Prijava

Mozda je matematika korisna,ali nikome korenovanje na primer nista ne sluzi,osim Stevci za prosenje.

celt je prilično glup, ne znam jesam rekao ikad

sve ok, ne ljutim se da mi kazes to, znam i sam.

ne znam samo sta je po tebi pametan, ti?

E a voleo bih da mi neko objasni kome ce biti jebeno bolje u ovoj drzavi zbog tih medalja sto ovi osvoje i zasto bi mene trebalo da boli kurac zbog toga.
Takodje za cije babe zdravlje oni trebaju sad da primaju penziju u 40oj i to 3 puta vecu od prosecne

8 medalja u Riju, 9 ovde, u Parizu cemo imati dvocifren broj.

Kakva nesvesna oda matematici, hnjo.

Takodje za cije babe zdravlje oni trebaju sad da primaju penziju u 40oj i to 3 puta vecu od prosecne

Zato, Dule, što većina njih tada oćopavi i izjede ih doping iznutra a nisu učili škole da znaju da privređuju nekom drugačijom metodom osim igranja lopte. Ili bez.

Pa ja nisam sporio značaj matematike, serem vam se u usta, nego drkanje na mlade matematičare.

Opet ponavljam: da se ne zove matematička Olimpijada i da se ne osvajaju medalje nego npr plakete niko ne bi skičao po društvenim mrežama.
Bilo bi:
- uzeli smo tri zlatne plakete na matematičarskim susretima.
-Bole nas kurci, ajde mršći spremaj se za maturu.

to niko ne kaze da nije tacno misterno, ja i kazem da nema nekog razloga da se cimamo za srednjoskolce po internacionalnim takmicenjima iz matematike, koji ce svejedno da budu zaposljeni u guglu za 5-6 god.
nije poredivo sa sportskom penzijom kod nekog kom propadnu kolena sa 35, bavio se sportom koji ne donosi nikakav novac i onda postaje bukvalno socijalni slucaj.

u najgorem slucaju ovaj matematicki olimpijac bice neki docent na srpskom fakultetu.

Ma batke jebe se meni za mlade matematicare, moja poenta je bila samo da se ne brinete za njih i sto ne dobijaju penziju i nagrade kao sportisti, jer ce rendom matematicki olimpijac zaraditi za zivota nebrojeno vise novca od milice mandic npr

sacu trazim postoji li slican koncept u svajcarskoj za njihove olimpijce, posto znam jednog sa prosle olimpijade, radi ko trener u teretani ovde. ne verujem da dobija bilo sta od drzave.

nema, 40k franka jednokratna nagrada za zlato, 30 za srebro, 20 za bronzu pa se jebi posle sam.
za ucestvovanje dobijes kurac

Kontam da kinezi imaju nesto slicno ali me mrzi da istrazim. Nije to los koncept toliko jer je to nikakvo opterecenje za budzet u sustini. Dobijaju kao 1500e mesečno, to je za 20 godina 360k evra odnosno ono sto je sinisa mali ukrao u poslednjih 30 dana, no biggie sto bi rekli ameri

ustvari jbt, ima dvojica u teretani ovde trenera sto ucestvovali na olimpijadi, jedan dzudo jedan fudbal na pesku. ja sam mislio da ovaj sto dzudo bio da igrao fudbal, a ono dvojica :)

pri cemu ovaj sto igra fudbal za reprezentaciju nije bio na olimpijadi jer nema sporta na olimpijadi. jbt.

kako god, nema kinte od tih opskurnih sportova, olimpijada ili ne, ili moras da zivis u drzavi gde mozes bilo sta drugo da radis i da se izdrzavas pored toga ili penzija.

Mandić nakon jebanja od strane cele nacije, svršio po faci Jokiću.

B92: Mandić: Hoće neko na vaterpolo? VIDEO http://www.b92.net/sport/tokyo2020/vaterpolo/vesti.php?nav_id=1904260

Al se lomim da l' je overkil, jer je već hajpovan zbog one izjave posle polufinala.

Dobro ne preterujte ga i vi sad, ako si osvojio medalju na olimpijadi, makar i u najopskurnijem sportu na svetu, i imas dve ganglije u glavi i kakve-takve socijalne vestine, neces biti socijalni slucaj. Ne kazem da ce Milica Mandic da se ubija od para, ali ne verujem ni da ce je spasavati drzavna penzija. E sad, onaj ko je puko u cetvrtfinalu ili osmini finala olimpijade, to je vec druga prica.