Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. KURAJBER IZJAVA!!!

    Povodom naše najave da će se u ovom broju pisati o slučaju "TAČI SPAV'O NATAŠU KANDIĆ", uspeli smo samo da dobijemo vrlo tajanstvenu izjavu Kandićeve, koja glasi:

    A, povodom ove izjave dodaje i da "nikad neće prežaliti što je propustila Jasera Arafata".

  2. I od sad pišite KURAJBER IZVEŠTAVA, PRENOSI i sl.

  3. I jacam zaj

    --------SVET POZNATIH ZVEZDA-----------------------

    DEMI MUR MENJA IME U LEMI MUR PO IDOLU LEMIJU IGNJATOVICU

    U Holivudu se vec odavno suska da je Dzon Travolta uradio tetovazu Ere Ojdanica na polnom organu da bi tako privlacio masere da mu pipaju karu, ali izbijo je novi trac: Demi vise nije Demi nego je Lemi !

    http://3.bp.blogspot.com/-4xLkwTpGN84/TtPbPXZKbBI/AAAAAAAAEBc/e9kCT4hE0k0/s1600/demi+moore++for+styling+2013+years+%25287%2529.jpg

    Naime, Demi Mur je nakon razvoda od Estona Kuceta resila da se promeni, ne samo izgled

    http://adocin.net/wp-content/uploads/2012/06/f58a6__buzzed_demi_daily_makeover.jpg

    Vec i ime, i sada se zove Lemi po velikom narodno-pevackom heroju Lemiju Ignjatovicu

    http://www.balkanmedia.com/slika-mile-ignjatovic-zamalo-da-strada-zbog-zenskih-spletki-slike-2296-1-1.jpg

    Kada je cula "Sve se to dogodilo na putu za ludilo, srce mi se opasno u tebe zaljubilo'' Demi, sada vec Lemi se rasplakala, nas novinar je bio na licu mesta

    http://www.fansshare.com/celebrity/photos/934_demimoore-ghost-ghost-271338315.jpg

    Pesma je podsetila na brak sa Estonom Kucetom, i na cinjenicu da on sada uziva u vlaznim pickama i jebe najvece dronfulje u Holivudu, a ona svira kurcu u kuhinji,zato se odlucila da promeni ime u ime svog idola Lemija.

    U NAREDNOM BROJU
    ------------------------ESKIMI POSTALI OD SRBA ----------------------------

  4. pravite sajt, ojebasmo

  5. ŠOKANTNO
    Nemačke perverzije
    ANGELA MERKEL PRIZNALA DA REDOVNO BRIJE SVOJU MAČKICU DOK NJEN SUPRUG SAPUNJA MAČORA U ISTOM KUPATILU

    U njihovim godinama, sram ih bilo! I takvi ljudi upravljaju Evropom!
    Kako je sama priznala, nemačka kancelarka redovno brije svoju mačkicu na glatko, a njen suprug je imao običaj da sapunja mačora. Sama Merkelova izjavljuje da joj to pričinjava veliko zadovoljstvo i uživanje. I sama njena mačka Eva se navikla.

    Psihijatri tvrde da ta ljubav prema brijanju životinja može upućivati na ozbiljne probleme u nečijoj psihi koji verovatno vuku koren iz detinjstva, što je sama Merkelova i potvrdila.

    Zadovoljstvu brijanja me je naučio jedan moj rođak koji bi da ostane anoniman
    http://1.bp.blogspot.com/_zqfW_XJXKYg/S_78AytdIgI/AAAAAAAAFPc/pW4Z-estIZ4/s1600/AdolfMerckl.jpg
    Slika iz mladosti

    Ni gospodin Merkel ne zaostaje u ovim orgijama nad životinjama. Kako saznajemo, ranije su imali mačora Adolfa koga je on voleo da kupa u obilju sapunice, o čemu svedoči i slika koja je procurila u javnost zahvaljujući našem insajderu.

