Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ahahahahha iju :DD
nemo' skočko da vuk skoči lolol
ja vučice skoro 20kg teža i 25cm viša :D
džepno izdanje :DD
'Naš kako Tuti-fruti pjeva: "Ne bojim se drugova tvoga frajera, ne bojim se batina na sred plesnjaka..."
:D
Kristi, pa ti si rođena da manekenišeš. :)
Eee Skočko, ne znaš ti ništa. Bolje da ti ne kažem. :)
Baš to. :)
Koliko je visok moj muž, 'ladno može da me zakači na privezak ili kao broš. :)
Hahaha kakav patišpanj - KOLIKO JE VISOK MOJ MUUUUUUŽ, NJIIIIIII... :D
Sve je to lepo i krasno o ubrzanom/usporenom metabolizmu. Ali-kad se primakneš četvorKCi kao zvezdi vodilji tvojih godina, sve počinje laganini da se usporava.
Ranije sam mogla (do svoje 36-7) da se ugojim 3-4 kg i jako brzo ih skinem. Znači- brzo ih nakačim, ali i brzo odu, tako da nikad nisam imala neke silne disbalanse u kilaži. Međutim, oćeš. Sad moram duplo više truda i volje da uložim ako hoću da eventualno stešem koju kilu. A nisam statična, treniram, ne jedem previše, voće,povrće, ovo-ono..grunem ponekad jedno pivo, ostavila cigare. Mislim, kao reklamna kampanja za zdrav život sam, al' eto. I to je jedan od uzroka.
Godine, šinko..
(Mislim, ovo nema veze sa onim gojaznim ljudima o kome je bilo reči -to bre, sve mlado (i drogirano hranom).
ovo si upravu :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/253967_469723086391322_1609966094_n.jpg
What? o.O
Ja mislim da je htela da postavi ovo na Smesne slike.
ne znam, čicevu, videh negde i bilo mi je interesantno :D
i ne, mančestere, nisam.
postavila sam ovde jer je vučica pisala o hrani iz meka.
Odvratno, šta god da rade sa tim.
Aaa, nisam čitao prethodne postove. Ok.
EDIT : U svakom slučaju postavi na Smešne slike lolo.
Pojedi nešto iz Meka pa'š da vidiš šta rade s tim.
... mislim sigurno đubre baštu u kojoj uzgajaju organic povrće za svoje divne salatice, u slučaju da je neko pomislio nešto drugo :)
Једноставно им се прошири желудац и све више хране захтева. . .