Нинџа контролор (пензијонисани маринци)

  1. Nisam iz BG-a, pa baš i nisam upoznat sa tim vašim BusPlusom. Ima li neko voljan da mi objasni u čemu je problem?

  2. Hydrog3n Cyanide
    Kristina, od pravila ulaska na prednja vrata su izuzeti invalidi u kolicima i roditelji sa decom koji mogu da ulaze na bilo koja vrata.

    курац дуђе на средња кад неће дотвори возач. Ал оно, и они јадни контају проблем па само у центру не отварају, чим мало зађу боли и њих курац. улазиш де оћеш

    ВОЗАЧИ СУ НАШИ ДРУГОВИ!

  3. električar los trol, dzaba se trudis

  4. Nije trol, živa istina.

  5. U Engleskoj 0.8 funti cini mi se, ali njima je prosecna plata oko 30000 funti godisnje. Ulazi se samo na prva, izlazi se samo na druga jer nema guzve jer oni imaju metro pa ih boli kurac. Sve u svemu ako se vozite mnogo, ne morate da dopunjujete nego uzmite onu mesecnu od 1000 dinara. Ako se vozite retko znate sta da radite.

  6. Ја се слажем са електричарем потпуно. Толико народа је незапослено уместо да има посао, плату и да живи као што се живи свуда у Европи. :)

  7. mi da smo neki narod, da nismo pizde mutave ko što jesmo, pa da krenemo u demoliranje busplusa, i lepo nacionalizujemo gsp, pa da se UJEDINIMO pa da viš kaće ponovo da ti traže kartu!

    al jok! svi ćute ko kurve, samo mumlaju nešto sebi u bradu, i plaćaju! niko bre da se pobuni! NIKO!!!111

    Оформљене су групе поводом овог проблема и већ су почеле да делују. Засад су мало у мањку бројчано, и траже још регрута. Логистика је добро развијена, нападају изненада и исто тако нестају. Детаљније само преко поруке.

  8. E, pajz' ovo:
    Moja koleginica koja nema ovu mesečnu bus plus, nego kupuje i dopunjava, pre neki dan krenula na posao, otkucala se i kada se vraćala popodne, slučajno joj naiđe baš isti bus, ona uđe i kada je prevukla preko onoga, napiše joj da je karta već validirana....he, he, dobra fora, valjda otkucavanje važi za taj dan, pa kome je zgodno, može da iskoristi.

  9. Јеботе, ал сте ви размажени. Нећете на предња врата, нећете да плаћате карте, пих. У Кг-у систем функционише преко 20 година, улази се само на једна врата и плаћа се карта кондуктеру. Јесу јефтиније карте него код вас, али су и бусеви лошији, ређе иду и гужве су катастрофа, вечито касне и ником ништа, нама је ок.

    Има и много горих система и од вашег и од нашег. Типа да платиш месечну карту уз коју можеш да се возиш само два пута дневно и то на одређеној релацији, а притом карта кошта као да сваки дан купујеш у бусу, дакле нема никаквог попуста на ту куповину унапред.

  10. Izvini veverice, da li su ti autobusi sa dvoje vrata?

  11. бусеви лошији, ређе иду и гужве су катастрофа, вечито касне и ником ништа, нама је ок.

    Sad lepo da te pitam kao čoveka: Šta je tu O.K.?

  12. Slažem se sa Natom.

  13. Izvini veverice, da li su ti autobusi sa dvoje vrata?

    Нису, сви имају 3-4 комада, али кад одузмеш она што не раде, долазиш на 2 комада.

    Sad lepo da te pitam kao čoveka: Šta je tu O.K.?

    Не мислим у том фазону да не треба да се бунимо, него оно, навикли смо се и то је то, ал ви му јебете кеву бре. Изгледа да највише смета то што мора да се плати карта, јебемумиша. Ако нећеш да платиш карту, терај пешке, колима, таксијем, јеби га.

  14. Ko bre neće da plati kartu?
    DAJ PET KOMADA OVAMO!

  15. paz vako. s jedne strane, jebemumater, mora od nečega da se pokrivaju troškovi za gracki prevoz, pare iz budžeta nisu dovoljne.

    ali s druge strane, karta je bre preskupa mamu im jebem pedersku nenormalnu!

    kolko se sećam u ljubljani je karta 50 evrocenti, što znači za jebemligatačnokolko posto manje nego kod nas. a kod nas prosečna plata 350 evrića, a kod njih 1500.

    dalje. u amsterdamu karta 1 evro. a njima plate prosečne 2000 evra. (ajd nek neko od matematičara odradi odnos procenata ja to ne umem) kolki kod da su procenti, jasno je da nas jebu ko nezdravi.

    i još kad dodamo na to da ovde oko 60% prosečne plate ode na hranu, a u EU samo 18% (bilo na dnevniku pre neko veče), pa nek mi neko kaže odakle da platim prevoz?! ODAKLE?!?!?!

    Sa ovim se slažem, treba ulagati u taj prevoz, ali je karta za onaj kvalitet prevoza PRESKUPA. Gužve su stravične, 33 nikad nije redovna, zimi sam jednom tri sata išla peške dok ne naiđe bus. Mislim da bi u svakom busu trebalo da bude kontrola i da se karte plaćaju, ali barem duplo manje, šezdeset dinara je mnogo. I da se ispituje kuda te pare idu, sad su kao uveli dodatni bus na liniji 33, ali treba ih još bar desetak, i na mnogim drugim trasama takođe. Treba kupiti nove autobuse, to se ne može ako se 90 odsto ljudi švercuje, ali isto tako se ne može ni ako to sve ide moćnicima u džep.

  16. Desi smorka komšika?

  17. Ако нећеш да платиш карту, терај пешке, колима, таксијем, јеби га.

    Nisam protiv plaćanja karata nego protiv ulaska na prednja vrata i to u ŠPICU! Sad za par dana školska godina i biće velikih gužvi a i svađa i tuča i to sve zbog žgadije u vrhu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.