    Ceo slučaj je digao veliku prašinu jer je reagovalo društvo za zaštitu životinja koje je to okarakterisalo kao zlostavljanje jer mačke ne vole vodu, ne trpe druge mirise (npr od sapuna) na sebi, a preko dlaka uzimaju vitamin D. Međutim, sama kancelarka je burno reagovala i optužila Društvo za zaštitu životinja Nemačke za kršenje ljudskih prava posle čega su oni povukli svoje optužbe, čime je slučaj i okončan, ali ostaje mrlja na poštenju Evrope!

  6. -----------------------POSLEDNJA VEST-------------------------------
    RASIM KAO DEMI::: RASIM PROMENIO IME U RADIM

    Kako je izjavio portparol kabineta ministra spoljne i unutrasnje trgovine i telekomunikacija, Rasim Ljajic promenio ime u Radim Ljajic,

    http://bktvnews.com/wp-content/uploads/2012/02/Rasim-Ljajic.jpg

    jer ne zeli vise da ga zovu Rale nego Rade, po cuvenom RADU LACKOVICU.

    http://prikachi.com/users/petrohancho/1994Q.jpg

    Za nas list Radim je izjavio: Rade je gospoda od coveka, on me je spasio 5. oktobra dve iljadite da me ne pregazi onaj Dzo, da me nije povukao za ruku u stranu , sada ja ne bih bio ovde sa vi, nego s vama, i od tada sam veliki njegov fan, znam sve pesme, i redovno ih odslusam 5 put na dan.
    U meni se u poslednje vremen, otkad sam dobio nick Rale, javila zelja da me zovu Rade, po ovom velikom pevacu i prosvetitelju, i sada sam to konacno odlucio, jer znam da ce mi to pomoci u daljoj politickoj karijeri.

    http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2010/08/rasim-ljajic-101.jpg

    Kontaktirali smo i Rada, da cujemo njegovo misljenje, ali Rade nije hteo komentirati , samo se osmehnuo: xe xe xe, okrenuo se i nastavio put ka Rajfajzenu pored Bishoshofena gde ima veceras koncert u lokalnoj areni.

  7. Ma, da ovo Kurir stvarno ne kopipejstuje?

  8. KURAJBER IZVEŠTAVA

    TAČI SPAV’O NATAŠU KANDIĆ – NASTAVAK

    http://img11.imageshack.us/img11/2675/0607127235200612106187k.jpg

    Došli smo do saznanja da je kosovski premijer Hašim Tači spavao direktorku fonda za humanitarno pravo, Natašu Kandić. Srećni par je uslikan u automobilu na autoputu blizu Predejana, u kojem su bile i ostale Tačijeve ljubavnice:
    http://img215.imageshack.us/img215/1571/kosovoindependenceresiz.jpg

    Nataša i Tači su razmenjivali nežnosti u gepeku!

    "Kurajber paparazzo" je uslikao Kandićevu kako zadovoljno prepričava drugarici njihove dogodovštine:
    http://img407.imageshack.us/img407/997/natasakandicicarladelpo.jpg

    Zamolili smo je da nam ponovo prokomentariše ovu vest, ali Nataša je bila vrlo zauzeta, četovanjem putem Skajpa sa svojim izabranikom, što se i vidi iz priloženog:
    http://img855.imageshack.us/img855/9339/natasakandic1706.jpg

    Tači na sve ovo nema komentar, ali ističe da je "ovo veliki pomak u diplomatskim odnosima Srbije i Kosova", a Nataša dobacuje "I u pregovorima!!!".

