Džez tema
  • Che-Vu

https://youtu.be/MuWwCUXGzWE

Ja - Kevin Klajn;
    Meśja/Bohor/nasumičan mrzitelj džeza - Majkl Pejlin;
    Džez - pomfri.

• Che-Vu

Dobro celte, ovo je veče eksperimentalne muzike " taština praznine" :)

• celt

al pogledaj na sta im lici papir sa notama kad snime nekog. jebeno resila da napise svaku notu sto zna, i kao sto rece ovaj iz majti busa, i par novih nota za koje nismo ni znali da postoje.

• Бохор

Što se srdiš Če nisam ti pucao u psa druže samo sam rekao da je džez golo mudo

• Бохор

Vitas - 7 element > džez

• Che-Vu

Bolje u psa da si mi pucao.
    Ko ne voli džez ne voli ljude.

• M

Ne mrzim džez, samo ga ne slušam, ne ulazi mi u uvo. Samo me interesuje zašto me iritira zvuk saksofona, a guglao sam, sa dosta ljudi je tako. Ne slušam odnosno ne volim ni prog muziku, kad čujem zvuk one gitare uhhh, kao da slušam muzički antonim iste.

• Che-Vu

Aaaa, ti si onda jedan od onih što vole Nirvanu i misle da je to dobra muzika.
    Ok, praštaj, nisam razumeo iz prve.

• M

ok boomer loool xD

• Skočimiš

ово горе ана соколовић је нешто најближе како звучи клавир кад испадне носачима клавира на 17. спрату па се котрља тако низ степенице до приземља

• Che-Vu

Ja sam gen x, bre :)
    Nego ovo što kažeš da saksofon iritira neke ljude - stvarno nisam nikad čuo, ali verujem. Pre neku noć sam bio na nekoj poslovnoj večeri, (bomber post alert) i sećam se jedan lik mi je pričao par dana pre kako ne voli korijander jer je jedan od 10% ljudi kojima korijander ima ukus kao sapun, ja bio ono kao mmmkej, kada jedna devojka što je bila s nama ni pet ni šest nego "hoće neko ovo moje, nisam znala da ima korijander u sebi, meni korijander kao da jedem sapun ima ukus".
    Možda tebi saksofon zvuči kao sapun?

• M

Ja slušam moderniju muziku, ova starija je isuviše šablonska, ima izuzetaka ali to su takozvani pioniri žanrova koje sad slušam. Džez je džemovanje koliko sam shvatio, a saksofon je tečni sapun (koji ne volim, nikad ga sprat). Pokušaću da nađem kasnije jednu pjesmu od miksa žanrova u kojem prednjači džez, a saksofon, koji mislim da se tu čuje ima agresivniji i puno bolji zvuk.

• celt

korijander ima ukus kao sapun, ja bio ono kao mmmkej, kada jedna devojka što je bila s nama ni pet ni šest nego "hoće neko ovo moje, nisam znala da ima korijander u sebi, meni korijander kao da jedem sapun ima ukus".

E i ja ne volim korijander.
    Mislim, mogu da ga jedem al jeste ima malo sapunjav ukus.

• celt

Aha!

Coriander also has some aldehydes that are found in soaps, detergents, and lotions as well as the bug family of insects. Soap has a taste of sodium fluoride. These aldehydes, mainly (E)-2-alkenals and n-aldehydes, are responsible for the soapy taste in coriander.

Ima ukus na bube aparentli

• celt

nije ovo hard kor improv dzez o kome pricaju mesja i che.
    bar mislim da o tome pricaju, nije da su saslusali jedan drugog

• celt

oni pricaju valjda ono kad stanu bubnjar, klavijaturista, saksofonista i gitarista i svi sviraju sve najteze sto znaju da otsviraju u isto vreme

• sinkey7

Ovaj klip sam stavio nevezano za diskusiju,sjeda mi ova kombinacija funky i jazza,relaxing