Како се људи нагоје на 600 кила?

1. ahahahahha iju :DD
    nemo' skočko da vuk skoči lolol

ja vučice skoro 20kg teža i 25cm viša :D

džepno izdanje :DD

2. 'Naš kako Tuti-fruti pjeva: "Ne bojim se drugova tvoga frajera, ne bojim se batina na sred plesnjaka..."
    :D

3. Kristi, pa ti si rođena da manekenišeš. :)
    Eee Skočko, ne znaš ti ništa. Bolje da ti ne kažem. :)

džepno izdanje :DD

Baš to. :)
    Koliko je visok moj muž, 'ladno može da me zakači na privezak ili kao broš. :)

4. Hahaha kakav patišpanj - KOLIKO JE VISOK MOJ MUUUUUUŽ, NJIIIIIII... :D

5. Sve je to lepo i krasno o ubrzanom/usporenom metabolizmu. Ali-kad se primakneš četvorKCi kao zvezdi vodilji tvojih godina, sve počinje laganini da se usporava.
    Ranije sam mogla (do svoje 36-7) da se ugojim 3-4 kg i jako brzo ih skinem. Znači- brzo ih nakačim, ali i brzo odu, tako da nikad nisam imala neke silne disbalanse u kilaži. Međutim, oćeš. Sad moram duplo više truda i volje da uložim ako hoću da eventualno stešem koju kilu. A nisam statična, treniram, ne jedem previše, voće,povrće, ovo-ono..grunem ponekad jedno pivo, ostavila cigare. Mislim, kao reklamna kampanja za zdrav život sam, al' eto. I to je jedan od uzroka.
    Godine, šinko..
    (Mislim, ovo nema veze sa onim gojaznim ljudima o kome je bilo reči -to bre, sve mlado (i drogirano hranom).

6. (i drogirano hranom)

ovo si upravu :)

7. Ja mislim da je htela da postavi ovo na Smesne slike.

8. ne znam, čicevu, videh negde i bilo mi je interesantno :D

i ne, mančestere, nisam.
    postavila sam ovde jer je vučica pisala o hrani iz meka.

9. Odvratno, šta god da rade sa tim.

10. Aaa, nisam čitao prethodne postove. Ok.

EDIT : U svakom slučaju postavi na Smešne slike lolo.

11. šta god da rade sa tim.

Pojedi nešto iz Meka pa'š da vidiš šta rade s tim.

... mislim sigurno đubre baštu u kojoj uzgajaju organic povrće za svoje divne salatice, u slučaju da je neko pomislio nešto drugo :)

12. Једноставно им се прошири желудац и све више хране захтева. . .

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.