Legenda o Vukajliji - Old school RPG/avantura

1. Probajte da startujete igru kao administrator

http://img838.imageshack.us/img838/1847/28850357.png
    исти курац, а виш у позадини да сам све ископирао

2. Džordi tebi izbacuje da ne može runtimepack. da ti učita. Jebi ga to je do ovog .dll file moguće. LoL-e, đe si ti kopirao ovaj .dll file?

PS: Stigla nova verzija. Pogledajte prvi post

3. Копирао сам га како стоји тамо у туторијалу, значи у фолдер где се налази игра.

Едит: скидам нову верзију, јављам се кад инсталирам.

4. Јепте се, не ради ни нова верзија. Аукурац, а ја се таман понадао.

5. Мени ради. Све исто к'о и раније сам одрадио. Скинуо додатни фајл, ставио у фолдер са игром, преместио графикс, преместио аудио и готово.

6. Pisao 'vamo nešto pa nijesam vidio postove. 'Aj Džordi, probaću i na Vistu kod druga da odradim kako je LOL rekao, ne znam da nije nešto do operativnog sistema.

LOL, možeš sad da uđeš u selo?

PS: Ko može da pokrene obavezno prošetajte kroz sve prostorije i ispričajte se sa svakim npc-jem, policom sa knjigama i onim pismima, mislim da ima solidnih dijaloga :D

7. ја сам седмица, не виста. Стално ми исти курац избацује. Шташ...

8. Ја покренуо, ушао у село, али је мало зајебано против првог боса а Бушидо ненаоружан. Је л' имам негде да узмем оружје за њега или сам га испушио?

9. Џорди, пробај овако. Уместо да пребацујеш читав "Стандард" фолдер тамо, отвори га и из њега само прекопирај "Аудио" и оне ствари из "Грапхицса" тамо где сам рекао.

Можда упали...

10. Imaš u gradu đe je dvorac. Istražuj malo. Šaner ti je prva kuća desno kad uđeš

11. Немам кинте :(

12. ма јебеш ово само се нервирам. А демо је радио, еј! Убаци Жеремија Малерба у игрицу.

13. Ubijaj čudovišta malo jebi ga. Zajebao sam što vam nijesam ubačio koji kovčeg sa parama i to sam izgleda isto zaboravio da dam Bushidu startnu opremu. A jesam glup. Moram da pravim sad masu izmjena.
    U svakom slučaju opšti utisak je ok?

14. Аха, супер је, само што једино ја могу да играм ололо

Можда је проблем што је рпгмакерикспе па неће да ради на онима који нису икспе...

И само да додам, имаш на пар, можда и мало више места пермутацију слова у дијалозима. Контам брзину и све, али оно, полао :)

15. Била би фора да си писао ћирилицом, уникат.

16. Znam, problem je što ne registruje đ i c a to sam kano provalio :P Ispraviću u novijim verzijama. Šibajte vi bagove koje provalite.

E, radi li ti da ideš na kurve i da gledaš postere u galeriji? Ja sam jedan moj obrisani stavio kod Kaizena u sobu da ljudi misle da sam idiJot :D

17. А ја се баш понадао да ова игрица ради.

18. Мени је XP, па имам исти проблем као Џорди.

19. Matko96
    Мени је XP, па имам исти проблем као Џорди.

+1

20. Čekaj, jesi ti skidao onaj editor LoLe? Možda je do toga.
    Aj probajte još to ljudi ako vam nije crnjak. Skinite ovaj program sa neta i aktivirajte trial verziju pa onda probajte pokrenuti igru. Nek' proba neko pa nek javi. Stvarno ne znam u čemu može biti problem.