  9. KURAJBER DALJE OTKRIVA

    NAKON NOVOG OTKRIĆA KURAJBER IMA OPRAVDANE RAZLOGE DA SE GADAFER SKRIVA U SRBIJI

    *Gadafi živ i skriva se u SrbijiUtočište obezbedio bivši predsednik JugoslavijeNovo bombardovanje Srbije neizvesno*

    http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_3589_en.jpg
    Viđeni zajedno u Beogradu, Gadafi i Zoran Lilić

    Kurirovi poverljivi izvori su locirali odbeglog diktatora Gadafija u Srbiji. Gadafi, za kojeg se ispostavilo da je živ, je lociran u tajnom skrovištu u Beogradu a smatra se da je njegov jatak niko drugi nego bivši predsednik SR Jugoslavije Zoran Lilić.
    Ostale fotografije otkrivaju da je bivši diktator doneo u Srbiju i gomilu savremenog naoružanja u iz Libije, uključujući i ruski S-400 raketni sistem i T 90 tenkove. Ovo naoružanje je takođe smešteno na privremena mesta u i oko Beograda.

    Svo ovo naoružavanje je vrlo opravdano, sa obzirom da postoji sumnja na ponovljeni pokušaj likvidacije Gadafija. Međutim i pored sve ove kopnene i vazdušne odbrane koje je Gadafi poneo sa sobom, mnogi analitičari i dalje smatraju da postoje šanse da je SAD spreman na novo bombardovanje Srbije, bez obzira na moguće gubitke.

  10. ŠOKANTNO OTKRIĆE

    TOLE JE ZVEZDAŠ!!!

    U jeku borbe naša 3 najveća fudbalska kluba da u Evropi dočekaju i drugu polovinu avgusta mjeseca, došli smo do šokantnog otkrića koji će uzdrmati SrBski fudbal. Predsednik FSS i bivši predsednik Partizana Tomislav Karadžić je veliki navijač Crvene Zvezde!

    http://partizan.net/news/images/karadzic2007-1.jpg

    Hoće li mu Delije oprostiti ružnu prošlost?

    "Da, istina je, Tole je veliki Delija" - otkriva naš dobro obavešteni izvor (inače jedan od prijatelja Tomislava Karadžića). "U kući i dan danas drži uramljenu ulaznicu iz Barija kada smo zajedno išli da bodrimo našu Zvezdu u pohodu na vrh fudbalske Evrope."- dodaje izvor.

    http://www.danas.rs/upload/images/news/2010/5/6/0701md_ocp_w380_h300.jpg

    Sada se nameće pitanje, kako to da Crvena Zvezda nije osvojila titulu od kako je Tole na čelu FSS? - "Tole ne može sa ove pozicije pomoći Zvezdi. On se nalazi pod velikim pritiskom Vatikana, CIA-e, masona i drugih tajnih organizacija i nije u stanju da direktno pomogne Zvezdi da osvoji titulu, ali se on indirektno bori za to, zato što je na čelo Partizana postavio Dragana Đurića koji sistemski uništava Partizan." - otkriva naš izvor.
    "Njemu veoma teško pada što ga Delije prozivaju. Nekoliko puta je,na sreću bezuspešno, pokušao da sebi oduzme život povodom toga. Ali je obećao, da će čim ode sa funkcije predsednika FSS, dati sve od sebe da pomogne svojoj voljenoj Zvezdi. Na Zvezdašima je da sačekaju njegov odlazak sa funkcije, tj. 2020. godinu." - zaključuje naš izvor.

    Nema sumnje da će ovo otkriće izazvati tektonske poremećaje na našoj fudbalskoj sceni, i da je pred nama uzbudljiv period vezan za SrBski fudbal!

  11. Svaka čast momci :)

    Ajde ko zna neka napravi logo, neka ubaci Johnijevu sliku, a ispod da pise Dnevni list - Kurajber. Ja sam sad pokusao ali sam očigledno duduk za te stvari :)

  12. ====KURAJBER VESTI====

    VELIMIR ILIĆ SE ŽALI NA PREVIŠE VULGARNO PONAŠANJE POSLANIKA U SKUPŠTINI!

    http://img576.imageshack.us/img576/5310/velimirilicfotokuririnf.jpg

    Kako Kurajber razaznaje Velimir Ilić je šokiran i skandalizovan vulgarnim ponašanjem poslanika u skupštini. Velja prosto ne može da dođe sebi od količine prostakluka koja se tamo sliva!
    Pitali smo Velimira da prokomentariše ovu vest, na šta je on rekao:
    "Ja sam u neverici, šta se sve tamo radi. U popunosti sam poražen kada vidim ko nam vodi državu! Malo kulture nije na odmet, da znate moje uvažene skupštinske kolege! PRAZNO JE BEZ KULTURE!!!"
    Iznosi Velja a mi frenetično aplaudiramo ovom odmerenom gospodinu!!!

