Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nadam se da ne postoji ova tema, pa eto, pišite...
Зато што откад моја жена спава на њој, она више не дише.
Zato sto nemam bubuljice
Zbog sira i vojne muzike
Zato što gubim kile a jedem kao i prije!
anchy:), moraš da napišeš "spem stop" inače će ovi potpuno da upropaste ovu, inače odličnu temu.
Ko kaze da volim?
Zbog postera i reakcija.
Mnogo volim da ih pravim i lajkujem na fejzbuk.
Zato što od kad je koristim mene lice čisto ka' suza. A unuka sam i oženio
ZATO!
Nema definicije za tu ljubav.....i onog trena kad uspijem otkriti zašto i tom zašto dati oblik - ljubav će prestati..... Vukajliju se jednostavno voli! (ili ne)...
inače kad me pitaju zašto nešto ili nekoga volim, odgovorim da je to isto kao da me pitaju: kakvog je okusa vanilija!?
Екстра тема. Немам ништа против да се настави у овом правцу. У правцу Бугојног. Фин је то град.
O OKUSIMA SE NE RASPRAVLJA!
Vukajliju šta?
Sa vukajlije se teško skida.
Ukusa prvog poljupca, onog prvog ozbiljnog, s razumevanjem :)
Paninaro hvala na savetu,da to napišem tamo skroz gore?
Gotovo sad, anči, sacu svi opleli, kasno je....
Pravac je ok, samo nisam siguran za smer
naravno. spem stop. i onda banuj svakoga ko spemuje. :)
Kako ona da banuje sunce li ti jebem ludo?