- M
Ne mrzim džez, samo ga ne slušam, ne ulazi mi u uvo. Samo me interesuje zašto me iritira zvuk saksofona, a guglao sam, sa dosta ljudi je tako. Ne slušam odnosno ne volim ni prog muziku, kad čujem zvuk one gitare uhhh, kao da slušam muzički antonim iste.
- M
ok boomer loool xD

Ja sam gen x, bre :)
Nego ovo što kažeš da saksofon iritira neke ljude - stvarno nisam nikad čuo, ali verujem. Pre neku noć sam bio na nekoj poslovnoj večeri, (bomber post alert) i sećam se jedan lik mi je pričao par dana pre kako ne voli korijander jer je jedan od 10% ljudi kojima korijander ima ukus kao sapun, ja bio ono kao mmmkej, kada jedna devojka što je bila s nama ni pet ni šest nego "hoće neko ovo moje, nisam znala da ima korijander u sebi, meni korijander kao da jedem sapun ima ukus".
Možda tebi saksofon zvuči kao sapun?- M
Ja slušam moderniju muziku, ova starija je isuviše šablonska, ima izuzetaka ali to su takozvani pioniri žanrova koje sad slušam. Džez je džemovanje koliko sam shvatio, a saksofon je tečni sapun (koji ne volim, nikad ga sprat). Pokušaću da nađem kasnije jednu pjesmu od miksa žanrova u kojem prednjači džez, a saksofon, koji mislim da se tu čuje ima agresivniji i puno bolji zvuk.
korijander ima ukus kao sapun, ja bio ono kao mmmkej, kada jedna devojka što je bila s nama ni pet ni šest nego "hoće neko ovo moje, nisam znala da ima korijander u sebi, meni korijander kao da jedem sapun ima ukus".E i ja ne volim korijander.
Mislim, mogu da ga jedem al jeste ima malo sapunjav ukus.