Ко последњи побједник 127

1. Za tebe ne moram da pitam, ti si tu često :)

2. Sad ću namjerno odsustvovati i provirivati na temu svaki dan, čekajući da neko pita za mene.

3. Ја сам одсуствовао 3 мјесеца па нико није пито за мене :)
    Бури и ја се смјењујемо кад је он ту мене нема, кад сам ја ту њега нема. Срушиће се сајт од наше љепоте :)

4. Ja sam se stalno pitala gde si ti, Cokuliću, zabrinula sam se za tebe što te nema... :)

5. Немој сад то :)
    Дајте ми неки ајкју тест да је нормалан и бесплатан.

6. Ja od marta do juna nisam bio tu pa ne verujm da me neko pomenuo.

7. Мој аватар јебе!
    Један вукајлијаш каже, сви вукајлијаши лажу. Говори ли он истину или пак не ?

8. Evo ga i Taras :)
    Kako sad svi lažu?

9. Evo me ja! Ne lažem jacku pitajte ako ne verujete.

10. То ти је онај познати софизам, Један Крићанин каже да си Крићани лажу, говори ли иситну или не ? :)
    Па прилагодих мало

11. Pa to si se Devetare na filozofiju bacio!

12. Јок мори, дошо ми неки ујак који је генијалац па мало подјебава мој систем размишљања, и постави ми ово. Тек сам касније сконто да је то покварена логика која захтјева 3 одговор од могућа 2. Ни да ни не него нешто треће :)

13. Pa ako svi lažu onda i on laže jebemumiša. Ako nije to kaši šta je.

14. Један вукајлијаш каже, сви вукајлијаши лажу. Да ли говори истину или не.
    Ако сви вукајлијаши лажу, а он је вукајлијаш, онда и он лаже. Ако је слагао да лаже онда говори истину. Онда аутоматски сви вукајлијаши не лажу јер он говори истину. И тако у круг, умна верзија онога шта је кокошка или јаје. Само што за то нема доказа а вјероватно је лако питање ово јебање у мозак виших умова нас малих :)

15. Mozgodrkala. Ja volim on zadatke poput onog Diofantovog epitafa:

'Here lies Diophantus,' the wonder behold.
    Through art algebraic, the stone tells how old:
    'God gave him his boyhood one-sixth of his life,
    One twelfth more as youth while whiskers grew rife;
    And then yet one-seventh ere marriage begun;
    In five years there came a bouncing new son.
    Alas, the dear child of master and sage
    After attaining half the measure of his father's life chill fate took him. After consoling his fate by the science of numbers for four years, he ended his life.'

16. Није то никаква мозгалица, то се не може ријешити :)

17. Nisam ja reko da je mozgalica al mi nekako bila interesantna priča. Volim zadatke sa pričom u pozadini.

18. Ја говорим за ово моје :)

19. Desinhronizpvali smo se, znam da se sofizmi ne mogu rešiti.

20. А могу се они ријешити. Ови софизми су настали као обично подјебавање Старогрчких филозофа према сељацима. Сељаци глупи нису имали одговор па остало смијешно. Овај да не би покварио трик не би рекао одговор. И то незнање се преноси са кољена на кољено. Вјероватно се то данас може ријешити али геније кога чекамо нема интернет или не зна причу :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.