? Tada se radi ljudi, u normalnim državama nema žive duše na ulici u to vreme, svi rade. Kod nas ne možeš da prođeš ulicom, a da te neko ne zakači laktom. Pola grada bleji na Adi, druga polovina se švrćka po gradu. Mora da se zavede tiranija, samo što nije lepo organizovano to zavođenje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.