Prijava

33 je stvarno jedan od najgorih buseva. Nikad, ali jebeno nikad nisam ušao u nju a da nije bila gužva, čovjek na čovjeku. Mada ja najviše idem 26-icom, ona nekad zna i da se potrefi da bude poluprazna, mada je i u njoj ogromna gužva u velikom broju slučajeva. Šta znam, ja imam studentsku ovu karticu, platim 1200 mjesečno i vozim se neograničeno, tako da mi je svejedno. Jedino je sad ovo izdrkavanje sa ulazom na prednja i izlazom na ova dvoja vrata. Nema šanse da se to realizuje ako je pun autobus. Mada juče sam u 26 ušao normalno na srednja, iako piše da je izlaz, niko ništa ne reaguje, valjda još nisu počeli rigorozno da kontrolišu. A još nisam ušao u bus u kom je stalna kontrola, baš me interesuje kako to funkcioniše.

Е, а што се тиче цене карата, јес јебено за наше услове, у Бечу су два јевреја, ал су много веће плате, ал кад погледаш нама гориво ништа јефтиније није него њима, чак њима испада јефтиније јер је квалитетније, да купиш нов бус кошта исто, гуме нам због путева пуцају 10 пута брже него њима, а треба и да се на'ране возачи, јбг.
Држава мора дуради нешто, дефинитивно!

Чича, је л' имаш ти карту?
-Какву карту?
Авионску!
http://www.youtube.com/watch?v=XRjItxU7mPA&feature=related

Evo, nešto učim, sve se razmišljam kako u Zrenjaninu svugde mogu da stignem pešaka. :)

Haha, živiš tamo? Ima vas Vukajlijaša tamo ihaha. :) Nisam baš komšika, ja sam u Borči, tako da svaki dan menjam po dva prevoza do tamo. :) Sa 95 nemam toliko frke kad idem do faksa, ali kad se vraćam ume da zajebaja, a 33 je katastrofa. :)

Jeb'o mater, Voždovac vukajlijaška kolonija.

Tu sam blizu. Koristim najviše 39, ali početna stanica, sve na finjaka, ide po redu vožnje, u 90% slučajeva tačno u minut. Ne žalim se.

Mislim da bi u svakom busu trebalo da bude kontrola i da se karte plaćaju, ali barem duplo manje, šezdeset dinara je mnogo. I da se ispituje kuda te pare idu, sad su kao uveli dodatni bus na liniji 33, ali treba ih još bar desetak, i na mnogim drugim trasama takođe. Treba kupiti nove autobuse, to se ne može ako se 90 odsto ljudi švercuje, ali isto tako se ne može ni ako to sve ide moćnicima u džep.

U lasti je od Bg do Obrenovca 250 din a za nekoliko stanica (4-5) 130 dinara. Gde to ima?!
Nije ni čudo što nemaju novca za buseve a naročito klime kad sebi trpaju u džep.

Dođite u Kg i provozajte se čuvenom 10-kom, i povedite onog što preživljava da vidimo od čega je.

Изглед већине наших бусева, Белоруски патент, не може да се искључи грејање ни у сред лета, а има 2 прозорчета димензија 10х40цм, још му је мотор унутра, а не испод. Па ти види како је кад има 30 људи у њему, а тек кад је пун, баждарен на стотинак.

И да, шибери су више ту ради естетике.

http://i305.photobucket.com/albums/nn230/MARKO2679/S6304397.jpg

a naročito klime

Јеботе, да, ви у неким бусевима и климе имате и још кукате. Мрште жгадијо. лоло

Pf, ja da živim u Kg-u, svuda bih išla peške ili bajsom. Vi ste razmaženi.

DV, nisu ni u BG puno bolji, došli su sad neki novi, ali ih ima pun kurac ovakvih. A najjače mi je kad zaglave prozore da se ne otvaraju jer kao radi klima, a klima cijelo vrijeme ugašena, jedino kad se otvore vrata na stanici, ona se upali, radi 5 sekundi i ugasi se čim bus krene. Gušenje.

Хахахахаха! Лепо нам га шукну Нато, ал нисмо ми баш тако мали. :Д

Dođite u Kg i provozajte se čuvenom 10-kom, i povedite onog što preživljava da vidimo od čega je.

Е, ко од вас преживи ово, кољем прасе и избацијем му гајбу пива.

ЕДИТ:

DV, nisu ni u BG puno bolji, došli su sad neki novi, ali ih ima pun kurac ovakvih. A najjače mi je kad zaglave prozore da se ne otvaraju jer kao radi klima, a klima cijelo vrijeme ugašena, jedino kad se otvore vrata na stanici, ona se upali, radi 5 sekundi i ugasi se čim bus krene.

Знам Нинка, ово се склапа код нас у КГ-у. Средио председник ГрО ДС-а и посланик Душан Обрадовић са Ђиласом да терају ово тамо, а да он од овог Вуловића узима неку масну провизију. Купио му човек пре 15 дана мерџу од 3500 кубика и 70000 евра. :Д

Eh kad bi te klime radile. :)

Vi ste razmaženi.

Takoe!

Jeb'o mater, Voždovac vukajlijaška kolonija.

Brate, stvarno, mislim da ih već petoro odatle znam. I jedan tu radi negde.
39 je ok, išla sam i njime do Slavije, pa tramvaj, mislim da mi se to i najviše isplati vremenski. Nekad kad poludim, pa ne mogu više da čekam 33, sam odlazila pa hvatam 25, pa siđem tamo kod pošte na Dušanovcu, gde ide 31, pa 31 se malo vozim dok ne uhvatim 96. Mada sad je ipak bolji prevoz i sa 33, ali uglavnom otpešačim dobrih pola sata, taman kao neka šetnja dok ne naiđe. Jednom su tri otišla gore, e, tri, a nema nijednog da se spusti sat vremena. Neki lik pričao da se popeo gore da proveri, i vozači nešto pili kafu. Mislim da je izmišljao, ali jebem im mater, treba da budu tu za petnaest minuta.

AKO SMO CIGANI NISMO MARŠIĆANI!!!!!

Ердеч-Маршић, линија смрти. :Д

Ja za sada znam da nas ima četvoro na Voždovcu. Jeb'o mater, mini okupljanja pravit'.

Ja nisam na Voždovcu, ali zbog faksa provodim puno vremena tamo. :) A taksi tek koliko je skup...

Pf, ja da živim u Kg-u, svuda bih išla peške ili bajsom. Vi ste razmaženi.

Koliko ima KG stanovnika? Ja u ZR apsolutno svuda idem peške, kao i većina ljudi, ili koriste bajs, naš grad i Banat uopšte ima najviše bajsova u Srbiji, tek su prošle godine uveli neke nove autobuske stanice i malo više linija, mada nikad nije gužva. Bila je jedna do Jugoremedije (industrijsko naselje), jer ljudima do tamo treba malo više vremena, opet sam išla peške kad sam imala praksu.

Ninka, ti bi samo da se okupljaš, uzmi tu knjigu i uči :P