Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
аси хаклер лолита.
не ради.
Јебига, ја ставио како је мени прорадило, тебе ко шиша олол
Саћу да деинсталирам па све испочетка. Какво је?
ЕДИТ: Пробао ово твоје од речи до речи и испушио.
Neče, rgss-rtp not faund
исто то ми се и пре појављивало
Мени се то уопште није појављивало. Је л' вам изгледа овако како је на сликама?
Meni takodje. Sve je apsolutno isto kao na slikama, ali nope. Nece.
Ovako kako je LoL rekao može da radi. Iskopiraću "tutorial" za koji minut na prvi post i promjeniti linkove da svi vide.
Него пазлфоксе, само до врата од замка за сад има? Да нисам нешто мореметио овим пребацивањима и копирањима?
али не ради. Имаш предлог неки?
@LOL
Jesi bio u tamnicama, jesi izašao iz zamka? Završava se sa boss borbom u selu.
EDIT: Sa'ću da probam kod mene još jednom da testiram igru, nijesam se mnogo bakćao sa tim ali trebalo bi kad oslobodiš bushida da te teleportuje van zamka.
@Džordi
Provjerio sam kod druga na PC-ju radi bez problema ovako kako je rekao. Problem je što kad ekstraktuješ nema fajlova koji se nalaze u onome RGSS folderu. Mora da si nešto zeznuo jbg.
Kuku! Pa ja sam glup ko kurac, zaboravio sam switch da izgasim kad sam zadnji put editovao jebem li mu mater ne vjerujem. Ne može se ući u selo. Sad ću da reaploudujem-
Па то и ја гледам, десети пут покушавам, али долазим до тебе и кажеш ми да чекам следећу верзију да бих иш'о даље...
Фак, види, тамница, до сад је нисам видео. саћу видим како иде даље ололо
Кул, изашао сам из замка, све је кул, и сад сам Бушидо. ЈА БУШИДО!
E vidiš to sam zaboravio da izbacim, trebalo je tu da se završava igra ali sam promjenio, u nekoj sledećoj verziji ću to izbaciti. Sad si Bushido ali nećeš moći da uđeš u selo dok ne skineš novu verziju jebi ga. Evo sad uploadujem 0.1.0a sa fixom za to pa će moći valjda za nekih 10ak min provjeri prvi post.
Не може ово да га јебеш. Све сам урадио као што је ЛОЛ написао.
Да, изашао сам и из града, али у село дуђем НЕМАЗЕ
Probajte da startujete igru kao administrator i skinite onaj fajl ispod što stoji u prvom postu ako kaže: "Error: RGSS104E.dll not found"
EDIT: Evo još nekih 5 minuta dok ne bude 0.1.0a spremna :P
Напиши нови пост овде кад аплоудујеш па да пробам.