    DO ČITANJA!!!

  13. ====КУРАЈБЕР ОТКРИВА====

    ШОКАНТНО

    Јован Деретић пореклом Албанац!
    http://www.vaseljenska.com/wp-content/uploads/2012/03/Jovan-Deretic.jpg

    Ускоро детаљније.

  14. NEVJEROVATNO OTKRIĆE KURAJBERA!!!

    SEKA ALEKSIĆ NA POSLEDNJEM KONCERTU NOSILA GAĆICE

    Kako Kurajber nezvanično saznaje, popularna folk diva na poslednjem koncertu u Zavidovićima kraj Mokrog nosila je gaćice! Razočarana publika je mahom počela napuštati dikoteku uz povike '' Lopovi, oćemo pare nazad, očekivali smo pičku!'', očigledno razočarani Sekinim stajlingom.

    Jedan od razočaranih posjetilaca Živorad M, za Kurajber je rekao : Ja da dajem 10 eura i da ne vidim pičku? Sramota. Užas! Šta je ona mislila, da smo došli da je slušamo?!

    Pokušali smo da dobijemo izjavu od Seke, koja se javila na telefon i objasnila nam novonastalu situaciju i zašto se odlučila na tako radikalan potez. Izjavu prenosimo u cjelosti.

    '' Nakon zadnjeg gostovanja u Prilepiću, osjetila sam strašan bol u donjem dijelu tijela, da ne kažem pički. Otišla sam kod ginekologa i on mi je iz iste izvadio skoro 350 grama prašine i klip kukuruza. Kasnije sam skapirala da je to od vjetra koji je duvao u Prilepiću toga dana. Onda me posavjetovao da počnem da nosim gaće. Prvo što je to ekološkije, drugo što će mi sačuvati pičku od stranih uticaja i treće biće mi toplije, samim tim i zdravije. Odmah sam na buvljaku kod jednog Roma, da ne kažem cigana ili ganfera kupila 3 para za sto dinara. I stvarno, ginekolog je bio u pravu, od kad sam ih obukla na sebe Veljko mi ga nije metn'o, što znači da mi gaće čuvaju pičku. Drugo, o'šla sam da kenjam, završila sve, okrenem se govneta nema - znači ekološkije je, a meni toplo guzici. Hvala ginekologu, a svim svojim fanovima se unaprijed izvinjavam.''

    Kako Kurajber saznaje, fanovi Sekine pičke će se okupiti na Trgu od djeteline u Kuršumliji kako bi protestom iskazali nezadovoljstvo prema Sekinom poslednjem potezu. Šuška se da će masu predvoditi Sekin muž Veljko koji od kad je obukla gaće, pičke nije vidio, jer nikada u životu nije morao da skida gaće, pa ne zna kako se to radi.

  15. KURAJBER NOVOSTI

    JELENA KARLEUŠA POSTALA PROFESOR NA FILOZOFSKOM FAKULTETU!

    http://img585.imageshack.us/img585/4169/univer03ocpw380h300.jpg

    Kako Kurajber saznaje a, JK potvrđuje, Jelena Karleuša je postala profesor na filozofskom fakultetu u Nišu! Dekan fakulteta nije mogao da ne primeti surovu genijalnost ove ingeniozne dame, pa joj je na kraju ponudio angažovanje profesora!

    http://img21.imageshack.us/img21/5039/jelenakarleusa1.jpg

    "Iako me već godinama proganjaju Iluminati i Kominterna, smeštajući mi, ja se nisam dala srušiti!!! Pošto su iza mene brilijantne godine bivstvovanja na javnoj sceni, red bi bio, da svoje znanje prenesem putem profesorskog angažmana! Naučiće studenti mnogo toga od mene, ništa se ne sekirajte!", dodaje Diva, a mi smo uslikali studente u extazi kako kliču i dočekuju novu profesorku:

    http://img826.imageshack.us/img826/2788/cetinski2.jpg

  16. =====KURAJBER OTKRIVA=====

    ŠOKANTNO!!!

