Prijava

Otvorio sam temu da ne bi smo vise trpali u pitanja i odgovore ono sto nisu pitanja i odgovori.

Tema je: Da li je dobro ili ne obrisati definiciju za koju se cini da nije dobra, a uz to je i trivijalna, iako je komercijalom nakupila gomilu pluseva, a svi moderatori i clanovi koji su duze ovde su joj dali minus.
Ili je bar maknuti kao definiciju dana, za nove clanove koji dodju, da ne pomisle da se pisu takve definicije.
Zajebano pitanje.

Super sto si ovo otvorio. Sad mi objasni kakve veze ima FB sa cituljom? Smatram da je ta definicija degutantna i trivijalna i trazim da se obrise.

hehe...
aj ovako. facebook je baziran na cinjenici da imamo sliku i profil. citulja takodje. jeste crni humor, ali u principu, citulja jeste jedna vrsta penzionerskog fejsbuka gde penzioneri gledaju statuse svojih poznanika. koliko god to strasno zvucalo.

Када члан сматра да је нека дефиниција за брисање, модератор то размотри.
Кад модератор/и сматра/ју да је нека дефиниција за брисање она се брише.
Зато на сваком сајту постоје чланови и модератори који су изабрани уз претпоставку да су компетентни да оцене када је нешто за брисање.

a sad ti objasni dublje znacenje O|O pa cemo da diskutujemo

FB je sajt za upoznavanje. Citulja papir kojim obavestavas da je neko tvoj umro. Smatram da je ta definicija degutantna i da treba da se obrise bez obzira sto si moderator i sto kao i svi ostali modovi koristis taj status za dizanje samopouzdanja. Moja def nema dublje znacenje. Jednostavno je dobra i zasluzila je da bude def dana. Nakon sto ste je obrisali samo jos jace gurate black hola jer je njegova def 2 dana na vrhu.

Duke, na tvom profilu piše: "Kvalitet ispred kvantiteta". Da li stvarno misliš da je ona definicija kvalitetna?

S obzirom na to da imam javisi prosek poena po def na sajtu, smatram da sam sasvim dovoljno kompetentan da kazem da jeste kvalitetna,

protiv 12 moderatora koje je postavio administrator?

Ti bi kao kvalitetan autor, trebao PRVI da kažeš da ti definicija nije PRAVA definicija, i da ti nije stalo do jeftinih poena.

Nema jeftinih poena, ima samo guranja black hola od strane njegovog fan kluba. Ja kazem da jeste def, samo malo neuobicajena. Gde pise da mora da se definisu samo reci?

Ja sam te pitala za mišljenje, ne za statistiku. I po stoti put - popularnost i kvalitet nije isto. Svaka tebi čast za prosek, ali ova definicija o Pameli je čist Grand, kao što sam ti i napisala u komentaru.
To je moje mišljenje. Neka ostali članovi kažu šta misle o njenom kvalitetu.

Meni su obe bile "degutantne", s tim što sam se na Pamelu i nasmejao. Fejsbuk podrazumeva komunikaciju, a ne samo status-zato mi se nije dopala, a kad simpatičan fazon dogura do definicije dana, to je već pitanje uspostavljanja kriterijuma-demokratski je izabrana, ali ...inače oba autora su imala svoje visoke domete i mislim da je ipak personeliti autora taj koji je opredeljivao glasače...mislim da većina ne poštuje igru"skrivanja autora" jer nije tako teško doskočiti"skrivenom" identitetu, ali problem je u stilu pisanja koji se dopušta, mada je neizbežno da svi novodošli prođu period adaptacije, i tek kad malo sazru daju bolje defincije-i, opet ponavljam, dvostruka uloga moderatora.MODERATOR POSTAJE PRIVILEGOVANI AUTOR. Neka pišu, ali njihove definicije mogu da ne budu u konkurenciji za definiciju dana. Mislim da bi time veliki deo problema rešili, smanjio bi se broj lajkera moderatorskih. I moderatori nekad siluju teme a nakupe duplo više bodova od recimo sličnih defnicija i pojmova sotalih autora(uključujući i mene).

iskusni, ja sam imao oko 20 def dana dok nisam bio moderator, i 2-3 od kad jesam.

nema veze to sa tim, cak mi se cini da me ljudi vise mrze sad.

Čemu ubacibanje blacka u priču. On je od mene dobio, npr neke minuseve na početku, kad je bio trivijalniji, pa čovek aterirao i sad mi je OK. Publici treba zvezda i tako se ponaša, ne verujem da je black toliko željan virtuelne slave i da je formirao svoj fan klub, ali dobro je da jedan takav, elokventan i duhovit odskoči. Duke, imaš i ti svoje zvezdane trenutke i tek ćeš ih imati-iiiiizi.

EVO JA TE MRZIM, AKO TI TO NESTO ZNACI.

Ja sam kao moderator pobrisao sebi preko 20 definicija. Sad bi imao 13000. Ali, kako drugima davati primer, ako ne kreneš od sebe.

Spaliti fan klub black_hole-a, sve zlo na sajtu potiče odatle.

Аман који је више фазон са блек холом???
Ко га гура???
Дуке, Инсолент ти је добро рекла.

I, Duke, mislim da je degutantno (za one koji vole ovu reč) da pričaš o guranju autora black_hole od strane nekakvog fan kluba. Pomisliće neko da si ljubomoran.
Tema je brisanje definicija i njihov kvalitet.