    MINISTAR VERA NE VERUJE U BOGA!!!

    http://img14.imageshack.us/img14/979/ateizam.jpg

    Kako Kurajber saznaje dolazeći ministar vera ne veruje u Boga. Kako je moguće da bezbožnik bude ministar vera, pitali smo našeg mandatara:
    Dačić : "Pa šta? Ni ja ne verujem u materijalizam, pa sam opet premijer!"
    Dolazeći ministar vera: "Ja sam profesionalac, i tako nikakav mi nije problem da ovde-onde odgumim vernika... I ministra, al' to je već druga tema! Pa ni recimo Borko nije verov'o da je Kosovo Srbija, pa je bio ministar za Kosovo!!!"
    Kako će na ovo odreagovati Vaseljenska patrijaršija, ostaje da se vidi!

    DO ČITANJA!!!

  17. NAJNOVIJA VEST
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/4/47/McDonalds1.gif
    McDonalds menja ime u Srbiji
    Poznati lanac brze hrane odlučio se da promeni ime u Srbiji.Američki naučnici utvrdili su da Srbi napadaju McDonalds jer ih ovo "MC" podsećana na rep muziku koju smatraju američkim narkomanskim govnetom zbog čega su odlučili da se ovaj lanac restorana samo u srbiji preimenuje u SinanDonalds.Pripadnici romske populacije oduševljeni su i nude besplatnu reklamu u svojim cigan malama.
    Priča se da će se u SinanDonaldsu puštati isključivo Sinanove pesme i tako privući ogroman broj Sinanovih obožavatelja.

  18. ====KURAJBER RAZGLAŠAVA====

    Š.O.K.A.N.T.N.O!!!

    RAČUNI ZA KIRIJU GREŠKOM URUČENI BESKUĆNIKU!

    http://img823.imageshack.us/img823/8642/racuni.jpg

    Kako Kurajber saznaje, računi za kiriju su greškom uručeni beskućniku, nakon čega je beskućnik P.R (42), letvom oterao dostavljača!
    "Pa, 'el on misli mene u zdrav mozak da zajebava???", pita se beskućnik, a Kurajber apeluje na dostavljača da ne uručuje kirije pogrešnim licima, već na pravu adresu!
    "Prošli mjesec mi stig'o račun za grejanje, pa da vam jebem sunce žarko, POBIĆU VAS!!!", dodaje još beskućnik P.R.

  19. KURAJBER OTKRIVA

    CRNOGORSKI VATERPOLISTA ODLUČIO DA IGRA ZA CRNU GORU

    Kako Kurajber nezvanično doznaje, mlada nada crnogorskog vaterpola Filip Štrljić (18) odlučio je da za razliku od svojih vršnjaka, umjesto da ode u Srbiju i brani boje te zemlje, ostane u Crnoj Gori, da proba da se izbori za svoje mjesto u reprezentaciji.

    http://regionalexpress.hr/images/uploads/IMG_9415.jpg Za mladog Filipa u Crnoj Gori kažu da je novi Ronaldinjo

    Filipov otac Zlatko izjavio je za Kurajber da je to samo Filipova odluka, i da se on pitao Filip bi ''igra za Srbiju, pa makar crka''', ali je presudila Filipova majka koja je zaprijetila da će poć' od kuće ako ga Zlatko takne prstom.

    Iz Saveza Crne Gore su oduševljeni Filipovom odlukom, te da konačno mogu da počnu pripreme jer sad imaju 24 igrača, da se podijele 12 na 12.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.